Σαββατοκύριακο και φοράω τα καλά μου

Ο τζόγος απαιτεί στυλ και άποψη, ωραίο ντύσιμο, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Για να μην τριγυρνάς φαφούτης και απένταρος φυσικά θα πρέπει να τον έχεις σε δεύτερη μοίρα, είναι Life-Style όχι όμως η ζωή σου. Το ρητό "ποντάρω όσο αντέχει η τσέπη μου και όχι από το υστέρημα μου" πρέπει να είναι ο απαράβατος κανόνας στο ευαγγέλιο κάθε παίκτη, εκτός αν θέλει φυσικά κανείς να κυκλοφορεί με 10 δόντια λιγότερα, κιτρινισμένο μουστάκι από τα τσιγάρα και οικοδομική σαγιονάρα στα 60 του έξω από τα πρακτορεία!
Έφτασε το σαββατοκύριακο λοιπόν, φοράω κι εγώ τα "καλά μου", που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ιταλία και η Ισπανία. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κάτι άλλο αυτό το διήμερο και μη νομίσει κανείς ότι είμαι ειδήμων στις συγκεκριμένες χώρες, απλά μ' αυτές γουστάρω να ασχολούμαι, αυτές παρακολουθώ και σε γενικές γραμμές θέλω να ξέρω που βάζω τα χρήματα μου, χωρίς να κρέμομαι από τα χείλη ή την πένα άλλων. Αυτό βέβαια το προτείνω και σ' εσάς, αφού το να παίζεις ότι κινείται δεν ενδείκνυται, καλό είναι να έχουμε με γενική άποψη για όλα, για να γίνει όμως κάποιος καλός παίκτης, θα πρέπει να επικεντρώσει σε 2-3 χώρες το πολύ!
Άρθρο διημέρου λοιπόν, είχα 42 παιχνίδια να μελετήσω (δεν είναι και λίγα), 21 από Ισπανία και 21 από Ιταλία.
Στήριγμα ο ΑΣΟΣ της Κροτόνε
Για σήμερα Σάββατο, έχουμε ακριβώς τα μισά,21 δηλαδή, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι οι ευκαιρίες βρίσκονται όλες μέσα σε αυτά. Ξεκίνημα με Ιταλία και τη Β' κατηγορία, εκεί που οι πιανόλες θα έχουν την τιμητική τους καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Την πάτησα την προηγούμενη αγωνιστική μόνο με την Βαρέζε, κάτι ψίθυροι που ακουγόντουσαν για την Τσιταντέλα εμένα δεν μου ίδρωσαν τα αυτιά, καλά τα πήγα γενικώς, ελπίζω ακόμα καλύτερα αυτή την αγωνιστική. Το καλό μου σημείο είναι η Κροτόνε που αντιμετωπίζει τη Μπάρι. Βλέπουν Play off οι γηπεδούχοι και απέναντι τους έχουν μια ομάδα που ταλανίζεται από μεγάλα οικονομικά χρέη και βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης. Εντός έδρας η Μπάρι τα δίνει όλα, κέρδισε και την προηγούμενη αγωνιστική, στα εκτός όμως μετράει 3 συνεχόμενες ήττες. Από τον περασμένο Οκτώβριο έχει να χάσει η Κροτόνε εντός έδρας, βρίσκεται μια ανάσα από τα Play off ανόδου, παίζει καλή μπάλα και θα την στηρίξω.
Τσιμέντο είναι και ο ΑΣΟΣ της Τσεζένα απέναντι στην Γιούβε Στάμπια που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική ότι συμβιβάστηκε με τον υποβιβασμό. Μικρή η απόδοση, μόλις στο 1,50, για όσους παίζουν τέτοια σημεία, εμένα δεν με βολεύει όμως σύμφωνα με το ποντάρισμα που κάνω και θα το προσπεράσω. Δεν έχω κάτι άλλο από την Β' κατηγορία και πάμε στην Α.
Από εκεί έχουμε 2 παιχνίδια απόψε και θα κρατήσω μόνο το OVER 2,5 στο Τορίνο - Βερόνα. 4 συνεχόμενες ήττες για την Τορίνο, χωρίς να πετύχει και κάποιο γκολ είναι πολύ θα έλεγα. Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί και ιδανικός αντίπαλος είναι το Λιβόρνο. Εξαιρετικά μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν να κρατήσουν όμως ανέπαφη την εστία τους από τον περασμένο Νοέμβρη. Σε ροντέο εξελίχθηκαν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (5 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και 4/5 OVER 2,5) και με δεδομένο ότι χρειάζονται βαθμούς αναμένεται να γίνει καλό παιχνίδι. Γκρίνιαξε και λίγο για τη διαιτησία η Τορίνο στα πρόσφατα παιχνίδια της, μπορεί να πάρει τα σπόρια, η αλήθεια είναι πάντως πως αν ανοίξει το σκορ νωρίς, με την άμυνα που έχει το Λιβόρνο, περιμένω το OVER 2,5 που πληρώνει 1,80 (2,00 στο διαδίκτυο) να βγαίνει αέρας.
Άγιε Κασάνο κάνε πάλι το θαύμα σου
Να μην πάω στα Ισπανικά του Σαββάτου, να κλείσω με την Ιταλία και τα κυριακάτικα παιχνίδια, εκεί όπου υπάρχουν αρκετά δυνατά φαβορί (Πάρμα, Ουντινέζε, Ίντερ) και θα κρατήσω την Πάρμα. 16 παιχνίδια αήττητη είναι η Πάρμα που κυνηγάει στα σοβαρά (όχι με τα ψέμματα όπως κάποιες άλλες ονόματα δεν λέμε) την έξοδο στο Europa  League και προκειμένου να εξαργυρώσει το τεράστιο ΔΙΠΛΟ μέσα στην έδρα της Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, καλείται να κερδίσει την ουσιαστικά αδιάφορη Τζένοα. 1,55 πληρώνει ο ΑΣΟΣ στον ΟΠΑΠ, λίγο πιο πάνω στο διαδίκτυο, εμένα μου κάνει για το παιχνίδι που θέλω να φτιάξω και θα τον κρατήσω. Θα κρατήσω και τον ΑΣΟ της Σαμπντόρια με αντίπαλο τη Βερόνα που οι παίκτες της έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του καλοκαιριού. 1-2 νίκες χρειάζεται ακόμα η Σαμπντόρια μέχρι το τέλος προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της, είναι αξιόπιστη εντός έδρας, ηττήθηκε μόνο από την Μίλαν στο καινούριο έτος, σε καλή τιμή για την εποχή ο ΑΣΟΣ, στο 1,85 στον ΟΠΑΠ, μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι μου. Τίποτα άλλο από Ιταλία της Κυριακής και περνάμε στην Ισπανία.
Κλείσε τους το σπίτι ρε Λαριβέι
