Χωρίς "σημεία" αλλά με "τέρατα"

Επιστροφή στη δράση μετά από αρκετό καιρό για μένα, σαν "γράφων" τουλάχιστον, αφού σαν "παίζων" δεν έμεινα τόσο καιρό μακριά από τα στοιχηματικά δρώμενα.
Το σημερινό κουπόνι προσφέρει ελάχιστες καλές ευκαιρίες στον παίκτη και μπορεί να ακουστεί κουραστικό ότι πολλές φορές παίζουμε μόνο για το σπορ, αλλά καλό είναι να ξέρει κανείς τι ρίσκο παίρνει κάθε φορά που ποντάρει τα χρήματα του. Σε μια ημέρα που τα καλά σημεία, απλά δεν υπάρχουν ή βγαίνουν μετά από πολύ στράγγισμα και με το σταγονόμετρο, το ρίσκο είναι μεγαλύτερο, όταν πηγαίνεις σε εναλλακτικά στοιχήματα με γκολ ή άλλου είδους γεγονότα. Η Β' Γερμανίας ξεκινάει μετά από 2 μήνες διακοπή και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, γι' αυτό κατευθείαν την διέγραψα από το μυαλό μου, αλλά και από το κουπόνι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Αργεντινή που ξεκινάει το Τορνέο φινάλ, οπότε χου κι εκεί. Κλασσικά μας μένουν Β' Γαλλίας, Β' Ολλανδίας και κάτι λίγα από Αγγλία, Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία. Κολώνες και στηρίγματα δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ απόψε και ίσως η μέρα προσφέρεται για κυνήγι των ισοπαλιών, μιας και υπάρχουν πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, για να μην πω σχεδόν όλα. Όποιος έχει κέρδη από προηγούμενες μέρες λοιπόν, θα του πρότεινα να ρίξει κανένα τζόκερ με ισοπαλίες σε κανένα συστηματάκι 4-5-6, παρά να φορτώσει χρήμα. Για μένα που η χασούρα με έχει στριμώξει, θα κινηθώ σε ρηχά νερά και σε ειδικά στοιχήματα.
Από τη Β' Γαλλίας έχω σημειώσει 3 OVER 2,5, στο Μετς - Καέν, στο Οσέρ - Ίστρ και στο Χάβρη - Νιμ. Όλοι αυτοί οι αγώνες πληρώνουν ακριβώς την ίδια απόδοση στον ΟΠΑΠ 2,00. Είναι πολύ πιθανά και τα 3, αλλά θα κρατήσω μόνο τα 2, λόγω του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Θα ήταν πραγματική πρόοδος για μένα να παίξω 3 OVER 2,5 στη συγκεκριμένη κατηγορία, ίσως συμβεί προς το τέλος, αλλά προς το παρόν έχω κόμπλεξ με το ποδόσφαιρο που παίζεται στη συγκεκριμένη χώρα και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αποφάσισα να κρατήσω το OVER 2,5 σε Μετς - Καέν και Οσέρ - Ιστρ τελικά και να αφήσω εκτός το Χάβρη - Νιμ που διαισθητικά καθαρά προβλέπω να είναι καμιά σούπα και να καταλήγει σε καμιά βολική ισοπαλία. Γιατί κρατάω τα άλλα 2 θα μου πει κανείς και θα έχει και δίκιο. Καταρχήν στο Μετς - Καέν, από τη μία έχουμε μια ομάδα (Μετς) που ξέρει να παίζει άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και από την άλλη, μια ομάδα (Καέν), που έχει 10/11 OVER 2,5 εκτός έδρας και σπανίως δεν σκοράρει και ταυτόχρονα κρατάει και την άμυνα της ανέπαφη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Οσέρ - Ιστρ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 8/11 OVER 2,5 εκτός έδρας και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 41 γκολ παθητικό. Αυτά μου αρκούν και πάω παρακάτω.
Με το Εσπανιόλ - Γρανάδα θα κλείσω την ΤΡΙΑΔΑ μου σήμερα, ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο, που δύσκολα θα ξεφύγει στα γκολ. Φυσικά για να παίξω UNDER 2,5 σε απόδοση 1,60 δεν πρόκειται, αυτό που μου κάθισε καλά όμως είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. 13/22 (8/11 εντός έδρας στο 1ο ημίχρονο) έχει συνολικά η Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, ενώ η Γρανάδα 10/22. Αμφότερες είναι από τις ομάδες που διαθέτουν "καλές" άμυνες και με τη λογική ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι αρκετά πιθανή. 2,00 απόδοση πληρώνει, την κολλάω με τα 2 OVER 2,5 από τη Β' Γαλλίας και τέλος.

Οι σημερινές επιλογές παίζονται άνετα και σε σύστημα 2-3, αφού ευνοούν οι αποδόσεις, προσωπικά θα παίξω ξερή τριάδα με ένα χαλαρό μπετ κι άμα κάτσει έκατσε!

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΠΑΠ
108
ΜΕΤΣ - ΚΑΕΝ
OVER 2,5 2,00
109
ΟΣΕΡ - ΙΣΤΡ
OVER 2,5 2,00
124
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ
Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2,00
Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 8,00
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (11/01/2014): - 128,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (07/02/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (07/02/2014): -131,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2