Που πας χωρίς πανοπλία, ασπίδα και κοντάρι

Ακόμα μια μάχη με το θηρίο έχουμε να δώσουμε σήμερα, γι' αυτό επιβάλλεται η σωστή προετοιμασία. Για να βγούμε στη μάχη χρειάζεται και η ανάλογη εξάρτηση, σωστή προετοιμασία και ο κατάλληλος εξοπλισμός.
Αν δεν είσαι διαβασμένος πηγαίνεις στο σχολείο και τρέμει το χειλάκι σου μην σε σηκώσουν να πεις μάθημα, γι' αυτό η μελέτη είναι η πανοπλία μας. Να έχουμε εκείνο το ύφος του nerd ή του cool τύπου, που δεν μασάει αν τον σηκώσει ο δάσκαλος στον πίνακα. Η Ασπίδα είναι ο τρόπος του παιχνιδιού, ο σχεδιασμός και η προοπτική ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να εξασφαλίσουμε πως θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω και μετά πως θα βγάλουμε κέρδος. Πάντα η ασπίδα μπαίνει μπροστά στο στήθος για να μας προστατεύει από τα βέλη και δεν την κρατάμε όπως ο μακάκας στη φωτό, σαν εκείνους που βάζουν το κράνος στον αγκώνα. Το κοντάρι είναι η έμπνευση μας, η διάθεση για ρίσκο και η τόλμη να το πετάξουμε με τέχνη και μαεστρία για να καρφώσουμε τις σωστές επιλογές. Για όσους δεν αρέσει ο Μεσαίωνας, την επόμενη φορά θα κάνω συνειρμούς με την προετοιμασία του Ράμπο!
Σάββατο σήμερα, φουλ κουπόνι στα χέρια μας, με αρκετές αναβολές στην Αγγλία λόγω καιρικών συνθηκών και ακόμα και τα παιχνίδια τα οποία θα γίνουν εκεί, δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι αγωνιστικούς χώρους θα διεξαχθούν. Χτες μας την έκανε η Οσέρ, αφού οι γιωτάδες της Ιστρ έχασαν και πέναλτι στο 1-0 (προς το τέλος βέβαια, αλλά θα μας έδιναν ένα 7λεπτο-8λεπτο αγωνίας μετά), το Χ ημίχρονο της Εσπανιόλ και το OVER 2,5 της Μετς πέρασαν σβηστά. Η σημερινή μου διαλογή έβγαλε 12 παιχνίδια, να τα παίξω όλα αδύνατο, 8 μου φτάνουν και θα τα σπάσω σε μια ΔΥΑΔΑ και 2 ΤΡΙΑΔΕΣ. Η ΔΥΑΔΑ θα είναι η ασπίδα μου, παιχνίδια με όχι πολύ μεγάλο ρίσκο, που αν επαληθευτούν θα μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω. Με τις ΤΡΙΑΔΕΣ ευελπιστώ να βγάλω κάποιο κέρδος, έστω και μικρό. Μία να περάσει θα είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να παίξω και ένα σύστημα 3-4 με χαμηλό μπετ για μεγάλο κέρδος, αλλά δεν έχω διάθεση για ρίσκο σήμερα, ούτε με εμπνέει και κάτι ιδιαίτερα. Είμαι μέσα με τις κάλτσες άλλωστε και θα περιμένω να έρθει  κάποιο κέρδος πρώτα για να ανοιχτώ πάλι.
Στη ΔΥΑΔΑ μου θα βάλω τον ΑΣΟ της Ρέντινγκ που έχει χτυπήσει φόρμα και έχει βάλει ούτε λίγο ούτε πολύ 12 γκολ στα τελευταία 2 παιχνίδια της εντός έδρας! σκληρό καρύδι η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, έχει 9 ισοπαλίες εκτός έδρας, αλλά περιμένω να λυγίσει σήμερα. Μαζί θα κολλήσω και τον ΑΣΟ της Άιντραχτ με αντίπαλο την ουραγό Μπραουνσβάιγκ. Πιο κάτω από την Τσάμπιονσιπ δεν τολμώ να κοιτάξω στην Αγγλία, οι καιρικές συνθήκες εκεί δεν μπορώ να ξέρω ποια γήπεδα θα έχουν μετατρέψει σε βούρκους.
Μια Ισπανική ΤΡΙΑΔΑ στη συνέχεια, με το OVER 2,5 της Βαγιεκάνο με τη Μάλαγα (4/5 OVER 4,5 ήταν τα πιο πρόσφατα της Ράγιο εντός έδρας), τον ΑΣΟ στο Σαμπαντέλ - Αλαβές (Την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας στην κατηγορία έχει η Σαμπαντέλ με ρεκόρ 7-2-2) και το OVER 2,5 στο Χιρόνα - Χαέν (4 συνεχόμενες ισοπαλίες έχει η Χιρόνα εντός, 3 με σκορ 1-1 και μία με σκορ 2-2), η οποία έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνεται για τη νίκη μετά από 11 αγωνιστικές!
Η Δεύτερη ΤΡΙΑΔΑ μου, περιλαμβάνει τον ΑΣΟ στο ιταλικό ντέρμπι της Νάπολι με τη Μίλαν (καλύτερη συνολικά η Νάπολι φέτος, εξακολουθεί να μην εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η Μίλαν, πιθανό και το OVER εδώ), το ΔΙΠΛΟ της Ρεν με αυτό το μπάζο που λέγετε Αζαξιό (Με 11 βαθμούς είναι ουραγός και ήδη υποβιβασμένη η Αζαξιό) και το OVER 2,5 στο Μαρσέιγ - Μπαστιά.
Αυτά και κλείσαμε για σήμερα και εις άλλα με υγεία που λένε, αναλόγως το πως θα πάω σήμερα, ίσως ρισκάρω λίγο περισσότερο αύριο.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπράουνσβαϊγκ ΑΣΟΣ 1,66
Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ ΑΣΟΣ 1,72

Απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 2,85
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Βαγιεκάνο - Μάλαγα OVER 2,5 1,95
Σαμπαντέλ - Αλαβές ΑΣΟΣ 2,25
Χιρόνα - Ρεάλ Χαέν OVER 2,5 2,30

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 10,10
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 3: ΤΡΙΑΔΑ

Μαρσέιγ - Μπαστιά OVER 2,5 1,90
Αζαξιό - Ρεν ΔΙΠΛΟ 2,30
Νάπολι - Μίλαν ΑΣΟΣ 2,16

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 9,43
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (07/02/2014): -131,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (08/02/2014): 9 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (08/02/2014): -140,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2