Προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο με μια ΤΡΙΑΔΑ

Καλή η χτεσινή βραδιά για το blog αλλά και για μένα προσωπικά, ένα καλό ταμείο πάντα ανεβάζει τη διάθεση και δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Παρασκευή σήμερα και με την ψυχολογία στα ύψη συνεχίζω, με την μπάλα χαμηλά όμως, γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται.
Στις λεπτομέρειες εχτές δεν έκανα το απόλυτο και να σβήσω μια και καλή το αρνητικό πρόσημο από την κάβα μου. Μια κάβα βέβαια που δεν υπήρξε ποτέ, μιας και έχω ξεκινήσει με μηδέν ευρώ. Βγήκε η ΔΥΑΔΑ με Μπέτις και Ανζί και αποζημιώθηκα, συν την μια δυάδα από το σύστημα 2-3, έτσι έβγαλα τη χασούρα 2-3 μηνών, απόδειξη, ότι το στοίχημα θέλει υπομονή και επιμονή. Ασφαλώς και δεν θα πέσω με τα μούτρα σήμερα Παρασκευή, ένα χαλαρό μπετ όμως για προθέρμανση ενόψει του Σαββατοκύριακου επιβάλλεται, ειδικά όταν φαίνεται να έχεις ρέντα.

Με 3 σημεία θα ασχοληθώ, 1 από κάθε κατηγορία και τέλος. Από τη Β' Γαλλίας που κάθε φορά που σημαδεύω πετυχαίνω μπεκάτσες, θα εμπιστευτώ την Σατορού. Ομάδα έδρας που κέρδισε τα 5 από τα 6 τελευταία της εκεί και υποδέχεται την Αρλ που το μόνο που κάνει είναι να παίζει ταμπούρι στα εκτός έδρας. Στα θετικά, ότι η Σατορού καίγεται για τη νίκη, έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με την Αρλέ, που με 35 βαθμούς είναι στο +9. Στη συγκεκριμένη κατηγορία χάρες δεν γίνονται πάντως να ξέρετε και αν δεν είχε τόσο καλή παρουσία η Σατορού στα εντός δύσκολα θα στρεφόμουν προς τον ΑΣΟ.
Δεύτερο σημείο από την Β' Ολλανδίας και το παιχνίδι της Ος με την ΦΚ Αίντχόβεν. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι και μιλάμε για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε μια ομάδα (Ος) που είναι από τις χειρότερες και προτελευταία στη βαθμολογία και σε μια άλλη (ΦΚ Αϊντχόβεν) η οποία κυνηγάει την άνοδο. 1 νίκη έχει μόλις στα 8 τελευταία της παιχνίδια η Ος και 6 ήττες και ελπίζω να μην ξεστραβωθεί απόψε. Θετικό το γεγονός ότι από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, αφού από την 3η κατηγορία και κάτω, οι ομάδες έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και ούτε μαντήλι να κλάψουν. Αυτό κάνει τις τελευταίες ομάδες να παίζουν πιο άνετα, αφού δεν υπάρχει το άγχος της επιβίωσης.
Κλείνω με Αργεντινή και το παιχνίδι Γοδόι Κρουζ - Χιμνάσια λα Πλάτα. Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και έρχονται από μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Ροζάριο Σεντράλ τη Δευτέρα, ένα παιχνίδι που παρακολούθησα όλο και μου άρεσαν πολύ με την ενέργεια και την επιθετικότητα που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο και έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μέτρια η πορεία της Χιμνάσια λα Πλάτα μέχρι στιγμής, έχασε και τον καλύτερο της επιθετικό Κορέα στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπελγκράνο που έληξε 2-2 και τον προπονητή Τρόγλιο να δηλώνει ότι "μας έχει κατουρήσει ελέφαντας", δίνοντας έμφαση έτσι, στο πόσο άτυχη είναι η ομάδα του μέχρι στιγμής. Η Γοδόι με εντυπωσίασε με την Ροσάριο Σεντράλ και αν πιάσει την ίδια απόδοση και απόψε, δε νομίζω να αντιμετωπίσει προβλήματα με αντίπαλο τη Χιμνάσια, που ειδικά στα εκτός έδρας μέχρι στιγμής, δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Έκλεισα για σήμερα, μια ΤΡΙΑΔΑ επιλογών που καλό θα ήταν να παιχτούν σε ένα σύστημα 2-3, μιας και βολεύουν οι αποδόσεις.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Σατορού - Αρλέ ΑΣΟΣ 2,80
Ος - ΦΚ Αϊντχόβεν ΔΙΠΛΟ 2,20
Γοδόι Κρουζ - Χιμνάσια Λα Πλάτα ΑΣΟΣ 2,05

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ:  12,62
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (4 στήλες επί 1,25 ευρώ την κάθε στήλη)

Οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan.gr

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα πονταρίσματα (27/02/2014): 60,87 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (27/02/2014): -87,43 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (28/02/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (28/02/2014): -92,43 ευρώ


Και κάτι για το τέλος, αφού οι φωτό με τα ζωάκια πιο πάνω μπορεί να ξενέρωσαν κάποιους...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2