Για ποιο λόγο στήνονται οι αγώνες

Αρκετά συχνά ακούς παίκτες του στοιχήματος να μιλάνε για στημένα, ότι κουβαδιάστηκαν επειδή το τάδε ματς ήταν αβαβά, ο διαιτητής πιανόλα, ο τερματοφύλακας έπνιξε το γκολ και άλλα πολλά διάφορα.
Οι περισσότεροι ασφαλώς έχουν ή θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι ΜΠΟΥΚ στήνουν τους αγώνες για να βάλουν χέρι στην τσέπη μας, ότι οι ΜΠΟΥΚ είναι ο εχθρός μας και πως αυτοί είναι υπεύθυνοι για όσα άσχημα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αυτή η άποψη βέβαια έχει επικρατήσει τα τελευταία 15 χρόνια στο Ελλαδιστάν, μιας και πριν εμφανιστεί το 1ο κουπόνι του στοιχήματος στη χώρα μας και οι περισσότεροι είχαμε άγνοια για το τι εστί "στοίχημα", αυτοί που έφταιγαν για τις "πιανόλες" ήταν οι διάφοροι παράγοντες των ομάδων, ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές και το κυριότερο οι διαιτητές (οι οποίοι βέβαια ακόμα και σήμερα είναι πάντα στο επίκεντρο).
Να σας πω ένα μυστικό...; δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε, πάλι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι... Δεν είναι μόνο στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα να ασχολείται με συνομωσιολογίες, αυτό είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Είναι το λιγότερο γελοίο όμως να μεταβιβάζονται οι ευθύνες από πρόσωπα και καταστάσεις σε υπηρεσίες - εταιρείες που κατά τ' άλλα είναι καλές και άγιες όταν μας πληρώνουν, παρά σε κάποιους κακομοίρηδες. Προσωπικά δεν είχα ποτέ ούτε ένα ίχνος απόδειξης για κάποιο παιχνίδι που πιθανόν να έχει στηθεί, όπως και οι περισσότεροι επιτήδειοι που πουλάνε αέρα κοπανιστό (νέα μόδα αυτή στο ίντερνετ και κατ' επέκταση στο facebook), ότι δήθεν έχουν πληροφορίες για στημένους αγώνες.
Όχι πως δεν υπάρχουν στημένοι αγώνες, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, στήνονται όμως από κάποιους "κακομοίρηδες" θα έλεγα που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα "ποντάροντας" και οι ίδοι (δώστε προσοχή σ' αυτό) κάποιο σεβαστό ποσό. Ακόμα κι αυτά τα σκοτεινά τυπάκια οι ΜΠΟΥΚ τους πληρώνουν, αφού ποντάρουν τα χρήματα τους σε κάποια εταιρεία.
Πιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν φίλοι μου...; οι ΜΠΟΥΚ ούτε το ΤΕΡΑΣ από τον εκατομμυριούχο
Το "θηρίο" όχι της αποκάλυψης, αλλά ο υπολογιστής
 στον "εκατομμυριούχο
είναι, ούτε ο εχθρός μας, ούτε και ο φίλος μας βέβαια, είναι όμως η υπηρεσία - εταιρεία που μας επιτρέπει να ποντάρουμε τα χρήματα μας και να μας πληρώνει όταν κερδίζουμε. Τα χρήματα τους αυτές οι εταιρείες τα έχουν εξασφαλισμένα, είτε από την γκανιότα, είτε από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών χάνει. Δεν έχουν ανάγκη να στήσουν κάποιο αγώνα, αυτοί που το κάνουν είναι συνήθως "παίκτες" που έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν "αθλητές", "διαιτητές" "παράγοντες", να αλλοιώσουν ένα αποτέλεσμα και να κερδίσουν χρήματα "ποντάροντας" και οι ίδιοι!
Γι' αυτό όταν κερδίζετε δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας για την πρόβλεψη σας και μην πανηγυρίζετε ότι σκοτώσατε το "θηρίο" κι όταν χάνετε αναλογιστείτε τα λάθη σας, μιας και κανείς δεν σας έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό να παίξετε για να σας αδειάσει την τσέπη.
Θα παίξεις με το ζόρι!
Αυτό είναι ο τζόγος, "λαμόγια" που θέλουν να παρακάμψουν τους κανόνες υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής, υπήρχαν και θα υπάρχουν.
Για τα σημερινά δεν έχω να πω κάτι, τα παιχνίδια του Champion's League προσφέρονται για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ! Δεν θα το παίξω φωστήρας γράφοντας ότι θα πέσει κλάμα το βράδυ, πρέπει να είναι φελός κάποιος για να μην καταλάβει ότι τα σημερινά ματς δεν έχουν κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τα διαβάζετε κι αλλού κι από άλλους και όσοι παίζεται χρόνια σίγουρα δεν χρειάζεστε την δικιά μου άποψη για να πειστείτε. Προσωπικά γύρισα το κουπόνι από πάνω, από κάτω, αριστερά, δεξιά, το τίναξα, δεν βγήκε τίποτα. 3 ώρες το κοιτούσα και στο τέλος μ' έπιασε πονοκέφαλος.
Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε τα πιτσόμπυρα με κανένα στοιχηματάκι, ρίξτε κανένα ευρώ σε  κανένα αουτσάιντερ, αφού πολλά από τα φαβορί είναι υπερτιμημένα.

Τα λέμε σύντομα και εις άλλα με υγεία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2