Παρακολουθώντας από την κλειδαρότρυπα

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να καταλάβεις ότι η σημερινή ημέρα είναι από τις πιο αντιστοιχηματικές της εβδομάδας που διανύουμε. Κάποια ματς υπάρχουν στο κουπόνι, υπάρχει και CHL, το οποίο όμως έχασε το ενδιαφέρον του μετά την φάση των ομίλων (τουλάχιστον για μένα).
Κάτι παιχνίδια εξ' αναβολής έχει στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, και το Μπρεστ - Ανζέ στη Β' Γαλλίας που κάθε βδομάδα γίνεται και κάθε βδομάδα αναβάλλεται.
Από τα παιχνίδια για το CHL, το μόνο που έχει ενδιαφέρον ουσιαστικά είναι το Τσέλσι - Γαλατασαράι, μετά το 1-1 του 1ου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Στο άλλο ματς, η Ρεάλ έχει καθαρίσει την πρόκριση από τον 1ο αγώνα και πολλά θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των παικτών των 2 ομάδων, φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή. Όποιος θεωρεί ότι η Γαλατά διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα να αποκλείσει την Τσέλσι μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, ας ποντάρει στην "πρόκριση" της (όχι σε κάποιο σημείο), ας παραγγείλει καμιά πίτσα και να κάτσει να γουστάρει το ματσάκι.
Έχει και Copa Libertadores το βράδυ θα πεταχτεί να μου πει κανείς, όταν όμως ο μέσος όρος των ΑΣΩΝ είναι σε αποδόσεις του 1,20 και τα ματς μεταμεσονύχτια, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο από το να ποντάρω σε ομάδες και θεσμούς που εκτός από εμένα, αλλά και ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι χρώμα φανέλα φοράνε.

Κοινώς, έχουμε 29 αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα στο κουπόνι και εγώ θα προτιμήσω το ρόλο του "ματάκια", αφού δεν βρίσκω κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον. Έχει κι αυτό την αξία του, να ξεφεύγουμε λίγο τον εθισμό, αφού πολλοί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι χωρίς να ποντάρουν κάτι και αν φτάνεις σε αυτό το σημείο τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Πάνω απ' όλα το άθλημα λοιπόν και όχι ο τζόγος! Τις περισσότερες φορές η αποχή για κάποιο χρονικό διάστημα από κάτι, κάλο κάνει, όπως στη νηστεία που απέχουμε από τις τροφές, το αλκοόλ, το σεξ (λέμε τώρα) και αποτοξινώνεται λίγο ο οργανισμός. Ας σου λείψει και λίγο κάτι, να το κάνεις με περισσότερη όρεξη την επόμενη φορά, να γεμίσουν οι μπαταρίες, να μην γίνεται ρουτίνα.

Αυτά για σήμερα, ούτε αύριο υπάρχει κάτι εξαιρετικό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, εκτός αν προτίθεται κανείς να ασχοληθεί με Ιαπωνικό Λιγκ Καπ! Στοιχηματική αρθρογραφία δεν θα υπάρξει αυτές τις 2 μέρες, θα επανέλθω δριμύτερος όμως με τα παιχνίδια του Europa League της Πέμπτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2