Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί!

Μικρό έως ελάχιστο το ενδιαφέρον σήμερα, αφού σε μερικά παιχνίδια για το Europa League η πρόκριση έχει κριθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), ενώ σε κάποια άλλα οι αποδόσεις είναι τόσο πετσοκομμένες, που πρέπει να είναι "γίδι" κανείς για να ποντάρει τα χρήματα του.
Ο ΜΠΟΥΚ προσφέρει κι εμείς αγοράζουμε κι όταν μας δίνει την Σάλτσμπουργκ στο 1,35, είναι σα να σου κλέβει την τσέπη. Φυσικά οι αποδόσεις βγαίνουν υπολογίζοντας πόσο θα φορτωθεί ένα σημείο, διαμορφώνονται με λίγα λόγια σύμφωνα και με το ποντάρισμα των παικτών. Δε νομίζω πως όλη η Ευρώπη θα έπαιζε αυτή την Μπαρτσελόνα της Αυστρίας όμως για να βλέπουμε τον ΑΣΟ τόσο χαμηλά. Η Βασιλεία δεν είναι Γκρόντιγκ ούτε ΒΑΚ Πέλετς για να πληρώνει από 6,00 έως και 7,00 στο ΔΙΠΛΟ.
Πιο πέρα έχουμε και τους ΑΣΟΥΣ της Μπενφίκα και της Νάπολι. Άντε, η Μπενφίκα προκρίθηκε ουσιαστικά μετά το 1-3 στο Λονδίνο και το παιχνίδι δεν έχει κανέναν ενδιαφέρον, αυτό της Νάπολι όμως, η οποία ηττήθηκε 1-0 στην Πορτογαλία, γιατί να κοστολογείται στο 1,85 (1,75 στον ΟΠΑΠ). Δεν λέω, ομαδάρα η Νάπολι, σεληνιάζεται μπροστά στο κοινό της και όσοι την έχουν προτιμήσει στα μεγάλα παιχνίδια, τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους όταν όμως το σκορ του πρώτου αγώνα είναι το πονηρό 1-0, τότε σίγουρα ο ΑΣΟΣ σε τέτοια επίπεδα δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Με Βαλένθια επίσης δεν αξίζει να ασχοληθούμε επίσης, αφού το 0-3 του 1ου αγώνα έδωσε από τώρα την πρόκριση στις νυχτερίδες. Τι μας μένει...; ένα εξαιρετικά αμφίρροπο Ανζί - Αλκμαάρ, 2 ματς που καίνε και είναι και ντερμπάρες (Φιορεντίνα - Γιουβέντους και Μπέτις - Σεβίλλη) και το αδιάφορο Βικτόρια Πλζεν - Λυών, εκεί όπου οι Γάλλοι έχουν πάρει ήδη την πρόκριση μετά το 4-1 του 1ου αγώνα στο Ζερλάν.
Σαν τα γίδια λοιπόν που τα σπρώχνει ο Τσομπάνης (ΜΠΟΥΚ) να μπουν στο μαντρί, πρέπει να παίξουμε με το ζορί κάτι εμείς σήμερα ή καλύτερα, να τρέξουμε να προλάβουμε τους ΑΣΟΥΣ της Σάλτσμπουργκ, της Νάπολι, της Μπενφίκα και της Βαλένθια.
Τον ΑΣΟ της Νάπολι τον είχα τσεκαρισμένο είναι η αλήθεια, αλλά κοντά στο 2,00, εκεί θα τον έπαιζα. Επειδή σήμερα θα παίξω ΟΠΑΠ όμως, στο 1,75 απλά δεν το ρισκάρω. Το μοναδικό σημείο που βλέπω ζεστά και μ' άρεσε και η απόδοση και δεν έχει μεταβολές, είναι το OVER 2,5 στο Βικτόρια Πλζεν - Λυών, το είχα προαποφασισμένο και το κρατάω. Οι Τσέχοι έχουν 7/9 OVER 2,5 φέτος στην Ευρώπη, συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά μέσα στην έδρα τους, μετά το σκορ του 1ου αγώνα δεν έχουν περιθώρια και περιμένω παιχνίδι με καλό ρυθμό. Σίγουρα η Λυών δεν είναι αυτή που θα προσπαθήσει να δώσει το ρυθμό και να τρέξει, αλλά από τη στιγμή που θα βρει σίγουρα χώρους στην αντεπίθεση πιστεύω θα σκοράρει και η ίδια. Στο 1,80 τιμάται το OVER 2,5 στον ΟΠΑΠ και το κρατάω.
Θα της βγάλει το λάδι της Σάλτσμπουργκ ο Γιακίν.
Στο παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ θα πάω κόντρα στα προγνωστικά και θα ποντάρω στη διπλή ευκαιρία του Χ2, αφού η Βασιλεία είναι πολύ πιο έμπειρη σαν ομάδα στην Ευρώπη και δεν μασάει από έδρες. 0-0 έχει λήξει το πρώτο ματς και ποιος μου λέει ότι δεν θα δούμε ένα 0-0 ακόμα και παράταση με πέναλτι. Μια χαρά είναι το 2,55 της διπλής ευκαιρίας, θα τους βγει το λάδι των Αυστριακών να αποκλείσουν τους Ελβετούς και εγώ θα πάω με τους φιλοξενούμενους.
Στο Φιορεντίνα - Γιουβέντους το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και κακώς δίνεται τόσο ισχυρό φαβορί η Μεγάλη Κυρία. Η Φιορεντίνα απέδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο της και να διεκδικήσει με τις ίδιες πιθανότητες την πρόκριση. Αν έβρισκα το 1Χ κοντά στο 2,00 θα το προτιμούσα, στο 1,70 όμως δεν μου κάνει. Όπως και στον πρώτο αγώνα, έτσι και απόψε περιμένω ματς με πολύ τακτική μέσα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι Ιταλικές ομάδες. Ήμουν μεταξύ Χ ημίχρονο και 2-3 γκολ και θα κρατήσω το 2ο, αφού δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθει πάλι 1-1 και να οδηγηθούμε σε παράταση. Περισσότερα γκολ δύσκολα θα σημειωθούν πιστεύω, κάπου μέσα σε αυτό το εύρος τερμάτων θα λήξει ο αγώνας.
Αυτά τα ολίγα θα κρατήσω για σήμερα, αν και περίμενα στις ρεβάνς να παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες, τα ΔΙΠΛΑ της Μπέτις και της Μπενφίκα όμως ήταν η αξία στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα τέτοια σημεία δεν υπάρχουν.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Βικτόρια Πλζεν - Λυών OVER 2,5 1,80
Φιορεντίνα - Γιουβέντους 2-3 ΓΚΟΛ 1,80
Σάλτσμπουργκ - Βασιλεία Χ2 2,55

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 8,26
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική καβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (15/03/2014): - 117,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (20/03/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (20/03/2014): -122,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2