Άμυνα το Σάββατο, Επίθεση την Κυριακή

Το παιχνίδι του τζογαδόρου πρέπει να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις συνθήκες. Καλές οι παλικαριές, οι περισσότερες μάχες όμως κερδήθηκαν με καλή οργάνωση, πλάνο και σωστή τακτική.
Είναι στην ανθρώπινη φύση οι νίκες να μας παρασέρνουν, να μας κάνουν να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας, να γινόμαστε υπερόπτες. Όπως λέει και η ανιψιά μου που είναι 9 ετών "από τα λάθη μαθαίνουμε θείο". Δεν μαθαίνουμε από τις νίκες, αυτές είναι για να χαιρόμαστε, να γιορτάζουμε, να παίρνουμε ηθικό. Όλοι οι  μεγάλοι στρατηλάτες την πάτησαν κυρίως λόγω της υπεροψίας τους και λιγότερο επειδή έκαναν λάθη. Κλασσικά παραδείγματα ο Χίτλερ και ο Ναπολέων, αλλά δεν θα μείνω παραπάνω σ' αυτούς, γιατί είναι σαββατοκύριακο και με καλεί το δικό μου καθήκον!
Έχω να ασχοληθώ με Βαλένθιες, Σιένες, Μόντενες και Λα Κορούνιες και ελπίζω να βγω νικητής στις δικές μου μάχες!
Αφήνω τις τυμπανοκρουσίες στην άκρη και μπαίνω στο ψητό κατευθείαν, γιατί η Παρασκευή είναι πάντα ημέρα μελέτης και έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι. 16 παιχνίδια έχω ξεδιαλέξει από τα συνολικά 33 νομίζω που διεξάγονται το σαββατοκύριακο σε Ισπανία και Ιταλία. Να μην τα ξαναλέω, δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει να παίζει κανείς με τον δικό μου τρόπο, απλά εγώ γουστάρω να ασχολούμαι με τις συγκεκριμένες χώρες. Δεν τηρώ πάντα πιστά αυτό το πλάνο, για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο όμως δεν θα κοιτάξω πιο μακριά από τα λημέρια μου.
Ποιος είπε ότι είμαι χοντρός;
7 παιχνίδια έχω σημειώσει σήμερα Σάββατο και αυτά που μ' άρεσαν, σύμφωνα και με τις αποδόσεις στις οποίες προσφέρονται, δεν βολεύουν για να κάνει κάποιος χοντρό παιχνίδι. Το πως εννοεί κάποιος τη λέξη "χοντρό" βέβαια έχει διαφορά, αφού και τον Οβελίξ όταν τον έλεγαν χοντρό θύμωνε και υπενθύμιζε ότι είναι απλά εύσωμος. Λέγοντας χοντρό παιχνίδι λοιπόν, εννοώ αποκλειστικά τις αποδόσεις. Όταν είναι υψηλές φυσικά και μπορούν να προσφέρουν μεγάλο κέρδος. Για 'μένα το φτωχαδάκι, ψιλό παιχνίδι είναι όταν θα παίξω κανένα παρολάκι με 3 ή 4 παιχνίδια και τα περισσότερα είναι σε αποδόσεις κάτω από 2,00.
Για σήμερα Σάββατο λοιπόν, μόνο με ένα παρολί θα ασχοληθώ. 4 αγώνες, 3 από Ιταλία και 1 από Ισπανία. Μόνο με Β' κατηγορίες και από αύριο έχει ο Θεός!
Από την Β' κατηγορία της Ιταλίας έχω κρατήσει τους ΑΣΟΣ σε Σιένα, Μόντενα και Πεσκάρα. Για την Σιένα να πω ότι αν δεν της είχαν αφαιρεθεί 7 βαθμοί θα ήταν μόνη δεύτερη τώρα και αντιμετωπίζει μια Μπρέσια που παρότι κέρδισε μεσοβδόμαδα την Τσιταντέλα πάλι δεν ήταν καλή, ενώ πριν από αυτό το παιχνίδι είχε 5 συνεχόμενες ήττες.
Για την Πεσκάρα θα πω  ότι αναγεννήθηκε με τον Κόσμι στον πάγκο, μετράει ήδη 3 νίκες σε 4 παιχνίδια και η μοναδική ήττα είναι από την πρωτοπόρο Παλέρμο. Αντιμετωπίζει τη Ρετζίνα που δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και περιμένω να φτάσει σε ακόμα μια εύκολη νίκη.
Θα πω και για τη Μόντενα, που στα 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της εντός έδρας έβαλε 4 γκολ στις ομάδες που αντιμετώπισε και για το σημερινό παιχνίδι με την Σπέτσια επιστρέφει και ο πρώτος της σκόρερ Μπαμπακάρ.
Είχε έρθει και στην Καβάλα για λογαριασμό της Καβάλας
 αλλά δεν έμεινε. Κρίμα, γιατί θα έκανε ακόμα
 πιο όμορφο το πρωτάθλημα μας
Σιένα και Πεσκάρα είναι τα στηρίγματα μου για σήμερα κι ελπίζω να μην με απογοητεύσουν, ρισκάρω περισσότερο με τον ΑΣΟ της Μόντενα στην Β' Ιταλίας.
Από την Β' Ισπανίας θα κρατήσω μόνο τον ΑΣΟ της πρωτοπόρου  Εϊμπάρ που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα Β'. Πιστεύω θα την καταπιεί μέσα στο Ιπουρούα, την καλύτερη έδρα  στη Β' Ισπανίας φέτος. Η Μπαρτσελόνα Β' είναι άνετη βαθμολογικά, όχι πως αυτό σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα όμως που τρώει σίδερα εντός έδρας, πιστεύω ότι οι πιτσιρικάδες της θα λυγίσουν.
