Damned United

Τίτλος που αναφέρεται στη δημοφιλή ταινία με την ιστορία του Μπράιαν Κλαφ και το πέρασμα του από τον πάγκο της Λιντς τη δεκαετία του 70', αλλά ταιριάζει γάντι στην σημερινή Μάντσεστερ Γιουν. του Ντέιβιντ Μόγιες, που μετά από 80 χρόνια και κάτι, κατάφερε να ξεκινήσει το νέο ημερολογιακό έτος με 3 συνεχόμενες ήττες.
Μόνο το όνομα έχει μείνει τελικά στην περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας και όλα δείχνουν πως το πέρασμα από την εποχή του Άλεξ Φέργκιουσον στο σήμερα, έχει περισσότερες δυσκολίες από όσες περίμεναν πολλοί.
Μια ΔΥΑΔΑ χτες και μια ΤΡΙΑΔΑ και χάθηκε από 1 παιχνίδι, γεγονός που αποδεικνύει πως η καλή χημεία είναι το παν στο στοίχημα. Υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν μονά αποδεκτά βέβαια και δεν τρώνε τέτοιες ξενέρες, αλλά πόσοι είναι με φουσκωμένες τις τσέπες για να τζογάρουν έτσι αυτή την εποχή. Το αρνητικό είναι, πως από την αρχή της σεζόν, έχουν χαθεί πάνω από 100 ευρώ στις επιλογές αυτού του blog (ποσό που άλλοι παίζουν και σε ένα σαββατοκύριακο βέβαια) και πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να βρω τρόπο να βγω από πάνω.
Στα σημερινά τώρα, μόνο κύπελλα έχει η σημερινή ημέρα και 1 αγώνα για τη Ligue 1 της Γαλλίας. Με μια πρώτη ματιά, η διαπίστωση είναι, ότι αγωνίζονται όλα τα θηρία (Παρί, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτυ) με μικρομεσαίες ομάδες και το ερώτημα που πλανάται είναι, αν μπορεί κάποια από αυτές να κάνει την έκπληξη.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανένα από αυτά τα παιχνίδια, σε μια ούτως ή άλλως αντιστοιχηματική ημέρα. 2 είναι οι επιλογές μου από το κουπόνι και αφορούν παιχνίδια από το κύπελλο Ισπανίας.
"είναι κίτρινη καριόλη" φαίνεται να είπε ο Αγκίρε
στο διαιτητή
Στο Αλκορκόν - Εσπανιόλ θα κρατήσω το ΔΙΠΛΟ, αφού περιμένω τσίτωμα των παικτών της Εσπανιόλ από τον Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές επειδή είπε τον διαιτητή "καριόλα" στο παιχνίδι με την Οσασούνα το Σάββατο που μας πέρασε. Γνωστό το ταπεραμέντο του Μεξικανού προπονητή, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια και η δικαιολογία της υπεράσπισης του ότι είναι αθυρόστομος και δεν το εννοούσε θυμίζει ελληνική αθλητική δικαιοσύνη! Η Αλκορκόν δεν τα πηγαίνει καλά φέτος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ισπανίας, αλλά στο κύπελλο έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Γρανάδα. Αν κατέβει σοβαρά η Εσπανιόλ (αυτό περιμένω) θα το καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι. Υπάρχει και ρεβάνς φυσικά όπου εκεί μπορούν να διορθωθούν τυχόν λάθη, αλλά περιμένω να καθαρίσουν από το 1ο  παιχνίδι οι Καταλανοί την πρόκριση.
Στο Μπέτις - Μπιλμπάο θα κρατήσω το OVER 2,5. Με τον Γκαρίδο στον πάγκο η Μπέτις έχει κάνει μόνο 1 νίκη κι αυτή εκτός έδρας με τη Γέιδα για το κύπελλο, ομάδα Γ' κατηγορίας, η οποία έπαιζε και με 10 παίκτες για 70' λεπτά περίπου. Αν δεν ενισχυθεί τώρα τον Ιανουάριο η ομάδα της Σεβίλλης, δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Ομάδα κυπέλλου η Μπιλμπάο, 2η σε κατακτήσεις πίσω από την Μπαρτσελόνα, έχει την ευκαιρία και φέτος  να πάει ψηλά στο θεσμό. Το κοινό στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολα θα δούμε παιχνίδι τακτικής και με αργό ρυθμό. Σίγουα η Μπέτις έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα και το επόμενο παιχνίδι με την Οσασούνα που είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, αλλά πιστεύω πως απόψε θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ότι καλύτερο για να τονώσει την ψυχολογία της. Αν δεν δουν το ματς σαν αγγαρεία οι 2 ομάδες, μπορεί να έχουμε και φεστιβάλ γκολ, ταλέντο υπάρχει άφθονο, το γκολ σίγουρα θα το κυνηγήσουν και οι 2, ας μπουν από 3 και πάνω να πληρωθούμε κι εμείς το OVER 2,5.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

Αλκορκόν - Εσπανιόλ ΔΙΠΛΟ 2,25
Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο OVER 2,5 1,87

Απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 4,20
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (07/01/2014): -107,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (08/01/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (08/01/2014): -112,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2