Πάλι θα βρέξει.... ΓΚΟΛ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog και καλό σαββατοκύριακο. Πικρός ο πρωινός καφές, το μάτι με δυσκολία ανοίγει, μούχλα και αιθαλομίχλη στη Θεσσαλονίκη και δεν είμαι εδώ βέβαια για να σας πω το μετεορολογικό δελτίο, αλλά να μιλήσουμε για στοίχημα. Χορταστικό το κουπόνι του νταλκά όπως κάθε Σάββατο, με τα παιχνίδια από το νησί να καταλαμβάνουν το 70%.
Πικρία μεγάλη χτες, με την Οσέρ που δεν κατάφερε να κερδίσει την Αρλ η οποία πήγε μόνο για να καταστρέψει και όχι να παίξει ποδόσφαιρο. Στις άλλες 2 επιλογές μου, οι ομάδες έκαναν το χρέος τους και με το παραπάνω και τα OVER 2,5 βγήκαν σχετικά εύκολα.
Το κίνητρο, η φόρμα και τα στατιστικά είναι τα κριτήρια που θα με οδηγήσουν στις σημερινές μου επιλογές και ξεκινώ ευθύς αμέσως από τα αγγλικά παιχνίδια.
2 εξάποντα έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και τα 2  αφορούν ομάδες της ουράς που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αναφέρομαι στο Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ και στο Φούλαμ - Σάντερλαντ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μομέντουμ ευνοεί τους γηπεδούχους και εκτός του ότι αγωνίζονται στην έδρα τους, είναι και σε καλύτερη φόρμα από τις αντιπάλους τους. Θα κρατήσω τον ΑΣΟ και στα 2 παιχνίδια.
Από το νησί θα κρατήσω και 2 δυνατά όβερ και τίποτα άλλο σήμερα. Αναφέρομαι στα παιχνίδια Μπρέντφορντ - Πορτ Βέιλ και Σουίντον - Πιτέρμπορο από την 1η κατηγορία. Ομάδες κορυφής όλες που κυνηγούν την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και αν μη τι άλλο παίζουν ποδόσφαιρο. Η Μπρέντφορντ είναι τρένο το τελευταίο διάστημα και πετάει από νίκη σε νίκη. Στους τελευταίους 4 αγώνες τις έχει πετύχει από 3 γκολ στον καθένα και άμα λάχει το βγάζει και μόνη της το OVER 2,5. Σήμερα μπορεί να συμβάλει και η Πορτ Βέιλ που δεν είναι από τις ομάδες που κλείνονται και για του λόγου το αληθές, δεν έχει καμία ισοπαλία ακόμα εκτός έδρας, μετρώντας 5 νίκες και 7 ήττες. Στο άλλο παιχνίδι, η Σουίντον υποδέχεται την Πιτέρμπορο. Οι γηπεδούχοι έχουν 8/11 OVER 2,5 εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι 8/12 εκτός. Εκτός της στατιστικής που βοηθάει πάντα, γνωρίζουμε πως η Σουίντον παίζει μπαλάρα στα εντός και η Πιτέρμπορο πιο απελευθερωμένα μακριά από το σπίτι της και την γκρίνια των οπαδών της. Λογική και δυνατή επιλογή να μπουν κι εδώ πάνω από 2,5 γκολ.
Τέλος με την Αγγλία και πάμε στην Ισπανία, εκεί όπου έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Ατλέτικο Μ. - Μπαρτσελόνα απόψε στις 21:00. Τέτοια παιχνίδια δεν τα ποντάρεις, απλά κάθεσαι και τα βλέπεις. Είπαμε, είμαστε τζογαδόμουτρα, είμαστε όμως και ποδοσφαιρόφιλοι. Έχει πολύ ισοπαλία ο αγώνας μέσα πιστεύω, αλλά δεν θα μπω σε αναλύσεις για να μην σας ζαλίζω τον έρωτα για ένα παιχνίδι το οποίο δεν πρόκειται να ποντάρω. 3 ματς έχω σημειώσει και γι' αυτά θα γράψω.
