Στοιχηματικός τουρισμός.

Επιστροφή στη ζούγκλα μετά από απουσία μίας εβδομάδας που ήταν ότι έπρεπε για να φορτώσουν οι μπαταρίες, να γεμίσω τα όπλα μου, να εμπλουτίσω τον εξοπλισμό μου και να ριχτώ στη μάχη με τα "θηρία".
Μπορεί να μην έχω πάει για σαφάρι ποτέ στη ζωή μου, αυτό που κάνουμε όμως όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το στοίχημα κάθε σαββατοκύριακο, λίγο πολύ έτσι μοιάζει. Την Ευρώπη ολόκληρη, μαζί με μερικές ακόμα ηπείρους πρέπει να οργώσουμε και να συλλέξουμε πληροφορίες, προκειμένου να αποφασίσουμε τι να ποντάρουμε. Μ' αρέσουν τα ταξίδια δεν μπορώ να πω, τουρισμό στο στοίχημα όμως έπαψα να κάνω εδώ και μερικά χρόνια. Θα πήγαινα ευχαρίστως στη Γαλλία, να κάνω μια βόλτα στο Παρίσι, να επισκεφτώ και το μουσείο του Λούβρου, αν έπρεπε να μείνω εκεί μόνιμα όμως θα ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μπορείς να πας σε 100 χώρες του πλανήτη, να πάρεις μια ιδέα και μια γεύση από την κουλτούρα τους, για να τις καταλάβεις όμως όλες δεν θα μπορέσεις ποτέ. Για να εντρυφήσεις στην κουλτούρα μιας χώρας θα πρέπει να μείνεις εκεί, να ζήσεις τους ανθρώπους της από κοντά, στην καθημερινότητα τους, να μάθεις τις συνήθειες τους.
Το αυτό ισχύει και με το στοίχημα. Κανένας σοβαρός παίκτης δεν μπορεί να έχει άποψη για 35 πρωταθλήματα. Δεν μπορείς να μάθεις ένα πρωτάθλημα μέσα από μια εφημερίδα αν δεν κάτσεις να παρακολουθήσεις εσύ ο ίδιος από μόνος σου, να ασχοληθείς με τη συγκεκριμένη χώρα, να εντρυφήσεις την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων της. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι, είναι πως παίζουμε ότι κινείται. Ανοίγουμε την εφημερίδα στο πρακτορείο και
Με τέτοιους συνεπιβάτες
θα πλήρωνα και τριπλή ταρίφα πάντως
διαβάζουμε από Γ' Σκωτίας μέχρι Torneo Final Αργεντινής. Το έχω κάνει κι εγώ και συνεχίζω να το κάνω ακόμα πολλές φορές, αυτό δεν είναι όμως σωστή τακτική. Αν πας τουρίστας σε ξένη χώρα, θα στην πέσουν διάφοροι μαγαζάτορες και θα σε  τραβήξουν στα μαγαζιά τους με τις πιο ακριβές τιμές ή θα μπεις σε κανένα ταξί που θα σου κάνει 3 φορές το γύρο της Ακρόπολης για να σε πάει 2 στενά πιο κάτω. Με λίγα λόγια, αν θέλεις να κάνεις τουρισμό στο στοίχημα, να είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις, να ξηλωθείς, και μια ζωή θα μοιάζεις με Γερμανό που φοράει το πέδιλο με κάλτσα και κάνει βόλτα στο μοναστηράκι. Αν θέλεις να το δεις σαν επάγγελμα ή έστω να μην χάνεις, πρέπει να μάθεις να ζεις σε ένα μέρος, να ψαχτείς εκεί, για να μην σε πιάνει κορόιδο μετά ο ταβερνιάρης της περιοχής και σου χρεώνει την famous greek xoriatiki 20 ευρώ τη μερίδα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα.
Ισπανία έχει μόνο το μενού, παέγια και τορτίγια μόνο, να μείνω κι εγώ πιστός στα όσα έγραφα πιο πάνω. 8 αγώνες έχουμε σήμερα στο κουπόνι, 4 από την Primera και 4 από την Segunda και με 3 over 2,5 θα ασχοληθώ, αύριο που είναι Κυριακή και είναι περισσότεροι οι αγώνες, ίσως προκύψουν περισσότερες επιλογές.
