Καλώς τα παιδιά...

Με κάτι αμούστακα θα παραταχθεί απόψε η Άλκμααρ στην Τούμπα, γεγονός που έκανε τους ΜΠΟΥΚ να ρίξουν τον ΑΣΟ του ΠΑΟΚ σε γελοία επίπεδα, με την απόδοση του στην ελληνική εταιρεία να φτάνει μόλις το 1,40!
Εύκολα προεξοφλούν κάποια πράγματα ορισμένοι και στο στοίχημα όπως έχουμε ξαναματαπεί, σιγουράντζες δεν υπάρχουν και κάτι τέτοιοι αγώνες είναι που κλείνουν σπίτια. Μακάρι να κερδίσει ο Δικέφαλος 18-0, πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν όμως ορισμένοι πότε πρέπει να ποντάρουν σε έναν ΑΣΟ σε τέτοιες αποδόσεις. Για να παιχτεί αυτό το 1,40 φίλοι μου, θα πρέπει να περιμένουμε την από τον ΠΑΟΚ
να έχει καθαρίσει το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο. Προσωπικά δεν θυμάμαι κάποια ΑΝΕΤΗ ευρωπαϊκή νίκη του ΠΑΟΚ φέτος για να τον ποντάρω σε τέτοια απόδοση. Αν είναι να φάω τα νύχια μου μέχρι το τέλος για 1,40 να μου λείπει. Τα πολλά γκολ στην Τούμπα έχουν αξία πάντως, μιας και όλα τα  παιχνίδια του ΠΑΟΚ εντός έδρας για την Ευρώπη φέτος έληξαν OVER 2,5. Όσοι παρακολουθούν την ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβουν ότι πονάει στην άμυνα, αλλά και ότι δημιουργεί πάρα πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι της. Στην Άλκμααρ θα αγωνιστούν απόψε αρκετοί νεαροί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ούτε σε 1 επίσημο ματς φέτος και θα θέλουν να δείξουν στον Ντιρκ Άντβοκαατ ότι αξίζουν μια ευκαιρία. Ελπίζω σε ανοιχτό παιχνίδι, ο κόσμος στην Τούμπα μπορεί να παρασύρει τους παίκτες και το OVER 2,5 που πληρώνει  2,00 είναι καλή επιλογή.

Ψάχνοντας στα παιχνίδια με αμφίδρομο κίνητρο έπεσα πάνω στο Μάριμπορ - Γουίγκαν. Τη νίκη θέλουν και οι 2 ομάδες προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να χάσει η Ζούλτε Βάρεγκεμ από την Ρούμπιν Καζάν, μην έχοντας όμως κάτι να χάσουν Μάριμπορ και Γουίγκαν θα παίξουν μπαλίτσα και ότι ήθελε προκύψει. Ειδικά οι Σλοβένοι μπορούν άνετα να κάνουν ροντέο το παιχνίδι με τη χάρτινη άμυνα που διαθέτουν, αλλά και την επίθεση τους που βγάζει αρκετά γκολ και το OVER 2,5 πληρώνει κι εδώ αρκετά καλά, σε απόδοση 2,00.

Μονόπλευρο κίνητρο ουσιαστικά έχουμε και στη Γερμανία, στο παιχνίδι της Φράιμπουργκ με την Σεβίλλη. Οι Γερμανοί βέβαια δεν έχουν κερδίσει ακόμα επίσημο ματς στην έδρα τους για φέτος, αλλά θα τα δώσουν όλα απόψε για να εξαργυρώσουν έτσι το μεγάλο ΔΙΠΛΟ της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Λίμπερετς. Η Σεβίλλη είναι σε καταπληκτική κατάσταση, δεν καίγεται όμως ιδιαίτερα, ενώ θα έχει και το μυαλό της στο ντέρμπι της Κυριακής με την Μπιλμπάο.
Αυτό δεν θέλουν να χύσουν οι Γερμανοί απόψε
Έχουν προκριθεί οι Ισπανοί και ο μόνος λόγος για να μας κάνουν χαλάστρα είναι η διεκδίκηση της 1ης θέσης στον όμιλο, αλλά ακόμα κι αν ηττηθούν με 2 γκολ διαφορά πάλι θα είναι δικιά τους. Το συγκεκριμένο ματς μοιάζει πολύ με το χτεσινό Νάπολι - Άρσεναλ από άποψη κινήτρου και αν οι Γερμανοί δεν θέλουν να χύσουν την καρδάρα με το γάλα, μπορούν να τα κάνουν τάτσι μήτσι κώτση με τους Ισπανούς, να βάλουν ένα γκολάκι στο 2ο ημιχρόνιο, να προκριθούν αυτοί, να περάσουν κι οι Ισπανοί σαν 1οι στον όμιλο και ας αφήσουν την Λίμπερετς να σκοτώνεται με την Εστορίλ στην Πορτογαλία. Πολύ συνωμοσία έπεσε σ' αυτό το ματς θα πει κανείς, είναι όμως ένα πιθανό σενάριο κι από τη στιγμή που ο ΑΣΟΣ πληρώνει 2,65, θα τον τιμήσω.

Κλείνω τις σημερινές μου επιλογές με το παιχνίδι της Σεν Γκάλεν με την Σουόνσι. Είδα τους Ελβετούς στο παιχνίδι με την Κουμπάν στη Ρωσία την προηγούμενη αγωνιστική και πραγματικά το έχουν παρατήσει το θέμα. 4 γκολ έφαγαν και ήταν εξαφανισμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.
Ελπίζω οι Ελβετοί να αντιμετωπίσουν με τέτοια
 νοοτροπία το αποψινό παιχνίδι
Η Σουόνσι βολεύεται και με την ισοπαλία σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν σου προσφέρει κάποιος τσάμπα τη νίκη θα πεις "όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω"; Δεν περιμένω βέβαια από τους Ελβετούς να φορέσουν ζαρτιέρες και να περιμένουν στημένοι στα τέσσερα, οι Άγγλοι όμως έχουν καλές επιστροφές στην επίθεση, θα είναι σοβαροί και δε νομίζω να θελήσουν να πάνε το ματς τσίκι τσίκι και 0-0 μέχρι το τέλος με άγχος και θα μπουν να καθαρίσουν την μπουγάδα από νωρίς, από το 1ο ημίχρονο κιόλας αν μπορούν. Σε 2,00 απόδοση βρήκα το ΔΙΠΛΟ το οποίο πόνταρα από χτες  το βράδυ και ήδη η απόδοση του έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, ελπίζω να μην κούρασα, ίσως έχει κι άλλες ευκαιρίες στο κουπόνι, προσωπικά όμως σ' αυτές τις 4 έχω κατασταλάξει και θα της βάλω σ' ένα συστηματάκι 3-4.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

ΠΑΟΚ - Άλκμααρ OVER 2,5 2.00 (ξεχάστε το 2,00, στο 1,80 παίζεται αυτή τη στιγμή)
Μάριμπορ - Γουίγκαν OVER 2,5 2,00
Φράιμπουργκ - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,65 (τσίμπησε προς τα πάνω ο ΑΣΟΣ που παίζεται στο 2,80)
Σεν Γκάλεν - Σουόνσι ΔΙΠΛΟ 2,00 (στο 1,95 παίζεται αυτή τη στιγμή)

* έχω γράψει τις αποδόσεις που πόνταρα από χτες το βράδυ

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 21,20

Ποντάρισμα: 3 ευρώ  (5 στήλες επί 0,60 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (09/12/2013): -76,30 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (12/12/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (12/12/2013): -79,30 ευρώ
Αρχι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2