Από την Primera κρατάω μόνο το ΔΙΠΛΟ της Σεβίλλης μέσα στην Έλτσε. Με 6 νίκες σε 7 αγώνες η Σεβίλλη έχει σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και βλέπει πλέον μέχρι και έξοδο στο Champion's League. Μπαλάρα παίζει η ομάδα του Ουνάι Έμερι, που έχει βρει χημεία μπροστά, με τους Μπακά, Ράκιτιτς και Γκαμεϊρό να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Ειδικά ο Κολομβιανός Μπακά, σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και είναι η Νο1 απειλή σήμερα για την άμυνα της Έλτσε. Μια Έλτσε, που αν δεν ενισχυθεί τώρα τον Ιανουάριο, ειδικά στην επίθεση, θα δώσει πολύ σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. 4 συνεχόμενες ήττες έχει και σ' αυτά τα παιχνίδια πέτυχε μόλις 1 γκολ. Στηρίζω Σεβίλλη λοιπόν.
Τα άλλα 2 ματς, είναι 2 οβεράκια από την Β' κατηγορία. Το 1ο αφορά το Αλαβές - Χαέν. Με το ζόρι συμπλήρωσαν αποστολή οι γηπεδούχοι για το σημερινό παιχνίδι, σημαντικές απουσίες, κυρίως στην άμυνα όμως θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Η Αλαβές παρόλο που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, έχει την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 30 γκολ. Παράλληλα όμως έχει και μια από τις  χειρότερες άμυνες και γι' αυτό βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Καλή ομάδα η Χαέν, είναι από τις λίγες που παλεύουν για τη σωτηρία και παίζουν ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. 7/10 OVER 2,5 έχει η Αλαβές εντός έδρας και δεν θυμάμαι παιχνίδι που να μην έχει σκοράρει φέτος, άντε να τα κάνει 8/11 να πληρωθούμε το υπερβολικό σε απόδοση OVER 2,5 του 2,25!
Το 2ο OVER 2,5 έρχεται από το Ρεάλ Β' - Μούρθια. Βρήκε ρυθμό η Ρεάλ Β' μετά την αλλαγή προπονητή και εκτός του καλού σερί που είχε χτίσει με 4 συνεχόμενες νίκες και διεκόπη την προηγούμενη αγωνιστική στο Σαμπαντέλ, βρίσκει και εύκολα δίχτυα πλέον. Κλειστά θα το πάει η Μούρθια, η οποία είναι μανούλα στις ισοπαλίες, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν από 2 γκολ και πάνω. Ακόμα και αυτά που έρχονται ισοπαλίες είναι στο 1-1 και θεωρώ απίθανο σήμερα να δούμε κανένα 0-0 και να ξενερώσουμε. Εκτός αυτών, η Ρεάλ Β' ενισχύθηκε και επιθετικά με 2 μεταγραφές, έριξε από 3 τεμάχια σε Κόρδοβα και Χιρόνα στα 2 τελευταία εντός και περιμένω να γίνει ακόμα ένα  ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Όσο πληρώνει ο ΑΣΟΣ πληρώνει και το OVER 2,5 και φυσικά θα κρατήσω το 2ο σε απόδοση κάπου στο 1,80.

Αυτά για σήμερα, το πως θα παίξω όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ απλό. Τα 4 οβεράκια μαζί και τα 3 σημεία μαζί σε ένα άλλο δελτίο και τέλος.

Πρόταση 1: Παρολί με OVER 2,5 σε 4αδα

Μπρέντφορντ - Πορτ Βέιλ OVER 2,5 1,60
Σουίντον - Πιτέρμπορο OVER 2,5 1,72
Αλαβές - Ρεάλ Χαέν OVER 2,5 2,25
Ρεάλ Β' - Μούρθια OVER 2,5 1,80

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 11,14
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: Παρολί με σημεία σε 3αδα

Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ ΑΣΟΣ 2,02
Φούλαμ - Σάντερλαντ ΑΣΟΣ 2,12
Έλτσε - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 2,12

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 9,02 
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (10/01/2014): -120,20
Ανοιχτά πονταρίσματα (11/01/2014): 8 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (11/01/2014): -128,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2