Αυτά από το Σάββατο, ένα παρολί με 4 αγώνες και τίποτα περισσότερο! Είχα σημειώσει και το όβερ της Θέλτα με τη Σεβίλλη, το όβερ της Πονφεραντίνα με την Ρεάλ Β' και το ΔΙΠΛΟ της Τενερίφη μέσα στο Ριαθόρ, αλλά δεν γίνεται να τα παίξω όλα!
Πάμε στην Κυριακή, εκεί όπου έχω σημειώσει 9 αγώνες και σίγουρα κάποιοι θα μπουν στην άκρη. Θα αυξήσω το ρίσκο μου την Κυριακή και θα πάω σε ένα σύστημα 3-4 σίγουρα, με αποδόσεις σε μέσο όρο πάνω από 2,50 και μάλλον θα αφήσω τους υπόλοιπους στην άκρη.
Με πλήγωσες την προηγούμενη Κυριακή Αντόνιο
ελπίζω όχι κι αυτή.
Στο σύστημα θα βάλω το ΔΙΠΛΟ της Πάρμα μέσα στη Λάτσιο, αφού είδα τους Λατσιάλι στο παιχνίδι με την Τζένοα και ήταν επιεικώς απαράδεκτοι, ενώ η Πάρμα παρόλο που έχασε από την Γιουβέντους, πίεζε με 10 παίκτες στο τέλος για την ισοφάριση. Έχουν και προβλήματα οι Ρωμαίοι, κάνουν αποχή, δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και κατηγορούν τον πρόεδρο, κρύο θα είναι το Ολύμπικο για ακόμα μια φορά, απόδοση 3,00 αγοράζω και ποντάρω σε ομάδα που είναι καλύτερη αυτή την εποχή.
Παίζω και το ΔΙΠΛΟ της Σαραγόσα μέσα στην Αλαβές από την Β' Ισπανίας, αφού οι Βάσκοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να διορθώσουν την ήδη προβληματική τους άμυνα, που δεν αποκλείεται να τους κοστίσει την παραμονή στην κατηγορία στο τέλος. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους δέχτηκαν 2 αστεία γκολ από την Μπαρτσελόνα Β', ειδικά το 2ο, που ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα Β' τους πέρασε όλους σαν σταματημένους.Η Σαραγόσα ήταν καλή με την Λα Κορούνια, έπεσε όμως πάνω στο αμυντικό της τείχος, στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως θα βρει πολλούς χώρους και οι γρήγοροι επιθετικοί της  πιστεύω θα τα καταφέρουν καλύτερα.
Συνεχίζω με τα ΔΙΠΛΑ και ένα από αυτά που θα τιμήσω είναι της Χιχόν στο ντέρμπι με την Λας  Πάλμας στα Κανάρια νησιά. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν παρά το καλό σερί που τρέχουν και αν η Χιχόν προσέξει λίγο την άμυνα της θα περάσει πιστεύω. Η Χιχόν έχει τις λιγότερες ήττες στη Σεγούντα (6 τον αριθμό), παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο και όσες απώλειες έχει, οφείλονται κυρίως σε αμυντικά λάθη. Απόδοση 2,85 αγοράζω άλλωστε και ξέρω τι ρισκάρω.
Κλείνω το σύστημα μου με το ΔΙΠΛΟ της Αλκορκόν μέσα στην έδρα της Χιρόνα. Μια νίκη έχει στα τελευταία  18 παιχνίδια η Χιρόνα και με 30 βαθμούς αν ηττηθεί σε αυτό το ματς μάλλον πετάει λευκή πετσέτα από τώρα. Η Αλκορκόν έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από ότι εντός, βολεύεται καλύτερα όταν αγωνίζεται μακριά από το Σάντο Ντομίνγκο και το γεγονός ότι έχει 3 ΔΙΠΛΑ στα 5 τελευταία της εκτός, σε δύσκολες έδρες όπως  της Νουμάνθια, της Τενερίφη και της Πονφεραντίνα, με οδηγεί στο να την στηρίξω.
Έχω σημειώσει και τα OVER σε Βαγιαδολίδ (5 OVER 3,5 τα τελευταία της Αλμερία), σε Ρεάλ Χαέν και σε Βερόνα, τον ΑΣΟ της Σαμπαντέλ και το UNDER στο Βαλένθια - Χετάφε για όποιον θέλει να τα τσεκάρει. Δεν έχω αποφασίσει αν θα παίξω κάτι από αυτά και πως θα τα συνδυάσω, θα εξαρτηθεί αν θα έχω κέρδη από την Κυριακή.
Καταλήγω λοιπόν σε 2 δελτία, ένα το Σάββατο κι ένα την Κυριακή και ελπίζω να πανηγυρίσω αυτή τη φορά.

Πρόταση Σαββάτου: Παρολί σε 4αδα

Μόντενα  - Σπέτσια ΑΣΟΣ 1,95
Πεσκάρα - Ρετζίνα ΑΣΟΣ 1,55
Σιένα - Μπρέσια ΑΣΟΣ 1,70
Εϊμπαρ - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 1,85

Απόδοση στην 4αδα: 9,51
ποντάρισμα: 3 ευρώ

Πρόταση Κυριακής: Σύστημα 3-4

Λας Πάλμας - Σπόρτινγκ Χιχόν ΔΙΠΛΟ 2,85
Λάτσιο - Πάρμα ΔΙΠΛΟ 3,00
Χιρόνα - Αλκορκόν ΔΙΠΛΟ 2,75
Αλαβές - Σαραγόσα ΔΙΠΛΟ 2,65

Απόδοση στην 4αδα: 62,30
ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (28/03/2014): -139,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (29/03/2014): 6 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (29/03/2014): - 145,93 ευρώ

Άντε και καλή μας επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2