Το Champion's League των φτωχών

Η ευκαιρία να κουνήσουν ένα σεντόνι στο κέντρο του γηπέδου δίνεται μέσω του Europa League σε πολλές ομάδες της γηραιάς ηπείρου και σ' εμάς να έρθουμε σε επαφή με κάποιες που μέχρι σήμερα αγνοούσαμε την ύπαρξη τους.
Γιατί μην μου πείτε ότι γνωρίζατε ή ότι θα θυμάστε μετά από μερικά χρόνια της Σαχτιόρ Καραγκάντι από την Αστάνα ή την Ανζί Μαχατσκάλα. Πάλι καλά που καταργήθηκε και το κυπελλούχων δηλαδή, γιατί εκεί θα ήταν ακόμα πιο γραφικά τα πράγματα. Εν πάση περιπτώσει, στο κουπόνι απόψε έχουμε τις ρεβάνς από την φάση των 32 του Europa League, 16 παιχνίδια και μενού σίγουρα πιο χορταστικό από αυτό του Champion's League, που ήταν 2 αγώνες κάθε βράδυ. Στις ρεβάνς ως είθισται περιμένουμε να δούμε γκολ. Κάποιες ομάδες θα κυνηγούν να ανατρέψουν κάποιο σκορ από τον πρώτο αγώνα, κάποιες άλλες μπορεί να προσπαθούν να προφυλάξουν, αλλά αν δεχτούν νωρίς κάποιο τέρμα να τρέχουν μετά και να μην φτάνουν και πάει λέγοντας. Στα πρώτα παιχνίδια εμφανίστηκαν μόλις 4/16 OVER 2,5, αριθμός απογοητευτικός, αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος θεσμός έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια στα OVER 2,5. Θεωρώ πως απόψε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και θα δούμε κατιτίς παραπάνω, ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις φυσικά και καλό θα είναι να ψαχτούμε και προς αυτή την κατεύθυνση.
Έχω  σημειώσει αρκετά παιχνίδια, θα ξεκινήσω ανάποδα όμως, από τις πιθανές εκπλήξεις. Πρώτη και καλύτερη, αυτή που περιμένω στο παιχνίδι Ρούμπιν Καζάν - Μπέτις που διεξάγεται στις 19:00. Αν περάσουν οι Ισπανοί, κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν την μισητή συμπολίτισσα Σεβίλλη και αν δεν είναι αυτό μεγάλο κίνητρο, τότε ποιο είναι; Η Μπέτις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει υποβιβαστεί στη Segunda, αφού το -11 που τη χωρίζει από τη σωτηρία μόνο με θαύμα καλύπτεται. Στο 1ο παιχνίδι ήταν αρκετά καλύτερη, αλλά και αρκετά άτυχη. Θα το χτυπήσει το παιχνίδι απόψε, μιας και δεν τις έχει μείνει κάποιος άλλος στόχος φέτος και μακάρι να περάσει να δούμε ματσάρες στους 16. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο, το ΔΙΠΛΟ πάντως άρχισε ήδη να πέφτει, αφού το να βγάζεις τον ΑΣΟ της Ρούμπιν που βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας στο ρωσικό πρωτάθλημα, σε απόδοση 1,55, είναι υπερβολή! Σε απόδοση 4,25 υποχώρησε το ΔΙΠΛΟ, που και πάλι υπερβολικό είναι, κρατάμε και το Χ2 της Διπλής ευκαιρίας, να το βάλουμε σε κάποιο πιο συντηρητικό δελτίο.
Έκπληξη μπορεί να συμβεί και στο Γκενκ - Ανζί, με τις 2 ομάδες να έρχονται ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι με 0-0. Η Γκενκ προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού, αφού συμπλήρωσε 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σίγουρα η Ανζί δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρυσι, μόλις έκλεισε τη στρόφιγγα με τα χρήματα ο Κερίμοφ, πάτωσε και αγωνιστικά. Τελευταία είναι στο Ρωσικό πρωτάθλημα, χωρίς νίκη σε 19 αγώνες, δεν αντιμετωπίζει και κανένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όμως απόψε. Θα το παλέψουν οι Ρώσοι με όπλο τους την άμυνα κυρίως, αφού επιθετικά, παραπάνω από 1 γκολ δεν μπορούν να το πετύχουν. Να παίζουν καλή άμυνα ξέρουν πάντως και ένα σκορ 0-1 με πρόκριση της Ανζί, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Σε απόδοση 4,50 το ΔΙΠΛΟ, 1,97 το Χ2 της διπλής ευκαιρίας, θα τα ποντάρω και τα 2 σε διαφορετικά δελτία.
