BOXING DAY: Ψάχνοντας να βρούμε σε ποιους έπεσε βαριά η γαλοπούλα

Boxing Day σήμερα και όλο το νησί παίζει ποδόσφαιρο και κάνει ψώνια, ενώ κάποιοι επιδίδονται και στο κυνήγι της Αλεπούς. Εμείς στην Ελλάδα παίζουμε στοίχημα αυτές τις μέρες και θα επιδοθούμε στο κυνήγι των υψηλών αποδόσεων, ψάχνοντας να βρούμε σε ποιους μπορεί να έπεσε βαριά στο στομάχι η γαλοπούλα...
Οι περισσότεροι ακόμα δεν έχουμε χαλαρώσει από τις μάσες και σήμερα προβλέπεται άλλος ένας μαραθώνιος μασαμπούκας στα ελληνικά τραπέζια. Ούτε οι Άγγλοι πάνε πίσω πάντως, αφού αυτές τις μέρες ειδικά του δίνουν και καταλαβαίνει. Με αυτές τις συνθήκες άντε να παίξεις μπάλα μετά την επόμενη μέρα και μη νομίσει κανείς ότι οι παίκτες από την προηγούμενη (την ημέρα των Χριστουγέννων δηλαδή), βρίσκονται στα προπονητικά κέντρα τρέχοντας και καταπίνοντας χιλιόμετρα. Σπίτι τους βρίσκονται και καταπίνουν γαλοπούλες, ουίσκια και γουρουνόπουλα όπως όλος ο κόσμος.
Σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες η αγωνιστική δραστηριότητα στο νησί οργιάζει, με παιχνίδια ανά 2 μέρες. Η παράδοση λέει, ότι τα κουλά συμβαίνουν τώρα και έχουμε σαν παράδειγμα το περσινό 7-3 της Άρσεναλ επί της Νιουκάστλ και το 8-0 της Τσέλσι επί της Άστον Βίλλα.
Γκολ μπαίνουν πολλά, αφού σίγουρα αρκετοί αμυντικοί ξενύχτισαν σε κάποιο μπαρ πίνοντας μπύρες, κόκκινες κάρτες βγαίνουν εύκολα, γίνονται και πολλές εκπλήξεις. Σε αυτό το mood λοιπόν θα κινηθούμε κι εμείς, προσπαθώντας να βρούμε σε ποιους έπεσε η Γαλοπούλα βαριά φέτος!
3 σημεία έχω κρατήσει από την Πρέμιερ της Αγγλίας, τον ΑΣΟ της Κάρντιφ, το ΔΙΠΛΟ της Κρίσταλ Πάλας και το ΔΙΠΛΟ της Φούλαμ.
Σκληροτράχηλη η Κάρντιφ πάντα μέσα στην έδρα της, βγάζει και συσπείρωση λόγο της ενδεχόμενης απομάκρυνσης του προπονητή της τον οποίο οι παίκτες στηρίζουν όμως. 6 ματς δίχως νίκη η Σαουθάμπτον με ρεκόρ 0-2-4 και πάει σε μια έδρα που ζορίζονται ΑΠΑΝΤΕΣ.
Στο Άστον Βίλλα - Κρίσταλ Πάλας, πάω με το ΔΙΠΛΟ, λόγω της έλευσης του Πιούλις στους Γλέιζερς που δείχνουν να μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. 2 νίκες έχει μόνο η Άστον Βίλλα στην έδρα της και σίγουρα και από θέμα φανέλας αλλά και αγωνιστικά δεν τρομάζει.
Κρατάμε και τη Φούλαμ στο ΔΙΠΛΟ, αφού μόλις έφυγε ο Μάρτιν Γιολ παίζουν μπάλα οι Κότατζερς, ενώ και η Νόριτς, την οποία είδα στο παιχνίδι με την Σουόνσι εντός έδρας πριν 2 εβδομάδες, δεν μπορώ να πω ότι είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
Το ΔΙΠΛΟ θα κρατήσω και στο παιχνίδι της Μπόρνμουθ με την Γέοβιλ από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Ντέρμπι νεοφώτιστων είναι, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 4 τελευταία η Μπόρνμουθ εντός έδρας, ανεβασμένη δείχνει η Γέοβιλ  που έχει μόνο 1 ήττα στα 5 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας, γιατί όχι δηλαδή να μην ρισκάρω σε απόδοση 4,45.
Κλείνω με το παιχνίδι από την Πρέμιερ της Σκωτίας (ναι παίζουν κι εκεί μπαλίτσα σήμερα), μεταξύ Αμπερντίν και Μάδεργουελ. 1 βαθμός χωρίζει τις 2 ομάδες που παλεύουν για την 2η θέση. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες αλλά και άμυνες χωνιά, σε ένα παιχνίδι καθαρή τριπλή αγωνιστικά, που οι μπουκ κρίνουν όμως ότι η Αμπερντίν είναι γκραν φαβόρα σε απόδοση 1,83. Το ΔΙΠΛΟ θα πάρω κι εδώ, σε απόδοση 4,15 και που ξέρεις, μπορεί η Μάδεργουελ να περάσει από το Αμπερντίν, όπως πέρασε και η Χαρτς με 1-3 πριν 1,5 μήνα.
Αυτά τα ολίγα για σήμερα, καλή τύχη σε όποιον παίζει φαβορί, αλλά εμένα το παιχνίδι μου θα είναι μόνο με τα αουτσάιντερ.

Η πρόταση: Σύστημα 4-5

Άστον Βίλλα - Κρίσταλ Πάλας ΔΙΠΛΟ 4,35
Κάρντιφ - Σαουθάμπτον ΑΣΟΣ 3,25
Νόριτς - Φούλαμ ΔΙΠΛΟ 3,75
Αμπερντίν - Μάδεργουελ ΔΙΠΛΟ 4,15
Μπόρνμουθ - Γέοβιλ ΔΙΠΛΟ 4,45

Συνολική απόδοση στην ΠΕΝΤΑΔΑ: 979,06
Ποντάρισμα: 1,80 ευρώ (6 στήλες επί 0,30 η κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (14/12/2013): -88,40 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (26/12/2013): 1,80 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (26/12/2013): -90,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2