Hang-Over σε άγνωστα νερά

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για μένα προσωπικά δεν προσφέρεται για κάτι περισσότερο από την ενασχόληση με πρωταθλήματα, τα οποία δεν παρακολουθώ και τόσο πολύ και στηρίζομαι περισσότερο σε ειδησεογραφία και στατιστικά.
Πρέπει να έχω παρακολουθήσει μόνο 1 παιχνίδι Ιρλανδικού πρωταθλήματος στη ζωή μου, αν και έχω καταναλώσει εκατοντάδες Ιρλανδικές μπύρες. Ελλείψει ενδιαφέροντος απόψε, προτίθεμαι να ασχοληθώ και με πρωταθλήματα τα οποία σε διαφορετική περίπτωση ούτε με την άκρη του ματιού μου δεν τα κοιτάζω, μερικές φορές όμως η τύχη μπορεί να παραμονεύει σε μέρη που δεν το περιμένεις. Ας κάνω μια παρατυπία λοιπόν, να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σε άγνωστες θάλασσες.

Το μενού σερβίρεται στις 19:30 με τα παιχνίδια από τη Β' κατηγορία της Γερμανίας. Το OVER 2,5 θα κρατήσω στο παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου με την Πάτερμπορν, σε ένα παιχνίδι που και οι 2 ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Πάτερμπορν εκτός έδρας μετράει 11/13 OVER 2,5 και 5 συνεχόμενα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από τις πλέον επιθετικές ομάδες η Ουνιόν, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εντός έδρας και από τη στιγμή που δεν την βολεύει σε καμία περίπτωση η ισοπαλία, θα πρέπει να περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Στο 1,75 το OVER 2,5 μπαίνει στις επιλογές μου.
Στις 21:00 έχουμε τα ματς για τη Β' Γαλλίας κι από εκεί θα κρατήσω επίσης το OVER 2,5 στο παιχνίδι της Τρουά με την Ντιζόν. Ακόμα ένα ματς με ομάδες που καλοβλέπουν το ενδεχόμενο ανόδου στην Ligue 1.. Η Τρουά είναι πολύ δυνατή εντός έδρας (9-2-3 ρεκόρ) και αν θέλει να κρατήσει επαφή με την 1η τριάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε, μια Ντιζόν που εκτός έδρας δεν παίζει τόσο ανοιχτά όσο στα εντός, αλλά έχει 4/5 OVER 2,5 στα πρόσφατα παιχνίδια της. Για τα δεδομένα της κατηγορίας και την τιμή του OVER 2,5 που είναι σε απόδοση 2,00, αξίζει το ρίσκο. Η Τρουά έχει 8/14 OVER 2,5 εντός έδρας και η Ντιζόν 1 γκολ συνήθως το βρίσκει.
Το μόνο πράγμα που γνωρίζω από την
Ιρλανδία είναι οι μπύρες και οι PUB
Φεύγουμε από τη Γαλλία και πάμε στην Ιρλανδία, εκεί όπου έχουμε το Classico (Ο Θεός να το κάνει), μεταξύ Μποέμιαν και Σάμροκ Ρόβερς. Το θεωρώ γελοίο να κάνω ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 1 ματς θυμάμαι να έχω δει στη ζωή μου από το Ιρλανδικό πρωτάθλημα (πρέπει να ήταν πάλι μεταξύ των 2 ομάδων), το OVER 2,5 θα κρατήσω κι εδώ σε απόδοση 1,90.
Αν μας βγει η ΤΡΙΑΔΑ και φτάσουμε μέχρι τις 01:30 το βράδυ, τότε σβήνουμε με το Κολόν - Τίγκρε από Αργεντινή. Όπως λένε, μετά το Hangover πρέπει να πιεις λίγο αλκοόλ την επόμενη μέρα, μια μπύρα ας πούμε για παράδειγμα, για να ξεμεθύσεις. Έτσι κι εγώ, αν δω πανδαισία θεάματος και γκολ στα παιχίδια που θα έχω ποντάρει νωρίτερα, θα σβήσω με ένα 0-1 ΓΚΟΛ στο συγκεκριμένο. Είναι καλό παιχνίδι το συγκεκριμένο για να νυστάξει κανείς, αφού εκτός της ώρας στην οποία διεξάγεται, μιλάμε για 2 ομάδες που την έννοια "επιθετικό ποδόσφαιρο" την έχουν απορρίψει από το λεξικό τους. 6/8 UNDER 2,5 μετράει η Κολόν και 8/8 η Τίγκρε με τέρματα, κρατηθείτε... 2-2! Ε αν ανοίξουν τα μάτια τους στο παιχνίδι αναμεταξύ τους, τότε τι να πω! 0-1 ΓΚΟΛ σε απόδοση 2,35.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Ουνιόν Βερολίνου - Πάτερμπορν OVER 2,5 1,75
Τρουά - Ντιζόν OVER 2,5 2,00
Μποέμιαν - Σάμπροκ Ρόβερς OVER 2,5 1,90
Κολόν - Τίγκρε 0-1 ΓΚΟΛ 2,35

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 15,62
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (20/03/2014): -122,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (21/03/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (21/03/2014): -125,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2