Από σημεία αυτά, τίποτα άλλο. Όταν έχεις μπροστά σου 13/16 ΑΣΟΥΣ από 1,60 και κάτω να περιμένεις την σφαγή των αμνών. Αν περάσουν όλοι βλέπω να κλείνει καμιά στοιχηματική εταιρεία, αλλά επειδή αυτό ποτέ δεν συνέβη, το λογικότερο είναι να κλείσουν μερικά σπίτια. Υπάρχουν πάντως κάποιοι καλοί μικροί ΑΣΟΙ, όπως της Βασιλείας, της  Άλκμααρ και της Λυών, πληρώνουν όμως ψίχουλα και αν τους βάλεις και τους τρεις μαζί, δεν βγάζουν απόδοση ούτε όσο δίνει το ΔΙΠΛΟ της Μπέτις.
Στα γκολ τώρα, θα πρωτοτυπήσω. Αν και σπανίως κάνω τριάδα με γκολ-γκολ, βρίσκω αξία σε κάποια παιχνίδια και θα φτιάξω ένα παρολί. Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΟΚ, που θέλει οπωσδήποτε γκολ μέσα στην Πορτογαλία αν θέλει να κυνηγήσει το θαύμα. Τουλάχιστον φέτος, ο Δικέφαλος έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει καλύτερα στην επίθεση παρά στην άμυνα. Μπορεί να φάει και 5 πάντως, εγώ απλά ζητάει να βάλει 1 για την τιμή των όπλων και να μας πληρώσει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ του 1,85 (μέχρι και 2,25 πληρώνει στο διαδίκτυο). Γκολ μπορεί να πετύχει και η Ντνιεπρ μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία να λήγει 1-0 και οι Ουκρανοί να έχουν πολλές καλές ευκαιρίες να βάλουν τουλάχιστον ακόμα 1. Ας το βάλουν απόψε, να φέρουν και σε δύσκολη θέση την Τότεναμ, που μας έχει δείξει ότι το Europa  League δεν  το υπολογίζει ιδιαίτερα. Θα κλείσω την ΤΡΙΑΔΑ μου με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Σεβίλλη - Μάριμπορ. Αμφότερες είναι ομάδες που ξέρουν να παίζουν μόνο επίθεση και λογικά θα πάμε σε ακόμα ένα χορταστικό παιχνίδι, όπως το 1ο που έληξε 2-2. Στηρίζω περισσότερο την επιλογή μου στο γεγονός ότι η Σεβίλλη σπανίως κρατάει μηδέν παθητικό στην άμυνα, από την άλλη όμως περιμένω να περάσει άνετα και ένα σκορ 4-1 για παράδειγμα δεν θα μου κάνει εντύπωση. Διαθέτει πάντως το ταλέντο η Μάριμπορ να σκοράρει, θα μπει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, αφού και μέχρι εδώ που έφτασε θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Από το τελευταίο παιχνίδι θα κρατήσω και το 4-6 ΓΚΟΛ, το οποίο θα συνδυάσω με τις 2 διπλές ευκαιρίες, προκειμένου να κάνω ένα σύστημα 2-3.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ με γκολ

Σεβίλλη - Μάριμπορ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80
Μπενφίκα - ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,85
Τότεναμ - Ντνιεπρ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,70

απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 5,66
ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση 2: Σύστημα 2-3
Ρούμπιν Καζάν - Μπέτις Χ2 1,97
Γκενκ - Ανζι Χ2 1,97
Σεβίλλη - Μάριμπορ 4-6 ΓΚΟΛ 2,20

απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 8,53
ποντάρισμα: 3,60 ευρώ (4 στήλες επί 0,90 ευρώ την κάθε στήλη)

Πρόταση 3: ΔΥΑΔΑ

Ρούμπιν Καζάν - Μπέτις ΔΙΠΛΟ 4,25
Γκενκ - Ανζί ΔΙΠΛΟ 4,50

απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 19,12
ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα πονταρίσματα (22/02/2014): 7,40 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (22/02/2014): -138,70
Ανοιχτά πονταρίσματα (27/02/2014): 9,60 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (27/02/2014): -148,30 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2