Ισπαγγλικά

Από τις λίγες ταινίες με τον Άνταμ Σάντλερ που δεν έχω δει, αυτός ο τίτλος όμως μου κόλλησε κατευθείαν όταν θέλησα να περιγράψω τις σημερινές μου επιλογές
Χτες ο επίτιμος το έκανε το θαύμα του και έκλεισα την βραδιά με ένα ωραιότατο 0/4. Ούτε πολύ κοντά ήμουν, ούτε πολύ μακριά σε όλα τα παιχνίδια, σε τέτοιες ήττες όμως το μυαλό δεν πρέπει να μένει πολύ και πάμε παρακάτω.

Με Αγγλία και Ισπανία θα κάνω παιχνίδι σήμερα Σάββατο, 2 παρολί έχω ποντάρει και ελπίζω αυτή τη φορά οι επιλογές μου να με δικαιώσουν. Ξεκίνημα με το νησί και ας τα πάρουμε ανά κατηγορία, σύμφωνα με τις επιλογές που έχω κάνει.
Ο τιτανοτεράστιος Brian Clough, όποιος δεν έχει δει την ταινία "The Damn United", να την δει!

Από την Τσάμπιονσιπ κράτησα το ΔΙΠΛΟ της Ντέρμπι Κάουντι, αυτής της ιστορικής ομάδας, που κάποτε επί εποχής Brian Clough, τα έβαλε με το κατεστημένο της χώρας και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου. Ο λόγος που θα την ποντάρω σήμερα βέβαια, δεν είναι το ένδοξο παρελθόν της, αλλά η φανταστική φόρμα στην οποία βρίσκεται. Γνωρίζουμε καλά οι περισσότεροι, πως τουλάχιστον στο νησί, η φόρμα μιας ομάδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. 5 συνεχόμενες νίκες έχουν τα "κριάρια" και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αυτή τη στιγμή με 40 γκολ στο ενεργητικό τους. Φιλοξενούνται στην έδρα της Τσάρλτον, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μετράει μόλις 1 νίκη 1 ισοπαλία και 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Υπάρχει σαφής αγωνιστική διαφορά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ντέρμπι παίζει πολύ εντυπωσιακό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας και το ΔΙΠΛΟ που πληρώνει 2,22 έχει πονταριστεί ήδη.
Γιατί το έμβλημα της Wolves μου θυμίζει κάτι αυτοκόλλητα
που είχαν κάτι παπάκια επάνω τη δεκαετία  του 80'...;

Πάμε στην 1η κατηγορία τώρα και το παιχνίδι Γουλβς - ΜΚ Ντονς. Δύσκολα θα χάσουν την άνοδο φέτος οι "Λύκοι" συγκατοικούν στην κορυφή με την Λέιτον Όριεντ αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα είναι καθαρά θέμα χρόνου να μείνουν μόνοι πρώτοι και να αρχίσουν να αυξάνουν και την διαφορά από τους υπόλοιπους. Η χαρά του κάθε πικραμένου έχει γίνει η Ντονς τον τελευταίο καιρό, μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία, στα οποία έχει δεχτεί 13 γκολ συνολικά, ενώ και η συγκομιδή της εκτός έδρας είναι πενιχρή με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες σε 8 παιχνίδια. Στην καλύτερη έδρα της κατηγορίας πηγαίνει σήμερα, στήριγμα ο ΑΣΟΣ της Γουλβς που δαγκώνει μέσα στο σπίτι της και πληρώνει 1,75
Από την ίδια κατηγορία κρατάω και τον ΑΣΟ της Πορτ Βέιλ, που πέρυσι με πλήρωσε πάρα πολλές φορές όταν αγωνιζόταν στην 2η κατηγορία. Μεγάλη δύναμη η έδρα της, παίζει πάντα καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο εκεί, φέτος που βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία όμως έχει κάνει κάποιες γκέλες, αν και όλες ήταν με ομάδες της κορυφής. 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Στιβενέιτζ, η οποία είναι στα μέτρα της Πορτ Βέιλ και αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές σήμερα στο Vale Park.
Δεν τις γνωρίζω τις δεσποινίδες, έγραψα "coventry sexy ladies"
στο google και αυτές μου έβγαλε

Κλείνω με το νησί, με το παιχνίδι της Κόβεντρι με την Κρου. Το πολυβόλο της κατηγορίας είναι η Κόβεντρι, η κλασσική ομάδα του "όσα βάλουμε κι όσα φάμε" ή "να βάλουμε ένα παραπάνω να κερδίσουμε το ματς". Είναι η ομάδα με τα περισσότερα OVER 2,5 στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την ομάδα που είναι 3η σ' αυτή την κατηγορία, την Κρου, που έχει και την χειρότερη άμυνα. Ε δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι σ' αυτό το παιχνίδι αναμένεται να αναστενάξουν τα δίχτυα και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,72 θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο (αν και στη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο).

Τέλος με την Αγγλία και πάμε λίγο πιο νότια στην Ισπανία. Μια τετράδα αγώνων έχω κι από εκεί που θα αποτελέσει το 2ο παρολί μου.

