Από που πάνε για τη χαβούζα

Θυμάστε εκείνη την ελληνική ταινία με το Θανάση Βέγγο, που είχε ένα φορτηγό εκκενώσεως βόθρων ονόματι "Ο Αχόρταγος"; Με αγωνία έψαχνε να βρει που να το αδειάσει ο καλός μας άνθρωπος γιατί είχε τιγκάρει στο σκατό!
Σκατό υπάρχει μπόλικο φίλοι μου και για να το συγκεντρώσεις είναι το μόνο εύκολο, να το αδειάσεις είναι το δύσκολο! Σκατά μας μοιράζουν παντού στην καθημερινότητα μας, όχι τώρα με την κρίση, αλλά από ανέκαθεν και μιας και το στοίχημα είναι που μας απασχολεί στο συγκεκριμένο Blog, σκατά μας μοιράζουν και οι ΜΠΟΥΚ όλο το χρόνο. Ο "Αχόρταγος" είναι φυσικά ο παίκτης, που μόλις βλέπει το σημερινό κουπόνι με τους 24 αγώνες ή το χτεσινό και το προχτεσινό με τους αγώνες του Champion's League, βουτάει απάνω σαν τη μύγα που βλέπει την κουράδα και νομίζει ότι θα κάνει πάρτι!
Χρόνια μπροστά ο Βέγγος
Εχτές έπαιξα μόνο την Άρσεναλ, ένα σημείο που από αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο ορθώς το πρότειναν και το έπαιξαν κι άλλοι. Αυτό ήταν το μοναδικό μου bet, αν και πέρασαν σχεδόν όλα από αυτά που απέρριψα. Αν χτες ήταν δύσκολη ημέρα, τα αποψινά παιχνίδια είναι σωστή καρμανιόλα για τον παίκτη. Παίζει πολύ αμφίρροπο, πολλές ομάδες θα γίνουν καμικάζι γιατί παίζουν τα ρέστα τους και κάποιες άλλες ίσως πατήσουν φρένο αφού δεν χρειάζονται και πολλά πονταλάκια για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ουσιαστικά λίγα είναι τα παιχνίδια που ξεχώρισα κι αυτά όχι τίποτα αμάν αμάν. Το ενδιαφέρον μου θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια που περιμένω να μπουν γκολ.

Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς. Ήμουν βέβαιος ότι με τον ερχομό του Ολλανδού ο ΠΑΟΚ θα παίξει ποδόσφαιρο, που στοιχηματικά για μένα σημαίνει ότι θα βάζει και θα τρώει πολλά γκολ. Την φιλοσοφία του Ολλανδού την γνωρίζουμε από το παρελθόν του στη Σάλκε και είναι να βάλει 1 γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο για να κερδίσει το ματς.
Θα δείτε μπαλίτσα με μένα στον πάγκο
Το έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος άλλωστε με δηλώσεις του κατά καιρούς, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα του να βάζει 1 γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο και ας κερδίσει και 3-2. Όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος, ειδικά στην Ευρώπη, είναι γεμάτα γκολ, φάσεις και έντονο σασπένς. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό σίγουρα. Απόψε με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα που θα παίξει τα ρέστα της, ποιος ο λόγος κύριοι να πάμε με σημεία...; Περιμένω πάλι ανοιχτό παιχνίδι και αν η μπάλα δεν μουλαρώσει πιστεύω το OVER 2,5 που πληρώνει μέχρι και 2,00 απόδοση θα βγει.

