Γκολ, η πανδαισία του ποδοσφαίρου

22 παίκτες τρέχουν πάνω κάτω για 90 λεπτά με μοναδικό σκοπό να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία του λαοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές ως στοιχηματζής και ως άνθρωπος αυτού του πλανήτη, πως είναι δυνατόν να παίξει κανείς UNDER και μετά να κάτσει να παρακολουθήσει έναν αγώνα... Δηλαδή θα πρέπει να παρακαλάς να μην γίνονται φάσεις, να σουτάρουν οι επιθετικοί στα περιστέρια ή να αλλάζουν οι παίκτες πασούλες στο κέντρο.
ΠΟΤΕ μου δεν ήμουν θιασώτης του UNDER 2,5 και σαν ποδοσφαιρόφιλος πρώτα, θέλω να δω  γκολ και θέαμα, σασπένς και δράμα στον αγωνιστικό χώρο, καθότι παιχνίδι χωρίς γκολ, είναι μπριζόλα στα κάρβουνα χωρίς αλατορίγανη!

Σήμερα Δευτέρα, μετά από μακράαααααα απουσία από τα στοιχηματικά δρώμενα, τουλάχιστον ως γράφων, γιατί ως παίκτης το συγκεκριμένο σπορ δεν το έχω εγκαταλείψει, αποφάσισα να σας συντροφέψω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και το ποντάρισμα μου για μερικά παιχνίδια.

Ξεκίνημα στις 21:00 με το παιχνίδι από τη Β' Ολλανδίας μεταξύ των ομάδων νέων του Άγιαξ και της
Περνά περνά η μέλισσα, με τα μελισσόπουλα... 
Αϊντχόβεν. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα σημειώνονται τα περισσότερα γκολ απ' οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη (3,13 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα). Σίγουρα οι Ολλανδοί οπαδοί για το μόνο πράγμα που δεν θα παραπονούνται, είναι η ποιότητα του θεάματος στα γήπεδα.  Σε παιχνίδια της συγκεκριμένης κατηγορίες ειδικά τα γκολ πέφτουν βροχή και αυτό που κυνηγούν όλοι όσοι ασχολούνται είναι τα OVER 3,5. Αυτό θα είναι το ποντάρισμα μου στο συγκεκριμένο αγώνα, μιας και μιλάμε για Β' ομάδες, με νεαρούς παίκτες που τρέχουν πολύ, περισσότερο η νοοτροπία τους είναι να σκοράρουν παρά να μην δεχτούν και έχουμε όλα τα εχέγγυα για να περιμένουμε έναν αγώνα πλούσιο σε φάσεις και θέαμα.

Συνέχεια με το Σπέτσια - Αβελίνο από την Β' κατηγορία της Ιταλίας. Σίγουρα καμιά σχέση το
Έχω περάσει κι εγώ από την Αβελίνο
συγκεκριμένο πρωτάθλημα, από άποψης επίτευξης τερμάτων, με αυτό της Β' Ολλανδίας. Παρόλα αυτά όμως, θεωρώ πως οι φίλοι μας και γείτονες Ιταλοί είναι κομματάκι παρεξηγημένοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Οι εποχές του κατενάτσιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τις περισσότερες Ιταλικές ομάδες, που σαφώς γνωρίζουν την τέχνη της άμυνας όσο καμιά άλλη χώρα στον κόσμο (νομίζω ότι η Ελλάδα κοντεύει να τους πάρει τα σκήπτρα τα τελευταία χρόνια), αλλά κατάλαβαν πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις ταχύτητα και καλή τεχνική δεν πας πουθενά. Αλλοπρόσαλλες ομάδες και η Σπέτσια και η Αβελίνο, βάσει της εικόνας που μας έχουν δείξει στα τελευταία τους παιχνίδια, είναι ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο και είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στον αγώνα, γεγονός που πληρώνει 2,20, παρά να ποντάρω στο UNDER 2,5 του 1,61 και μετά να βρίζω την τύχη μου, γιατί στις άμυνες των 2  ομάδων δεν αγωνίζονται ο Μπαρέσι, ο Κοστακούρτα και ο Μαλντίνι. 50%-50% είναι οι πιθανότητες μου άλλωστε και ρισκάρω με τα πολλά γκολ.