Πρώτα στο Μπέτις - Χετάφε, ένα παιχνίδι που για τους γηπεδούχους είναι ή όλα ή τίποτα. Αποκλειστικός στόχος η νίκη, αφού το -11 από τη σωτηρία δεν καλύπτεται με ισοπαλίες και γι' αυτό οι ΜΠΟΥΚ βγήκαν παγανιά με κάτι 1,85 στον ΑΣΟ, που σταδιακά βλέπω να διορθώνεται και έγινε 1,90. Για να παίξω βέβαια εγώ το συγκεκριμένο ΑΣΟ θα πρέπει να τον δω από 2,35-2,40 και πάνω, κάτι που δύσκολα θα συμβεί, γι' αυτό στρέφομαι στα γκολ. Ξέρω καλά πως η Χετάφε ταμπούρι θα κατέβει να παίξει στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με την ορμή όμως που θα μπει η Μπέτις, έτσι και σκοράρει 1η το παιχνίδι δεν θα γίνει απλά ροντέο, αλλά ο πόλεμος των άστρων. Βολεύονται οι Μαδριλένοι και με το χηναράκι, αφού είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ποντάρω πολλά όμως στην Μπέτις που θα μπει σαν καμικάζι σε αποστολή αυτοκτονίας και η άμυνα της πίσω μόνο ασφάλεια δεν της παρέχει. Καλό το OVER 2,5, παίζει σε αποδόσεις πάνω από 2,00 και θα το τιμήσω.
2ο OVER στο παιχνίδι Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης. Σκεφτόμουν και την κόντρα εδώ, αλλά αυτή η Θέλτα είναι αφελής και ο Σιμεόνε πολύ πιο γάτα από τον Λουίς Ενρίκε. Έχει σημαντικές απουσίες η Ατλέτικο, Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν είναι η μισή ομάδα μπροστά συν τον Γκοντίν που είναι από τα σέντερ μπακ που σκοράρουν κιόλας κι όχι από αυτά που φοράνε ανάποδα τα παπούτσα και όταν κλωτσάν την μπάλα αλλού κοιτάζουν κι αλλού πηγαίνει αυτή. Η Θέλτα να τρέχει μόνο ξέρει και να δημιουργεί. Θα έχει ένταση το παιχνίδι και καλό ρυθμό και πονηρεύομαι ότι ο Σιμεόνε μετά το 2-2 με τη Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική θα το παρατήσει το πρωτάθλημα. Την έσκασε την ομάδα, δεν μπορεί άλλο, τα έδωσε όλα στο 1ο ημίχρονο, ήταν εξαιρετική, στο 2ο όμως έπαιξε ταμπούρι για να κρατήσει το σκορ και μετά το 2-2 η Ρεάλ ήταν αυτή που πίεζε για τη νίκη. Υποψιάζομαι ότι θα τους πει σήμερα, μπείτε μέσα και παίξτε ελεύθερα, δεν υπάρχει πίεση πλέον, πιάσαμε ταβάνι, περνάμε τη Μίλαν την Τετάρτη, βγαίνουμε και του χρόνου στο CHL και είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν πρόκειται να σας την πει κανείς, ξεπεράσατε τους εαυτούς σας φέτος. Αν και δεν την χώνεψα ποτέ την Ατλέτικο, αυτό το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Σιμεόνε το έχω λατρέψει για το πάθος που βγάζει στο χορτάρι. Θα γίνει ανοιχτό ματς πιστεύω, η Θέλτα ξαναλέω δεν κλείνεται, ειδικά εντός έδρας, τώρα που θα βρει και το θηρίο πληγωμένο, θα συμπεριφερθεί σαν ύαινα και θα ποντάρω στα πολλά γκολ που πληρώνουν εξαιρετικά μέχρι και 2,15.
Κλείνω από την Ισπανία με το OVER 2,5 στο παιχνίδι Σαμπαντέλ - Χιρόνα. Εδώ αυτή που καίγεται είναι η Χιρόνα ή Τζιρόνα όπως έχω δει να την γράφουν κάποια site. Στο -4 είναι από τη σωτηρία (όχι τη Μπέλλου) και δεν θέλει απλά τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά αλλά και για το γόητρο. Καταλανικό ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο που πέρυσι και πρόπερσι (4-1 πέρυσι και 2-3 πρόπερσι στο ίδιο γήπεδο) και ήταν πανδαισία θεάματος και γκολ. Το παιχνίδι του 1ου γύρου είχε επίσης πολλές φάσεις έληξε όμως 1-1, σήμερα θέλω να βάλουν 1 παραπάνω και θα είμαι ευχαριστημένος με το OVER που πληρώνει κι εδώ πάνω από 2,00. Μην περιμένετε παιχνίδι τακτικής και υπομονής, στην Ισπανία όσοι αγώνες έχουν χαρακτήρα ντέρμπι και υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων, μπαίνουν μέσα και τα δίνουν όλα οι παίκτες.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Μπέτις - Χετάφε OVER 2,5 2.02
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης OVER 2,5 2,12
Σαμπαντέλ - Χιρόνα OVER 2,5 2,15

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 9,20
Ποντάρισμα: 5 ευρώ (4 στήλες επί 1,25 στην κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (28/02/2014): -92,43 ευρώ 
Ανοιχτά πονταρίσματα (08/03/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (08/03/2014): -97,43 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2