Θα στενάξουν τα δίχτυα

Επανέναρξη στη Β' Γαλλίας σήμερα μετά τη διακοπή των εορτών, κοντράρονται οι καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, αυτές της Τουρ και της Καέν. Ντέρμπι έχουμε και στην Τσάμπιονσιπ όμως μεταξύ Λέστερ και Ντέρμπι Κάουντι, πάλι μεταξύ των 2 καλύτερων επιθέσεων της κατηγορίας.
Ξενερωτικό το διήμερο που μας πέρασε, δεν ξέρω για εσάς, για μένα όμως τελείωσε άδοξα χτες με μηδέν εις το πηλίκο. Περισσότερα ματς σήμερα στο κουπόνι, αφού επιστρέφει η Β' Γαλλίας στο κουπόνι για να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις Παρασκεύες μας. Χωρίς πολλές σάλτσες ξεκινώ με τις Γαλλίδες, από τις οποίες έχω κρατήσει 2 παιχνίδια. Αυτό που διαβάσατε και στον πρόλογο μου, μεταξύ Τουρ και Καέν. Οι 2 καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας αναμετρούνται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τι πιο λογικό από το να κυνηγήσουμε τα πολλά τέρματα. Η Καέν έχει 8/9 OVER 2,5 εκτός έδρας, ενώ η Τουρ είναι αήττητη εντός με 6/9 OVER 2,5. Η Β' Γαλλίας είναι μια κατηγορία που τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, μπροστά μας έχουμε όμως 2 ομάδες που παίζουν ανοιχτά και υπόσχονται γκολ και θέαμα. Κρατάω το OVER 2,5 λοιπόν σε  απόδοση 2,05.

Το 2ο παιχνίδι που έχω κρατήσει από την ίδια κατηγορία είναι αυτό μεταξύ Οσέρ και Αρλ. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πιο επιθετική και με περισσότερο ταλέντο η Οσέρ, αμυντικογενής και ομάδα του μισού μηδέν η Αρλ. Εδώ η έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και από τη στιγμή που η Οσέρ στα 3 τελευταία εντός έχει μόνο νίκες και κέρδισε πολύ δυνατές ομάδες μάλιστα, όπως η Τουρ και η Καέν (4-0 την 1η και 3-2 τη 2η), θα την εμπιστευτώ σήμερα. Μέτρια η πορεία της Αρλ στα εκτός έδρας της παιχνίδια μέχρι σήμερα, με μόλις 1 νίκη σε 9 αγώνες, είναι από αυτές τις ομάδες που θα κατέβουν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου και τουλάχιστον απόψε εύχομαι να μην τα καταφέρουν. Σε απόδοση 1,85 ο ΑΣΟΣ που ήδη δέχεται πιέσεις.

Κλείνω με το παιχνίδι από την Τσάμπιονσιπ μεταξύ Λέστερ και Ντέρμπι Κάουντι. Παρόμοιο παιχνίδι με το Τουρ - Καέν κι αυτό, αφού κι εδώ έρχονται αντιμέτωπες οι 2 καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, παράλληλα όμως και οι πιο φορμαρισμένες ομάδες. Πάνω από το 70% των παιχνιδιών τους φέτος είναι στο OVER 2,5 και αν δεν δούμε από 3 γκολ και πάνω σε αυτό το παιχνίδι τότε τι να πω... 1,75 πληρώνει το OVER 2,5 και μ' αυτό κλείνω τις σημερινές μου επιλογές.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Τουρ - Καέν OVER 2,5 2,05
Οσέρ - Αρλ ΑΣΟΣ 1,85
Λέστερ - Ντέρμπι Κάουντι OVER 2,5 1,75

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,64
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (09/01/2014): -117,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (10/01/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (10/01/2014): -120,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2