Το τρένο της Μετς σφυρίζει 8 φορές!

Παρασκευή και 13 σήμερα, η πιο γρουσούζικη μέρα για τους Αμερικάνους κυρίως, στην Ελλάδα κρεμάμε σκόρδα και φτύνουμε πίσω από τον κόρφο μας όταν είναι Τρίτη και 13. Όπως  και να 'χει όμως, για τους προληπτικούς η μέρα, δεν ενδείκνυται για στοίχημα.
Χτες πάλι δοκάρι βρήκα με 2 στα 4, 1 σημείο ήθελα για  να πάρω τα ευρουλάκια μου πίσω, Σουόνσι και Φράιμπουργκ απογοήτευσαν όμως και ηττήθηκαν δίκαια από Σεν Γκάλεν και Σεβίλλη αντίστοιχα.
Όπως οι περισσότεροι, ξεκινώ να διαβάζω το κουπόνι από την αρχή και από πάνω προς το κάτω και χωρίς να το επιδιώξω, έτσι αβίαστα, η πρώτη μου στάση έγινε στην Β' Γαλλίας, προσπερνώντας Β' Γερμανίας και Τουρκία, αφού για να εκμαιεύσεις σημείο από εκεί θα πρέπει να είσαι ο Πητ Παπαδάκος ή ο Χορταρέας (προτιμώ τον δεύτερο που δίνει και τυχερούς αριθμούς στις προβλέψεις του).
Έτσι θα χορέψει ο Σακό απόψε την άμυνα της Τουρ!
Έχουμε την Μετς λοιπόν, η οποία καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και με 7 συνεχόμενες νίκες πάει τρένο για την Ligue 1 της Γαλλίας. Ομάδα με εξαιρετική συνοχή σε άμυνα κέντρο και επίθεση, με έναν Killer επιθετικό μπροστά για τα δεδομένα της κατηγορίας, τον μεσιέ Σακό. Η Τουρ είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, διεκδικεί την άνοδο κι αυτή τα τελευταία χρόνια, τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων στην έδρα της με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες όμως, ενώ αν και στην επίθεση βγάζει γκολ εύκολα παρουσιάζεται εξαιρετικά ασταθής στην άμυνα. Ξεκούρασε πολλούς βασικούς για το κύπελλο η Μετς, πάμε δυνατά με το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2,55.
2η μου επιλογή από τα παιχνίδια της Β' Γαλλίας το OVER 2,5 στο παιχνίδι της Οσέρ με τη Νιόρ. Σταθερή αξία η Οσέρ εντός έδρας, παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετρώντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίες μέσα στο σπίτι της. Η Νιόρ εκτός έδρας χάνεται λίγο, σκοράρει όμως με καλή συχνότητα και με εξαίρεση τα 2 τελευταία της παιχνίδια εμφανίζεται συχνά το OVER 2,5 στους αγώνες της. Ισοδύναμες πάνω κάτω οι 2 ομάδες, με περισσότερο ενθουσιασμό η Οσέρ όταν αγωνίζεται εντός, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων παικτών της, πιστεύω θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και τα πολλά γκολ που πληρώνουν 2,25 θα μπουν στις επιλογές μου.

Το γήπεδο της Φόλενταμ με το ωραίο το χορταράκι το τεχνητό.

Πάμε και στη Β' Ολλανδίας, στο παιχνίδι της Φόλενταμ με την Βίλεμ. Έχω παρατηρήσει πως όταν πλησιάζει βαρυχειμωνιά στην συγκεκριμένη κατηγορία τα γκολ μειώνονται. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που τα γκολ πέφτουν βροχή, γι' αυτό κι ο ΟΠΑΠ έχει "φροντίσει" να βγάλει τα συγκεκριμένα γεγονότα από το κουπόνι του. Πρόβλημα δε νομίζω να υπάρξει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Φόλενταμ αφού ο χλοοτάπητας είναι τεχνητός και περιμένω γκολ και θέαμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Φόλενταμ παίζει φουλ επίθεση εντός έδρας, προέρχεται από 3 συνεχόμενα OVER 3,5 στο πρωτάθλημα, πιο ποιοτική ομάδα η Βίλεμ που αν βρει χώρους μπορεί άνετα να σκοτώσει τον αντίπαλο όπως έκανε με την Χέλμποντ Σπορ πριν 4 εβδομάδες, κρατάω το OVER 3,5 λοιπόν σε απόδοση 2,35.
Κλείνω τις σημερινές μου επιλογές με το παιχνίδι της Λεβάντε με την Έλτσε. Τοπικό ντέρμπι είναι ο αγώνας της ευρύτερης περιοχής της Βαλένθια, με τις 2 ομάδες να βράζουν πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι και να ισοβαθμούν κιόλας στο πρωτάθλημα με 17 βαθμούς. Η δύναμη της Λεβάντε είναι η έδρα της, την οποία όμως δεν μπορεί να αξιοποιήσει φέτος, έχοντας μόλις 1 νίκη εκεί. Η Έλτσε  μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα σαν νεοφώτιστη, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά έχει ταβάνι σαν ομάδα και σίγουρα θα είναι ικανοποιημένη ακόμα και με τον 1 βαθμό απόψε. Στην άμυνα στηρίζουν και οι 2 ομάδες το παιχνίδι τους, σαν την γάτα με το ποντίκι αναμένεται απόψε και πιστεύω θα ισορροπήσει στην ισοπαλία στο τέλος ο αγώνας με το Χ ήδη να παίζεται πολύ και να έχει φτάσει μέχρι και 3,10 στο διαδίκτυο, καλύτερη τιμή της αγοράς αυτή τη στιγμή του ΟΠΑΠ με 3,25!

Αυτά τα λίγα για σήμερα, μέτριο το πρόγραμμα, δυνατά φαβορί δεν υπάρχουν γι' αυτό το παιχνίδι μου θα είναι λίγο περισσότερο ρισκαδόρικο.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Τουρ - Μετς ΔΙΠΛΟ 2,55
Οσέρ - Νιόρ OVER 2,5 2,25
Φόλενταμ - Βίλεμ OVER 3,5 2,30
Λεβάντε - Έλτσε Χ 3,15

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 41,56

Ποντάρισμα: 2,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,50 την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (12/12/2013): -79,30 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (13/12/2013): 2,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (13/12/2013): -82,80 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας απόψε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2