Σουόνσι - Χάλ  έχουμε απόψε για την Premier League της Αγγλίας στις 22:00 το βράδυ, με τους
Δαγκώνουν περισσότερο οι κύκνοι από τους τίγρεις.
γηπεδούχους να προέρχονται από 4 συνεχόμενα OVER 2,5, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, παρά το γεγονός ότι είχαν μεγάλες και σοβαρές απουσίες στη θέση του σέντερ φορ, έριξαν 3 τεμάχια στη Νιουκάστλ. Η Χαλ φημίζεται για την στιβαρή της άμυνα, μόνο που οι αριθμοί δεν λένε το ίδιο, μιας και εντός έδρας έχει δεχτεί μόνο 3 γκολ, εκτός όμως 15 (η 2η χειρότερη άμυνα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα). Στα τελευταία 4 εκτός έδρας μάζεψε 9 γκολ, κοινώς πάνω από 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν είναι καλαθόσφαιρα και οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, σε αγγλικό παιχνίδι όμως βάζω τα λεφτά μου, το λιγότερο που θα δω είναι ρυθμός και φάσεις, αν δεν θέλει η μπάλα να μπει μέσα δεν θα την κατηγορήσω. Το OVER 2,5 κι εδώ πληρώνει καλά, σε απόδοση 2,12 το βρήκα στο διαδίκτυο και θα το βάλω κι αυτό στο παιχνίδι μου.

Κλείσιμο με το μοναδικό παιχνίδι ίσως που δεν περιμένω πολλά πράγματα. Αυτό για την Πριμέιρα
Στα χνάρια του μεγάλου Δάσκαλου Φερνάντο Σάντος και ο Σέρτζιο
Λίγκα της Πορτογαλίας μεταξύ Σετούμπαλ και Ακαδέμικα. Η φιλοξενούμενη σ' αυτό το παιχνίδι Ακαδέμικα, σκοράρει 1 γκολ κάθε 2 αγώνες στο πρωτάθλημα και προέρχεται από πολύ σημαντική νίκη επί της Πόρτο με 1-0. Μπορεί να μην σκοράρει, αλλά δεν τρώει κι εύκολα και είμαι σίγουρος πως ο προπονητής της Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι άξιος συνεχιστής του πρώην προπονητή του στον ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος. Όταν ο αγαπητός Φερνάντο θα γράψει την αυτοβιογραφία του με τίτλο "πως να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια με 1-0" είμαι σίγουρος ότι ο Κονσεϊσάο θα είναι από τους πρώτους που θα αγοράσει κάποιο αντίτυπο με ιδιόχειρη αφιέρωση στο εσώφυλλο από τον συγγραφέα. Η Σετούμπαλ δεν είναι κάτι παραπάνω από μια μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας που παλεύει όλα της τα παιχνίδια, ενώ κι αυτή, μετά τον ερχομό του Ζοσέ Κουσέιρο, έχει κρατήσει λευκό παθητικό στην άμυνα στα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια. Λογικά όποιος το βάλει θα κερδίσει κιόλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, UNDER 2,5 δεν πρόκειται να παίξω φυσικά, αλλά θα ποντάρω στο ΝΟ-ΓΚΟΛ του 1,87, θεωρώντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν δίχτυα και οι 2 ομάδες.

4 ματσάκια λοιπόν για σήμερα οι επιλογές μου, σε ένα συστηματάκι 3-4 με χαμηλό ποντάρισμα κι αν κάτσει έκατσε!

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Γιονγκ Άγιαξ - Γιονγκ Αϊντχόβεν OVER 3,5 2,25
Σπέτσια - Αβελόνο OVER 2,5 2,20
Σουόνσι - Χαλ OVER 2,5 2,12
Σετούμπαλ - Ακαδέμικα ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,87

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 19,62

Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 λεπτά την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (07/11/2013): -73,30
Ανοιχτά πονταρίσματα (09/12/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (09/12/2013): -76,30 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2