Δεν μας κυνηγάει κανένας

Τα παιχνίδια για το Europa League προσφέρουν καλύτερες επιλογές από αυτά του Champion's League, είναι πιο πολλά σε αριθμό και πιο ξεκάθαρα τις περισσότερες φορές, χρειάζεται προσοχή όμως μέχρι τις ρεβάνς, εκεί θα έχουμε καλύτερη εικόνα των ομάδων, που θα γνωρίζουν και τι κυνηγάνε


Άφησα 2-3 μέρες να περάσουν, αφού στο CHL δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον και οι μικρές της Αγγλίας μεσοβδόμαδα δεν μου γεμίζουν το μάτι. Ώρα να ασχοληθώ με κάτι, γι' αυτό αποφάσισα να γράψω σήμερα για το Europa League. 16 μονομάχοι έμειναν, απόψε είναι τα πρώτα παιχνίδια, ασφαλώς θα είναι πιο προσεκτικές οι ομάδες ενόψει ρεβάνς, το ίδιο πρέπει να είμαστε κι εμείς. Ούτε μας βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό για να παίξουμε, ούτε μας κυνηγάει κι αν αποφασίσει κανείς να απέχει, θα κάνει πάρα πολύ καλά, έχει εξαιρετική ημέρα έξω, ας πάρει το μωρό να πάει καμιά βόλτα να τον δει και λίγο ο ηλίας.

Το Value Bet της ημέρας θεωρώ ότι είναι το ΔΙΠΛΟ της Βαλένθια. Οι Βούλγαροι της Λουντογκόρετς ούτε κατάλαβαν πως έφτασαν μέχρι εδώ, αποκλείοντας τη Λάτσιο στον προηγούμενο γύρο, ενώ στους ομίλους έπαιζαν με ομάδες που ήταν στα μέτρα τους ή εξαιρετικά ντεφορμέ. Δεν έχει μείνει άλλος στόχος εκτός του Europa για τη Βαλένθια, που ταξίδεψε σοβαρή στη Βουλγαρία με σκοπό να καθαρίσει την πρόκριση από το 1ο παιχνίδι. Σε τιμές 2,10 και πάνω βρίσκουμε το ΔΙΠΛΟ, όταν οι νυχτερίδες προσφέρονται σε ίδιες αποδόσεις απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας. Το κυκλώνω χωρίς δεύτερη σκέψη και πάμε παρακάτω.

Η Πόρτο φέτος έχει κερδίσει μόλις 1 παιχνίδι στην Ευρώπη, αυτό στην πρεμιέρα των ομίλων του CHL στην έδρα της Αούστριας Βιέννης με 0-1. Έκτοτε έχει μόνο ισοπαλίες και ήττες, ενώ στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2 ισοπαλίες. Η Νάπολι έχει κλειδώσει την συμμετοχή της στο επόμενο CHL και δείχνει από την αρχή της σεζόν ότι διψάει για Ευρωπαϊκή διάκριση. Όσα παιχνίδια έδωσε φέτος στην Ευρώπη ήταν από καλή έως πολύ καλή. Επίσης έχει και τον Ράφα Μπενίτεζ στον πάγκο, που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο, το έχει κατακτήσει και με την Βαλένθια, έχει πάρει κι ένα CHL με την Λίβερπουλ και σίγουρα οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ταιριάζουν πολύ. Στο διαδίκτυο θα το έπαιζα ΔΙΠΛΟ με draw no bet το συγκεκριμένο, σήμερα όμως θα παίξω στον ΟΠΑΠ και θα ποντάρω στο ξερό ΔΙΠΛΟ, θεωρώντας ότι η Νάπολι είναι καλύτερη ομάδα φέτος και μπορεί να φύγει με νίκη από το Ντραγκάο.

Το ΔΙΠΛΟ θα ποντάρω και στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπενφίκα. Οι Άγγλοι κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη διοργάνωση κάνουν τουρισμό και χωρίς να ενδιαφέρονται και πολύ τρώνε απίστευτες ήττες. Στη Μπενφίκα δείχνουν αποφασισμένοι φέτος να κατακτήσουν ότι  δεν κατάφεραν πέρυσι (σ' εκείνη τη διαβολοβδομάδα που έχασαν πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League) και μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι στη σωστή κατεύθυνση. Εύκολα ξεπέρασαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα έχουν 7 βαθμούς διαφορά με την 2η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στο κύπελλο Πορτογαλίας του περιμένει η Πόρτο στον ημιτελικό. Όπως και στο παιχνίδι της Νάπολι, αν έπαιζα στο διαδίκτυο θα επέλεγα το ΔΙΠΛΟ με Draw no Bet, θα πάω κι εδώ όμως με το ξερό ΔΙΠΛΟ, χαμηλώνοντας το ποντάρισμα μου απόψε, αφού η μέρα δεν είναι και αμάν αμάν.

Αυτά κρατάω από τα σημερινά, επαναλαμβάνω ότι στις ρεβάνς θα έχουμε πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα, μια ΤΡΙΑΔΑ που αν επιβεβαιωθεί θα πληρώσει ένα πολύ καλό μεροκάματο.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Λουντογκόρετς - Βαλένθια ΔΙΠΛΟ 2,05
Πόρτο - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 2,80
Τότεναμ - Μπενφίκα ΔΙΠΛΟ 2,95

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 16,93
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (09/03/2014): -107,43 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (13/03/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (13/03/2014): -110,43 ευρώ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2