Εδώ ο κόσμος καίγεται και το "πιπί" ξυρίζεται;

Τσικνοπέμπτη σήμερα, με χορταστικό κουπόνι γεμάτο με αγώνες από το Europa League. Παίζει μπάλα η Ευρώπη, τη στιγμή που στην Ουκρανία γίνεται το έλα να δεις, με τον κόσμο να διαδηλώνει στο Κίεβο, να έχουμε αιματηρές συμπλοκές στους δρόμους και 14 νεκρούς.
Εύλογα θα βγει και θα πει κανείς, καλά ρε ζώα, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον με το στοίχημα; Μπορεί το ποδόσφαιρο να αποτελεί μέσο αποχαύνωσης του κόσμου ή ακόμα και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, να έχει εμπορευματοποιηθεί μέχρι εκεί που δεν πάει, δεν παύει να είναι όμως ένα παιχνίδι, ένα σπορ με το μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα απ' οποιοδήποτε άλλο. Φτωχοί και πλούσιοι, αμόρφωτοι και διανοούμενοι στήνονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους, τρέχουν στα γήπεδα και ζητωκραυγάζουν για τις αγαπημένες τους ομάδες σαν μικρά παιδιά. Ο κόσμος πάντα χρειαζόταν κάτι για να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματα του, όχι για να υπεκφύγει, αλλά για να νοιώσει μια στιγμή χαράς, να ξεχαστεί και να χαλαρώσει. Ακόμα και κατά τη διάρκεια πολέμων ή μεγάλων καταστροφών, μια παρέα ανθρώπων ή μερικά παιδιά, βγαίνουν με μια μπάλα στο δρόμο για να παίξουν ποδόσφαιρο δίπλα στα συντρίμμια.  90 λεπτά διαφυγής από την πραγματικότητα ζητούν πολλές φορές οι άνθρωποι και το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολλές φορές το όχημα που μας ταξιδεύει, έστω και προσωρινά, μακριά από τη μιζέρια και τη δυστυχία.
Οι Γερμανοί με τους Άγγλους αντίπαλους τους έκαναν
ανακωχή από τον πόλεμο για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι
Πολλές είναι οι ιστορίες που θα μπορούσα να παραθέσω, θα αναφέρω όμως την πιο χαρακτηριστική, αυτή των φαντάρων της Γερμανίας και της Αγγλίας, που βγήκαν από τα χαρακώματα το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 1914 και κατά τη διάρκεια του Α' παγκοσμίου πολέμου και έπαιξαν με μια αυτοσχέδια μπάλα ένα από τα διασημότερα "φιλικά" παιχνίδια στην ιστορία του αθλήματος.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια όμως, τα σημερινά, Europa League και Τσικνοπέμπτη, μια καλή ευκαιρία για εμάς τους άντρες, να σαβουρώσουμε, να πιούμε και να δούμε μπαλίτσα και να είμαστε και δικαιολογημένοι! Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς για εμάς εδώ στην Ελλάδα, είναι φυσικά αυτό της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα. Κατάμεστη αναμένεται η Τούμπα, τα σουβλάκια και οι ρετσίνες θα πάνε σύννεφο από νωρίς έξω από το γήπεδο κι εγώ απλά ελπίζω σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό θέαμα και πολλά γκολ. Στο OVER 2,5 βλέπω αξία, το οποίο πληρώνει πάνω από 2,00 κι εκεί θα ρίξω τα λεφτά μου. Ήμουν ζεστός και για το ΔΙΠΛΟ, αλλά εφόσον υπάρχει ρεβάνς θα το αφήσω στην άκρη. Πραγματικά, δεν βλέπω πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει αυτό το ματς, εκτός αν κεράσουν
Επιβάλλεται ένα "βρώμικο" για κέρασμα στους
 Πορτογάλους απόψε
μερικά βρώμικα από καμιά καντίνα τους παίκτες της Μπενφίκα, λόγω της ημέρας και μετά δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Μακάρι η μυρουδιά της τσίκνας να κάνει το θαύμα της και να παρασυρθούν οι Πορτογάλοι, δοκιμάζοντας λίγο τσιτσί και καμιά Τούμπα Λίμπρε.
Από τα πιο δυνατά OVER 2,5 της βραδιάς είναι και το παιχνίδι Άγιαξ - Σάλτσμπουργκ. Πρωτοπόρες και οι 2 ομάδες στα πρωταθλήματα τους, με τους Αυστριακούς ειδικά, να μοιράζουν ταρίφες στη χώρα τους. Πανίσχυρος ο Άγιαξ στο Άμστερνταμ Αρίνα, πιστεύω θα γίνει από τα πιο θεαματικά παιχνίδια εκεί, γι' αυτό και θα κρατήσω το φτωχό πλην τίμιο OVER 2,5 του 1,60.
Θα κλείσω μια ΤΡΙΑΔΑ με OVER 2,5 με το παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Σεβίλλη. Τα περισσότερα παιχνίδια των Σλοβένων στο πρωτάθλημα της χώρας τους θυμίζουν "water polo" με κάτι σκορ τύπου 3-5 και 5-4 και έχοντας υπόψη ότι η Σεβίλλη βάζει και τρώει με την ίδια ευκολία, νομίζω ότι το OVER 2,5 και στο συγκεκριμένο αγώνα είναι εξαιρετικά πιθανό, 1,83 πληρώνει άλλωστε και δεν περνάει απαρατήρητο.
Από σημεία λίγα πράγματα απόψε, ίσως στις ρεβάνς θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, κάποιες ομάδες θα παίξουν για την Ισοπαλία όμως, συνηθίζεται αυτό στα πρώτα παιχνίδια και θα φτιάξω  κι ένα συστηματάκι με 3 Χ. Στις επιλογές  μου έχω Τσερνομόρετς - Λυών, Λίμπερετς - Άλκμααρ και Μπέτις - Ρούμπιν Καζάν. Δεν θα μπω στον κόπο να κάνω ανάλυση ξεχωριστά για το κάθε ένα παιχνίδι, ισοπαλίες σπάνια παίζω και είναι από τα σημεία που ναι μεν θέλουν διάβασμα (όπως όλα άλλωστε), αλλά περισσότερο απαιτούν ένστικτο. Αυτά και έκλεισα γι' απόψε, η γυναίκα θέλει τσίκνα, καρναβάλια και χορό και θα χωθώ κι εγώ σε κανένα υπαίθριο φεστιβάλ να διασκεδάσω την αποψινή βραδιά.

Πρόταση με OVER 2,5: ΤΡΙΑΔΑ

Άγιαξ - Σάλτσμπουργκ OVER 2,5 1,61
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα OVER 2,5 2,12
Μάριμπορ - Σεβίλλη OVER 2,5 1,83

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,24
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση με ισοπαλίες: Σύστημα 2-3

Λίμπερετς - Άλκμααρ Χ 3,35
Τσερνομόρετς - Λυών Χ 3,25
Μπέτις - Ρούμπιν Καζάν Χ 3,30

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 35,92
Ποντάρισμα: 4 ευρώ (4 στήλες από 1 ευρώ την κάθε στήλη)

* Οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan.gr

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (10/02/2014): -143,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (20/02/2014): 7 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (20/02/2014): -150,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2