Σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ

Πολύ βαρετή η σημερινή ημέρα, σα να μην είναι Πέμπτη ένα πράμα, αλλά απόγευμα Δευτέρας και η βαρεμάρα έχει χτυπήσει κόκκινα.
Αν δεν είχε Ισπανία ούτε θα άνοιγα να δω τι παιχνίδι έχει το κουπόνι, με 4 ματς όμως από την Primera Division, λέω να ασχοληθώ έτσι στο χαλαρό, με ένα σύστημα που έχει κόστος μόλις 1,5 ευρώ, κυνηγώντας πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική.

Τα 2 στανταράκια της σημερινής ημέρας είναι η Ίντερ και η Σοσιεδάδ, αν και ποτέ δεν πρέπει να είναι σίγουρος κανείς, αλλά σύμφωνα με την ειδησεογραφία και το κίνητρο, έχουν λογική. Αυτές οι 2 μαζί βγάζουν απόδοση 2,00 στον ΟΠΑΠ και θα τις χρησιμοποιήσω σαν πολλαπλασιαστή, για να μην ξοδέψω πολλά χρήματα από την ήδη πονεμένη μου τσέπη.
Από εκεί και πέρα, θα κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις, αφού δυνατά σημεία κακά τα ψέμματα δεν υπάρχουν απόψε και περισσότερο για το σπορ θα ασχοληθώ. Κάποιοι ίσως παίξουν Τζόκερ απόψε, εγώ προτιμώ να ρίξω 1,5 ευρώ και να δω και κανένα ματσάκι πίνοντας μπυρίτσα και μασώντας κανένα φυστικάκι.
Πρώτο και καλύτερο θα επιλέξω τον ΠΑΟΚ, που αν δεν βγει 2ος στο φετινό πρωτάθλημα, ο Σαββίδης θα είναι καλύτερα να τα μαζεύει και να φεύγει από την Ελλάδα. Ο Απόλλων είναι αυτός που καίγεται, έτσι όπως είναι όμως η κατάσταση στη βαθμολογία και με τα πλέι οφ να πλησιάζουν δε νομίζω ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αδιάφορος. Μετά τη φυγή του Στέφενς, ο Στοχ αναστήθηκε και εκτός αυτού, η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ δεδομένα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτών του Απόλλωνα. Σε παιχνίδι της Superleague (λέμε τώρα), σπανίως ποντάρω, το ΔΙΠΛΟ είναι στο 2,20 όμως και θα το τιμήσω.
Φεύγω από την Ελλάδα και πάω προς Ισπανία μεριά. Το Χετάφε - Βιγιαρεάλ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν ακουμπιέται, θα ρισκάρω όμως με τον ΑΣΟ που πληρώνει 2,75. Η Βιγιαρεάλ είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει την 4η θέση και όπως δείχνει θα βολευτεί με την έξοδο στο Europa league. Εκτός έδρας έχασε πρόσφατα από Γρανάδα και Βαγιαδολίδ που επίσης παλεύουν για την παραμονή όπως και η σημερινή της αντίπαλος. 14 παιχνίδια χωρίς νίκη είναι η Χετάφε και θέλει στομάχι για να ποντάρει κανείς στον ΑΣΟ, αλλά θα την στηρίξω.
Θα στηρίξω και την Μπέτις που αν χάσει σήμερα μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία. Η Λεβάντε δεν χαρίζεται, στα 3 τελευταία τα οποία δεν κέρδισε όμως (2 ήττες και 1 ισοπαλία), δεν πέτυχε καν γκολ. Στο 2,75 το ΔΙΠΛΟ, για την Μπέτις που παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί απόψε.
Κοτσάρω και το Χ στο Ρεν - Λιλ για να κλείσω το δελτίο. Προημιτελικός για το κύπελλο Γαλλίας είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και το μεγάλο δέλεαρ είναι πως όποια προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Ανζέ, ομάδα της Β' κατηγορίας.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4 με 2  στάνταρ

Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ ΑΣΟΣ 1,40 ΣΤΑΝΤΑΡ
Ίντερ - Ουντινέζε ΑΣΟΣ 1,45 ΣΤΑΝΤΑΡ

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ 2,20
Χετάφε - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 2,75
Ρεν - Λιλ Χ 2,85
Λεβάντε - Μπέτις ΔΙΠΛΟ 2,75

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 47,41
Ποντάρισμα: 1,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,30 την κάθε στήλη)
πιθανό κέρδος: 73,24 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (26/03/2014): -137,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (27/03/2014): 1,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (27/03/2014): - 138,43 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2