Ο Πάκο Χέμεθ εν ώρα εργασίας (ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε)

Από την Πριμέρα θα κρατήσω μόνο τον ΑΣΟ της Ράγιο που κοντεύω να γίνω και φανατικός οπαδός της. Συναίσθημα στο στοίχημα δεν πρέπει να βάζουμε όμως, αλλά έχω σοβαρούς λόγους που πάω με τη νίκη των γηπεδούχων στο παιχνίδι με τη Γρανάδα. Τους έχει λιώσει στην προπόνηση τους Μαδριλένους ο Πάκο Χέμεθ, στου οποίου το πρόσωπο τρέφω μεγάλο θαυμασμό και δηλώνω fan. Με μέτριο υλικό και πολύ χαμηλό μπάτζετ (το χαμηλότερο της κατηγορίας), έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που εδώ και 1 μήνα περίπου αρχίζει και ρολάρει. Η Ράγιο άλλαξε ριζικά το ρόστερ της το καλοκαίρι και σίγουρα χρειαζόταν χρόνος για δέσουν οι καινούριοι παίκτες. Η Γρανάδα είναι η κλασσική μικρή ισπανική ομάδα, που όταν αγωνίζεται εκτός έδρας θέλεις να αλλάξεις κανάλι. Πολύ αμυντικογενής, με πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους που έχουν πικράνει το κοινό τους πολλάκις φέτος και χρωστούν μια μεγάλη νίκη επί ενός μέτριου αντιπάλου.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι όλα από την Σεγούντα κι επειδή έγραψα πολλά θα τα αναφέρω συνοπτικά. 2 OVER 2,5 έχω κρατήσει από εκεί, στα παιχνίδια Χιρόνα - Ουέλβα και Σαμπαντέλ - Σαραγόσα. Για το πρώτο να πω, πως η Ουέλβα έχει 8 στα 8 OVER 2,5 εκτός έδρας, ενώ η Χιρόνα και τα 4 τελευταία της εντός, ενώ για το 2ο, η Σαμπαντέλ έχει 6 στα 8 OVER 2,5 εντός, ενώ η Σαραγόσα 4 από τα 6 της τελευταία είχαν πάνω από 2,5 γκολ. Τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια, ειδικά στο ποδόσφαιρο, απλά τα αναφέρω ενδεικτικά για να μην μπω σε πιο βαθιές αναλύσεις. Ανοιχτά παιχνίδια αναμένονται πάντως εδώ.
Η 4η και τελευταία μου επιλογή από την Ισπανία και 3η από την Σεγούντα, είναι στο παιχνίδι Νουμάνθια - Πονφεραντίνα. Ίδιο στυλ ομάδες και οι 2, ειδικά όταν αγωνίζονται εκτός έδρας, με πολυπρόσωπο κέντρο, χαμηλό τέμπο και έμφαση στην άμυνα. Η Νουμάνθια κάθε χρόνο παίρνει MASTER στις ισοπαλίες, είναι και φέτος 1η στη συγκεκριμένη κατηγορία, 3 από τα τελευταία της παιχνίδια έληξαν 0-0 κι ένα με 1-0. Στο Παχαρίτος αγωνίζεται πάντα πιο επιθετικά βέβαια, η αλήθεια όμως είναι πως με αντίπαλο όπως η Πονφεραντίνα, αναμένεται να γίνει παιχνίδι κέντρου. Είναι από αυτά τα ματς που λένε, όποιος το βάλει θα κερδίσει και το παιχνίδι. Δεν ξέρω ποια ομάδα θα το καταφέρει αυτό, εγώ το ΝΟ-ΓΚΟΛ πάντως κράτησα σε απόδοση 2,00 (στο 2,05 άνοιξε και πέφτει).

Αυτά για σήμερα, 2 παρολί, 1 με Εγγλέζες και 1 με Ισπανίδες, ελπίζοντας να γυρίσει και να μας ρίξει κι εμάς κανένα χαμόγελο η τύχη.

Πρόταση 1: Παρολί 4αδα από Αγγλία

Τσάρλτον - Ντέρμπι ΔΙΠΛΟ 2,22
Γουλβς - ΜΚ Ντονς ΑΣΟΣ 1,75
Πορτ Βέιλ - Στίβενεϊτζ ΑΣΟΣ 2,05
Κόβεντρι - Κρου OVER 2,5 1,72

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ:  13,70
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: Παρολί 4αδα από Ισπανία

Ράγιο Βαγιεκάνο - Γρανάδα ΑΣΟΣ 2,05
Σαμπαντέλ - Σαραγόσα OVER 2,5 2,15
Χιρόνα - Ουέλβα OVER 2,5 1,90
Νουμάνθια - Πονφεραντίνα ΝΟ-ΓΚΟΛ 2,00

Συνολική απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 16,75
Ποντάρισμα: 2,60 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (13/12/2013): -82,80 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (14/12/2013): 5,60 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (14/12/2013): -88,40 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2