Ξεκίνημα με Primera Division, εκεί όπου σήμερα Σάββατο έχουμε 4 παιχνίδια. Θα έπαιζα τη Γρανάδα στον ΑΣΟ, καθώς η Έλτσε δεν βλέπεται εκτός έδρας (έχει μόλις 1 ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 τελευταία της), αλλά το 1,85 του ΟΠΑΠ δεν αξίζει το ρίσκο. Αντιθέτως θα ρισκάρω με το ΔΙΠΛΟ της Ράγιο Βαγιεκάνο που πήρε φόρα και μετά από 3 συνεχόμενες νίκες (Σοσιεδάδ, Βαλένθια, Αλμερία), βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ράγιο είναι ομάδα καμικάζι και παίζει πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτου έδρας, γι' αυτό κι έχει μόλις 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα. Δεν εμπνέει ιδιαίτερα η Βαγιαδολίδ, η οποία έχει 2 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια, μεγάλες πάντως, με αντιπάλους Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ. Η Ράγιο στα 2 τελευταία με Σοσιεδάδ και Αλμερία έπαιξε μεγάλη μπάλα και θύμισε την περυσινή ομάδα. Ο Χέμεθ βρήκε τη χημεία μπροστά και δεν είναι τυχαίο πως ένας φορ όπως ο Λάριβεϊ, που τις προηγούμενες σεζόν στα πρωταθλήματα που αγωνιζόταν μετρούσε τα γκολ που έβαζε στη μια παλάμη, έχει πετύχει ήδη 8 φέτος, τα περισσότερα στο 2ο γύρο. Με τη Ράγιο βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, γι' αυτό το ΔΙΠΛΟ θα μπει σε κάποιο σύστημα και θα κρατήσω και το OVER 2,5 που είναι η αγαπημένη της συνήθεια, για κάποιο παρολί.
Καλή μπομπίτσα είναι το ΔΙΠΛΟ της Λεβάντε μέσα στην Εσπανιόλ που πληρώνει 6,00 στο διαδίκτυο, αφού μιλάμε για 2 ομάδες που ισοβαθμούν με 36 πόντους στην ίδια θέση και ο ΑΣΟΣ πληρώνει το τραγικό 1,60. Το κρατάω καβάντζα και αν βολέψει κάπου θα το σπρώξω κι αυτό.
Στη Segunda είναι πολύ θολό το τοπίο γενικώς, όχι απλά το Σάββατο, αφού για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, η θέση που οδηγεί στα play off ανόδου από αυτή που οδηγεί στον υποβιβασμό, απέχει μόλις 5 βαθμούς. 14 ομάδες βολοδέρνουν ανάμεσα σε αυτή τη διαφορά και κάθε εβδομάδα άλλη είναι εντός ζώνης, άλλη βρίσκεται να διεκδικεί την άνοδο και χάνεται η μπάλα. Μόνο στα γκολ έχω σημειώσει κάτι για σήμερα Σάββατο, με πολύ ρίσκο, προβλέπω πονόματο στα Αλκορκόν - Χαέν και Μιραντές - Εϊμπάρ και όποιος παίζει ειδικά στοιχήματα στο διαδίκτυο, ας ψαχτεί για κόκκινη κάρτα στο 2ο, αφού εκεί προβλέπεται να πέσει πολύ κλωτσομπούνι. Αν ξεφύγουν από το 0-1 γκολ αμφότερα θα είναι μεγάλος άθλος πάντως.
Πίτσα μπύρα καναπές και El Clasico την Κυριακή το βράδυ.
Την Κυριακή τώρα, έχουμε το El Classico. Ματς που αξίζει να παραγγείλεις πίτσα, να ανοίξεις καμιά δεκαριά μπύρες και να κάτσεις να το δεις να γουστάρεις. Είναι και βράδυ στις 10 η ώρα, ότι καλύτερο. Στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει, θέλω να κάτσω να το δω χωρίς να τρώω τα νύχια μου, κάποια ματς αξίζουν απλά να τα παρακολουθεί κανείς.
Θα σπρώξω τον ΑΣΟ της Οσασούνα αντιθέτως, που αντιμετωπίζει το μεσημέρι την κουρασμένη Σεβίλλη που έπαιξε 120 λεπτά την Πέμπτη. 8 βαθμούς διαφορά έχει η Σεβίλλη από την 8η Βαλένθια και μάλλον έχει καπαρώσει την 7η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League. Η Οσασούνα φαίνεται να αναπαύτηκε στις δάφνες από το 3-0 με την Ατλέτικο, σφίξαν οι κώλοι όμως και αν δεν κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπαίνει σε χοντρό λούκι. Όταν σφίγγεται η Οσασούνα συνήθως της βγαίνει σε καλό, το έχει αποδείξει και φέτος, κρατάω τον ΑΣΟ που καλοπληρώνει. Θα κρατήσω και τον ΑΣΟ της Βαλένθια στο μίνι τοπικό ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ. Οι νυχτερίδες είναι αήττητες εντός έδρας με τον Πίτσι στον πάγκο, η Βιγιαρεάλ μετά το 1-1 με την Μπιλμπάο ουσιαστικά είδε τις ελπίδες της για την 4η θέση να εξανεμίζονται και αν παίξει όπως έπαιξε και στο τελευταίο εκτός έδρας με τη Γρανάδα, τότε το 1,90 του ΑΣΟΥ θα βγει εύκολα.
Τίποτα άλλο από την Primera της Κυριακής και πάμε στα παιχνίδια της Segunda. Από εκεί θα ρισκάρω με το ΔΙΠΛΟ της Λα Κορούνια μέσα στην έδρα της Σαραγόσα κατά πρώτο λόγο. Άλλαξε προπονητή η Σαραγόσα, πήρε τον γνωστό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Βίκτορ Μουνιόθ, αλλά δύσκολα πιστεύω θα προλάβει να αλλάξει πολλά πράγματα. Η Ντέπορ φορτσάρει για την άνοδο, είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, έχει άμυνα από γρανίτη, το μισό μηδέν θέλουμε για να μας πληρώσει το 2,60.
Το ΔΙΠΛΟ της Λα Κορούνια αποτελεί μια επιλογή ρίσκου βέβαια, με λιγότερο ρίσκο και πιο ξεκάθαρο σαν σημείο είναι ο ΑΣΟΣ της Τενερίφη. Οι νησιώτες είναι από τις πλέον βελτιωμένες ομάδες στο 2ο γύρο, έκαναν κουδούνια την Ουέλβα στο τελευταίο τους εντός έδρας παρόλο που κέρδισαν με το φτωχό 1-0 και έχουν τον πρώτο λόγο και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Κλείνω με το OVER 2,5 της Ρεάλ Β' που υποδέχεται τη Μαγιόρκα. 9/12 OVER 2,5 έχουν οι μικροί Μερένχες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, βάζουν από 2 γκολ και πάνω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και δύσκολα θα μπορέσει η Μαγιόρκα να τους κρατήσει στο μηδέν. Από την άλλη όμως και η ίδια διαθέτει ποιοτικότατη επιθετική γραμμή και τα πολλά γκολ είναι μια πολύ λογική επιλογή εδώ.

