Άμα δεις "μαύρη γάτα" πιάσε "κόκκινο"

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε συνδυάσει την εμφάνιση μαύρης γάτας στο δρόμο μας με κακοδαιμονία και κακοτυχία, στην Αγγλία όμως συμβαίνει το αντίθετο, καθώς την θεωρούν γουρλίδικη και συχνά την δίνουν και σαν γαμήλιο δώρο στις νύφες!
Σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα παντρευτεί κάποια γνωστή μου να τις χαρίσω κάποια, ενώ όσους σας έχουν χαρακτηρίσει έτσι, παραπέμψτε τους στο σημερινό άρθρο.
Αν ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι προληπτικός, σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός σήμερα, που η ομάδα του αντιμετωπίζει τις μαυρόγατες της Σάντερλαντ για τα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας. Μια ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να διεκδικήσει έναν τίτλο φέτος. Είναι και θέμα γοήτρου άλλωστε, αφού το πρωτάθλημα πρέπει να θεωρείται φέτος άπιαστο όνειρο, άσχετα  με τις δηλώσεις του Μόγιες ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, που μου θυμίζουν αυτές του Γιωργάκη του Παπανδρέου, πως "Λεφτά υπάρχουν!".
Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια
Η Σάντερλαντ βέβαια δεν θα κατέβει με ανοιχτά τα πόδια, από τη στιγμή όμως που είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, θα προτιμήσει να ρίξει εκεί το ενδιαφέρον της, παρά να ασχοληθεί με τη "δόξα" του League Cup. Φτωχό μεν, τίμιο το ΔΙΠΛΟ δε, σε απόδοση 1,65, για μια Μάντσεστερ που εκτός έδρας είναι καλύτερη φέτος από ότι στο Ολντ Τράφορντ.
Αγώνα κυπέλλου έχουμε και στην Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η παράδοση εκεί λέει UNDER 2,5, μιας και τα 4 τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων στο Μεστάγια είχαν λιγότερα από 2,5 γκολ. Το διάβασαν καλά το παιχνίδι οι ΜΠΟΥΚ και προσφέρουν το εν λόγω γεγονός σε απόδοση 1,75. Στους πάγκους κάθονται 2 αργεντινοί προπονητές, γεγονός που προμηνύει ότι το ματς θα είναι πολύ σφιχτό και θα έχει πολύ τακτική μέσα. Τον Σιμεόνε βέβαια τον γνωρίζουμε, ξέρουμε πως θα κατεβάσει την Ατλέτικο με αλλαγές και θα παίξει για την ισοπαλία, αφού ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα το Σάββατο και σίγουρα θα θέλει να κάνει οικονομία δυνάμεων. Τον Πίτσι τώρα τον μαθαίνουμε, στη Σαν Λορέντζο ήταν προπονητής, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα Αργεντινής. Μην φανταστείτε όμως ότι η ομάδα του έπαιζε φαντεζί ποδόσφαιρο που μαγνήτιζε τα βλέμματα. Για Αργεντίνικο πρωτάθλημα μιλάμε, στο οποίο τα γκολ μπαίνουν με την ίδια συχνότητα που μπαίνουν και στα γήπεδα της Φούντμπολ Λιγκ στην Ελλάδα. Με έμφαση στην άμυνα θα κατεβάσει τις νυχτερίδες απόψε, γνωρίζοντας πολύ καλό και τι αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει, οπότε το UNDER 2,5 αλλά και η ισοπαλία έχουν καλές πιθανότητες.
Τα λίγα γκολ θα είναι η επιλογή μου και στο παιχνίδι της Σριούσμπερι με την Λέιτον Όριεντ για την 1η κατηγορία της Αγγλίας. Τα τελευταία 3 των γηπεδούχων ήταν 0-1 γκολ ενώ συνολικά έχουν 9/11 UNDER 2,5 εντός έδρας. Ξεκίνησε τρένο η Λέιτον Όριεντ αλλά χάνει λάδια τώρα τελευταία, μετρώντας μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Συντηρητικά θα το πάνε οι γηπεδούχοι, η Λέιτον ούτως ή άλλως παίζει πολύ την κόντρα επίθεση εκτός έδρας, σφιχτό παιχνίδι αναμένεται, πρώτη τύχη στα λίγα γκολ και μετά στην ισοπαλία.

Αυτά για σήμερα, 2 επιλογές, μία με βάση τη λογική και μία με περισσότερο ρίσκο, ευελπιστώντας να δω επιτέλους λίγο ήλιο

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουν. ΔΙΠΛΟ 1,65
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης UNDER 2,5 1,75
Σριούσμπερι - Λέιτον Όριεντ UNDER 2,5 1,65

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 4,76
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης Χ 3,25
Σριούσμπερι - Λέιτον Όριεντ Χ 3,30

Απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 10,72
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (05/01/2014): - 99,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (07/01/2014): 8 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (07/01/2014): - 107,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2