Δεύτερο παιχνίδι που θα με απασχολήσει είναι το Λουντογκόρετς - Τσερνομόρετς. Έχει παρακολουθήσει κανείς άραγε τους Βούλγαρους που έχουν κάνει το 3 στα 3; Όποιος τους έχει δει να αγωνίζονται, σίγουρα δεν θα πάει να ποντάρει τον ΑΣΟ του 1,70 στον ΟΠΑΠ. Πρόκειται για μια μέτρια ομάδα, χαμηλής δυναμικότητας, που τις έχουν πάει όλα δεξιά μέχρι στιγμής.
Η καυτή έδρα της Λουντογκόρετς
Όλα τα αποτελέσματα που έχει πάρει στον όμιλο είναι πλασματικά, αν  και όταν έρχονται οι νίκες χτίζεται και ψυχολογία. Οι Ουκρανοί αγωνίζονται σε πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό από το Βουλγάρικο και στην χειρότερη περίπτωση είναι ισάξιοι σαν ομάδα, αυτής της απίθανης Λουντογκόρετς. Απόψε θα παίξουν τα ρέστα τους, αφού μόνο με νίκη θα ελπίζουν σε πρόκριση. Όπως κι εχτές με το Ντόρτμουντ - Άρσεναλ, κάτι ανάλογο ισχύει κι εδώ. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και οι αποδόσεις έπρεπε να είναι μοιρασμένες. Σε αυτή την περίπτωση πάμε με τη φιλοξενούμενη, που προσφέρεται σε  αποδόσεις πάνω από 4,00 στο διαδίκτυο.

Τρίτη μου επιλογή θα είναι το παιχνίδι της Λέγκια με την Τραμπζονσπόρ. Οι Πολωνοί μπορεί να κάνουν πάρτι στο Πολωνικό πρωτάθλημα (πιο πολωνικό πρωτάθλημα τώρα), αλλά στους ομίλους του Europa League δεν έχουν ούτε βαθμό, χωρίς μάλιστα να έχουν καταφέρει να πετύχουν κάποιο γκολ! Η Τραμπζονσπόρ φέτος έχει υλικό για να πρωταγωνιστήσει σε Τουρκία αλλά και Ευρώπη,
Κάνε το καθήκον σου απόψε Φλορέντ
κερδίζουν απόψε και καθαρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Λέγκια την είχα δει στα παιχνίδια που είχε δώσει για τα προκριματικά του Champion's League με την Μόλντε. Οι Νορβηγοί την έπαιξαν μονότερμα σε 2 παιχνίδια και οι Πολωνοί προκρίθηκαν με 2  ισοπαλίες. Φέτος έχουν μόλις 1 νίκη σε 9 παιχνίδια στην Ευρώπη. Value Bet είναι στα μάτια μου το ΔΙΠΛΟ των Τούρκων σε απόδοση 2,95 που το  βρήκα, τα βασικά να κάνουν θα φύγουν με τη νίκη από την Πολωνία απόψε.

Αυτά για σήμερα, έβλεπα κι άλλα, κάτι OVER 2,5 (Έσμπιεργκ και Μάριμπορ), κάτι σημεία ακόμα (Ριέκα), αλλά θα παίξω τελικά μόνο αυτά τα 3. Έχει μαζευτεί πολύ σκατό (βλέπε την κάβα) και ο "Αχόρταγος" κάπου πρέπει να αδειάσει. Μετά και την χτεσινή επιτυχία, να μην χάσω τα λεφτά μου απόψε και θα είμαι ευχαριστημένος. Ας περάσουν και τα 2 από τα 3, θα βγάλω κι ένα πακέτο τσιγάρα. Μην ορμήξετε σαν τις χαβούζες απόψε, υπάρχει μπόλικο σκατό και το σαββατοκύριακο που μας έρχεται!

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Λουντογκόρετς - Τσερνομόρετς ΔΙΠΛΟ 4,15
Μακάμπι Χάιφα - ΠΑΟΚ OVER 2,5 2,02
Λέγκια - Τραμπζονσπόρ ΔΙΠΛΟ 2,75

Συνολική απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 23,05

Ποντάρισμα: 4 ευρώ (4 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (06/11/2013): -84,90 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα πονταρίσματα (06/11/2013): 15,60 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (07/11/2013): 4 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (07/11/2013): -73,30 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2