Ντέρμπι μόνο για έναν

Στο κατάμεστο Καυταντζόγλειο απόψε ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων στην Ελλάδα και αυτών που ζουν στο εξωτερικό.
Τα παραπάνω φυσικά θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί σε κάποια εφημερίδα της δεκαετίας του 80' άντε βαριά βαριά και του 90', αφού εν έτη 2014 το έτερο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έχει χάσει κατά πολύ την αίγλη του παρελθόντος. Μόνο οπαδοί του Ηρακλή θα βρίσκονται απόψε στις εξέδρες του Καυταντζογλείου, το οποίο σίγουρα δεν θα είναι κατάμεστο και σε καμία περίπτωση δεν θα έχει το χρώμα αγώνων του πρόσφατου παρελθόντος. Η ιστορία του Ηρακλή είναι λίγο πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια, με τον υποβιβασμό του αρχικά στη Δ' Εθνική πρόπερσι, την ένωση με τους Πόντιους Κατερίνης πέρυσι και την ομάδα να αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά εκτός SuperLeague. Στον ΠΑΟΚ φέτος ο πήχης έχει ανέβει πολύ, περισσότερο λόγο ανυπαρξίας των υπολοίπων, αφού Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής και κατ' επέκταση και η Λάρισα έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος. Σε ένα πρωτάθλημα παρωδία (και αναφέρομαι σε όλες τις κατηγορίες), με ομάδες από χωριά 1,500 κατοίκων που σε διαφορετική περίπτωση θα έβλεπαν τις επαγγελματικές κατηγορίες με τα κιάλια. Όπως και να 'χει, οι οπαδοί του Ηρακλή που τόσα στερήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια και ζουν στην ανυποληψία και την ντροπή, έχουν ένα λόγο για να χαρούν απόψε. Στοιχηματικά ο αγώνας δεν πρόκειται να με απασχολήσει, αν και ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή, από τότε που κυκλοφορούσαν βιντεοκασέτες.
Εβδομάδα κυπέλλων διανύουμε και εκτός από το ελληνικό, έχουμε Ισπανικό και Ιταλικό απόψε. Χτες ήταν άσχημη βραδιά, 0/2 έγραψε ο πίνακας, στο Μπέτις - Μπιλμπάο δίκαια επικράτησε η Μπέτις που είχε πάρα πολλές και καλές ευκαιρίες να βγάλει κι άλλα γκολ και να μας πληρώσει το OVER 2,5, ενώ στο Αλκορκόν - Εσπανιόλ οι γηπεδούχοι επικράτησαν με ένα γκολ ποίημα από απευθείας εκτέλεση φάουλ (στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ).
Στα σημερινά τώρα, 3 αγώνες έχουμε από το κύπελλο Ισπανίας, οι 2 θα με απασχολήσουν και ξεκινώ με το Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ. Ασταμάτητοι δείχνουν οι βασιλικοί μπλε που και φέτος διαθέτουν μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές της κατηγορίας. Η Βιγιαρεάλ ήταν κομματάκι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, αλλά τη Δευτέρα, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους που άφηνε η τρύπια άμυνα της Βαγιεκάνο, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 2-5. Οι 2 ομάδες θα συναντηθούν ξανά για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα στο Μαδριγάλ αυτή τη φορά και ξανά την επόμενη Πέμπτη, πάλι στο Μαδριγάλ για τη ρεβάνς του αποψινού παιχνιδιού. Ροτέισον θα κάνουν και οι 2 προπονητές, θα αβαντάρω όμως τη Σοσιεδάδ για νίκη και θα ποντάρω στον ΑΣΟ του 2,25. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι Βάσκοι και μπορούν να πάρουν έστω και ισχνό προβάδισμα από το 1ο παιχνίδι.
Στο άλλο ματς της βραδιάς, έχουμε την Βαγιεκάνο να υποδέχεται τη Λεβάντε. Εδώ και οι 2 προπονητές θα κάνουν πολλές αλλαγές στις ενδεκάδες τους, αφού προέχει το πρωτάθλημα και η παραμονή στην κατηγορία. Με τη Ράγιο που έχει δεχτεί 45 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει μακράν την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχτεί ένα παιχνίδι, το OVER 2,5 όμως που πληρώνει 1,90 θεωρώ ότι είναι Value Bet και θα το ποντάρω.
Με ΔΥΑΔΑ θα πορευτώ λοιπόν και σήμερα, πάνω κάτω την ίδια απόδοση βγάζει με χτες και το ποντάρισμα μου θα είναι το ίδιο.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 2,25
Βαγιεκάνο - Λεβάντε OVER 2,5 1,90

Απόδοση στη ΔΥΑΔΑ: 4,27
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (08/01/2014): - 112,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (09/01/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (09/01/2014): -117,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2