Στη σούμα τώρα, έχω σημειώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 13 παιχνίδια κι ελπίζω να μην αποδειχτεί γρουσούζικος ο αριθμός. Θα πρέπει να κάνω mix Σαββάτο με Κυριακή για να βολέψω και τις αποδόσεις, γι' αυτό τα Ισπανικά με τις μεγάλες αποδόσεις θα τα βάλω όλα μαζί σε ένα σύστημα. Αναφέρομαι σε Βαγιεκάνο, Λα Κορούνια και Οσασούνα και θα βάλω μαζί και το 0-1 ΓΚΟΛ της Μιραντές με την Εϊμπάρ. Αφήνω εκτός το Αλκορκόν - Χαέν, οπότε μου έμειναν άλλα 9 παιχνίδια.
Μια τετράδα σε ένα κυριακάτικο παρολί, με Τενερίφη, Βαλένθια, Πάρμα και Σαμπντόρια και ένα για το Σάββατο με όβερ Βαγιεκάνο, ΑΣΟ  Κροτόνε, όβερ Τορίνο και ΑΣΟ Τσεζένα. Την είχα εκτός την Τσεζένα, αλλά μου έμενε στο χέρι το όβερ της Ρεάλ Β', προτιμώ όμως να παίξω σημείο του 1,50 σε παρολί, παρά όβερ του 1,60. Αυτά λοιπόν, ένα σύστημα διημέρου και 2 παρολί, ένα για κάθε μέρα, από 3 ευρώ στο καθένα, 9 ευρώ στο σύνολο για το σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή δεν θα υπάρχει αρθρογραφία, γιατί ως γνωστόν, ο Θεός την 7η ημέρα είδε τι έκανε και είπε να ξεκουραστεί! Έτσι κι εμείς βγάζουμε βόλτα το σκύλο, πάμε για περπάτημα στην παραλία, μαγειρεύουμε (ή βλέπουμε εκπομπές μαγειρικής), όλα αυτά μέχρι το βράδυ βέβαια που θα έχει και το El Classico!

