Τα κανόνια της Σοσιεδάδ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του blog, Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο θυμόσοφος λαός και σήμερα, παραμονή των φώτων, ευελπιστώ να δω κι εγώ λίγο "φως" στις στοιχηματικές μου επιλογές. Παιχνίδι πάλι με Ισπανία, αλλά και ολίγη από Ελλάδα έχω στο μενού, ελπίζοντας ότι το "πνεύμα" του στοιχήματος θα με οδηγήσει σωστά αυτή τη φορά.
Αγώνες έχει πολλούς και σήμερα στο κουπόνι, όπως και χτες (εκεί όπου έγινε ο κακός χαμός στην Αγγλία), αλλά οι περισσότεροι αφορούν το θεσμό του κυπελλου. Κανονική αγωνιστική δράση έχουμε μόνο στη Μεσόγειο, με Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.
Ξεκινώ τη βόλτα από τα Ισπανικά γήπεδα και το Μολινόν, εκεί όπου η Χιχόν στις 13:00 υποδέχεται την Σαραγόσα. Άνω κάτω έγιναν οι φιλοξενούμενοι, μετά από τις προσφυγές 3 παικτών που ζητούν όπως καταλαβαίνετε τα καθυστερούμενα χρήματα τους. Σίγουρα το γεγονός αυτό θα επηρρεάσει την ομάδα, που ούτως ή άλλως δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο στους εκτός έδρας αγώνες της. Πολυβόλο η Χιχόν, ειδικά εντός έδρας, έχει σε φανταστική κατάσταση το επιθετικό της δίδυμο Σκέποβιτς - Λέκιτς, είναι 8 παιχνίδια αήττητη και ο ΑΣΟΣ που παίζεται στο 1,80 είναι η επιλογή μου.
Συνέχεια με Ισπανία και το παιχνίδι της Αλκορκόν με την Μπαρτσελόνα Β΄'. Δεν έχει σκοράρει στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας η Αλκορκόν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν παίζει καλά. Περιμένω να το κάνει απόψε απέναντι στη χάρτινη άμυνα της Μπαρτσελόνα Β' που δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ανασταλτικά οι γηπεδούχοι είναι καλοί και μπορούν να κρατήσουν το μηδέν πίσω, περιμένω να σκοράρουν σίγουρα και κρατάω τον ΑΣΟ σε απόδοση 1,90.
Κλείνω με τα Ισπανικά παιχνίδια, με το σούπερ ντέρμπι των Βάσκων μεταξύ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ματσάρα που προτείνω να κάτσετε να το δείτε. Το λογικό σημείο εδώ είναι το OVER 2,5, αφού και στις 2 ομάδες το ταλέντο είναι άφθονο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε πολλά γκολ και υψηλής ποιότητας θέαμα. Προσωπικά θα πάω με τον ΑΣΟ όμως, αφού η Σοσιεδάδ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αθλέτικ, βομβαρδίζει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα (20 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της) και έχει σε φανταστική κατάσταση την επιθετική της τριπλέτα (βέλα, Γκριέζμαν, Αγκιρέτσε). ΑΣΟΣ με ρίσκο λοιπόν στο ντέρμπι των Βάσκων.
Ολοκληρώνω το σημερινό μου άρθρο με το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Όπου βλέπω προπονητή τον Μάουερ παίζω OVER 2,5, έτσι απλά. Ο τεχνικός της Ξάνθης από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έχει περάσει τη νοοτροπία του και οι Ξανθιώτες παίζουν παντού και πάντα ανοιχτά, ανεξαρτήτος αντιπάλου. Στα ίδια χνάρια βαδίζει και ο ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του, θεωρώ απίθανό να μην δούμε ανοιχτό παιχνίδι στα πηγάδια, στη φετινή σούπερλιγκα τα γκολ μπαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με άλλες χρονιές και πληρώνουν καλά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μπροστά μας 2 από τις ομάδες που εμφανίζουν με καλή συχνότητα το OVER 2,5 και υπάρχουν όλλες οι προϋποθέσεις για να δούμε πολλά γκολ, γεγονός που πληρώνει 1,80.

Η πρόταση: ΠΑΡΟΛΙ 4αδα

Σπόρτινγκ Χιχόν - Σαραγόσα ΑΣΟΣ 1,80
Αλκορκόν - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 1,90
Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,26
Ξάνθη - ΠΑΟΚ OVER 2,5 1,80

Απόδοση στην 4αδα: 13,91
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (04/01/2013): - 96,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (05/01/2013): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: (05/01/2013): -99,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2