Τριάδα για σβήσιμο μετά το Hangover του σαββατοκύριακου

Μετά το στοιχηματικό "hangover" του διημέρου που μας πέρασε, ήρθε η ώρα της περισυλλογής και της επανένταξης στους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Το Σάββατο ήταν καλή ημέρα σε γενικές γραμμές για τους παίκτες (όχι για μένα), χτες Κυριακή όμως, όσοι ασχολήθηκαν ειδικά με τα μικρομεσαία σημεία θα πρέπει να ανέβασαν πίεση! Κάτι Σοσιεδάδ, Τορίνο, Μπουρσασπόρ, Τραμπζονσπόρ, Σιόν, Γκρασχόπερς, Πάρμα και δεν συμμαζεύεται, έστειλαν πολλά δελτία στον κουβά. Σήμερα Δευτέρα, στο κουπόνι είναι μαζεμένα όλα τα ντέρμπι μαζί. Με εξαίρεση την Β' Ολλανδιας που έχουμε 3 αγώνες, όλα τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικά αμφίρροπα. Σα να μην υπάρχουν τα παιχνίδια της Superleague για μένα, ειδικά αυτό του Άρη με τον Πανιώνιο, με τον ΑΣΟ να έχει πέσει ήδη στο 1,65 και να με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο θα προσφέρονταν, αν ο Άρης είχε κάνει έστω και μια νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως και να 'χει το πράμα, εγώ  θα γράψω τα "σφηνάκια" μου για σήμερα, με προτίμηση σε Ολλανδία, Γαλλία και Ισπανία.
Βρέθηκε τι χρώμα είναι η φανέλα
της Φόλενταμ.
Στη Β' κατηγορία, η ειδησεογραφία μιλάει για το ΔΙΠΛΟ της Φόλενταμ μέσα στην έδρα της ομάδας νέων της Τβέντε. Αν με ρωτήσετε τι χρώμα φανέλες φοράει η Φόλενταμ θα σας πω ψέμματα, αλλά ελλείψει άλλων παιχνιδιών στο κουπόνι, θα την τιμήσω. Έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια από την Β' Ολλανδίας κατά καιρούς, οι περισσότερες ομάδες παίζουν επιθετικά εκεί και τα παιχνίδια μπορεί να έρθουν τούμπα πολλές φορές μέσα σε μερικά λεπτά. Σαν δεδομένο έχουμε πάντως, ότι η Φόλενταμ είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας της κατηγορίας, βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχει σαν αποκλειστικό στόχο την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.
Από τη Β΄ Γαλλίας τώρα, θα κρατήσω τον ΑΣΟ στο παιχνίδι της Τουρ με τη Νανσί. Ντερμπάκι είναι το συγκεκριμένο, αλλά με την Τουρ πολύ δυνατή εντός έδρας, όντας αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους που κέρδισαν Καέν και Μετς πρόσφατα εντός, θεωρώ πως είναι μέσα στις δυνατότητες τους να κερδίσουν και τη Νανσί που θα παίξει ταμπούρι.
Κλείνω με Ισπανία και το παιχνίδι που ολοκληρώνει την 23η αγωνιστική στην Primera μεταξύ Θέλτα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Μεσοεπιθετική ικανότητα και των 2 είναι δεδομένη και περιμένω (όχι μόνο εγώ) ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ. Δεν παίζει κλειστά καμία από τις 2 και το γκολ εκτός του ότι το έχουν εύκολο, είναι και θέμα τύχης, αφού φάσεις θα γίνουν σίγουρα πολλές μπροστά στις 2 εστίες. OVER 2,5 εδώ, ελπίζοντας να μην σπάσουν τα δοκάρια!

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Γιονγκ Τβέντε - Φόλενταμ ΔΙΠΛΟ 2,00
Τουρ - Νανσί ΑΣΟΣ 2,15
Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο OVER 2,5 1,70

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 7,31
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (08/02/2014): -140,20 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (10/02/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (10/02/2014): - 143,20 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2