Πρόταση διημέρου: Σύστημα 3-4

Βαγιαδολίδ - Βαγιεκάνο ΔΙΠΛΟ 2,75
Μιραντές - Εϊμπάρ 0-1 ΓΚΟΛ 2,35
Σαραγόσα - Λα Κορούνια ΔΙΠΛΟ 2,60
Οσασούνα - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,80

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 47,04
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 η κάθε στήλη)
Πιθανό κέρδος: 71,42 ευρώ

Παρολί Σαββάτου:

Κροτόνε - Μπάρι ΑΣΟΣ 1,85
Τσεζένα - Γιούβε Στάμπια ΑΣΟΣ 1,50
Βαγιαδολίδ - Βαγιεκάνο OVER 2,5 1,75
Τορίνο - Λιβόρνο OVER 2,5 1,80

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 8,74
Ποντάρισμα: 3 ευρώ
Πιθανό κέρδος: 26,22 ευρώ

Παρολί Κυριακής:

Πάρμα - Τζένοα ΑΣΟΣ 1,55
Σαμπντόρια - Βερόνα ΑΣΟΣ 1,85
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ ΑΣΟΣ 1,90
Τενερίφη - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 1,80

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 9,80
Ποντάρισμα: 3 ευρώ
Πιθανό κέρδος: 29,42 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (21/03/2014): -125,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (22/03/2014): 9 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (22/03/2014): -134,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2