Λογική χωρίς ευαισθησία

Συνηθίζεται Μεγάλη εβδομάδα να λαμβάνουν μέρος μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις. Κάποτε, τη δεκαετία του 80', γίνονταν τα Final Four του κυπέλλου πρωταθλητριών στο Μπάσκετ (σημερινή Euroleague) την μεγάλη εβδομάδα. Απόψε έχουμε μεγάλα ματς, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το κύπελλο Ελλάδος, Μπενφίκα - Πόρτο για το κύπελλο Πορτογαλίας και φυσικά στις 22:30 το βράδυ, μόλις σχολάσει και η εκκλησία, τον μεγάλο τελικό για το κύπελλο Ισπανίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.
Βραδιά που θα το ρίξω το κατιτίς μου, προσφέρεται στοιχηματικά άλλωστε και χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί.
Στην Τούμπα στις 20:00 έχουμε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, εκεί όπου 30.000 οπαδοί του δικεφάλου θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό όπως επιτάσσει το κλίμα των ημερών! Αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα φέτος στην Ελλάδα, αλλά ποιες ομάδες κλήθηκε να αντιμετωπίσει ρωτάω εγώ; Ναι μεν κέρδισε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες ήταν αδιάφοροι όμως, ο Παναθηναϊκός του έβγαλε το λάδι και οι υπόλοιπες ομάδες που φιλοξενήθηκαν εκεί ήταν ποιοτικά πολύ κατώτερες. Η πιο σοβαρή ομάδα που πάτησε τα χορτάρια της Τούμπας φέτος ήταν η Μπενφίκα και πέρασε σχετικά άνετα με 0-1 (για επαγγελματική νίκη είχαν κατέβει οι Πορτογάλοι). Ναι, θα μου πει σωστά κάποιος, Sold Out η Τούμπα, θα βράζει και όλα τα σχετικά, συν το ότι έχει κάποιες καλές απουσίες ο Ολυμπιακός. Το ΔΙΠΛΟ προσφέρεται σε απόδοση 3,00 και θα το τιμήσω όμως προσωπικά, όταν μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (έτσι είναι κι ας μην θέλουμε να τα παραδεχτούμε πολλές φορές).
Στην Πορτογαλία έχουμε τον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ της Μπενφίκα και της Πόρτο. Ρεβάνς είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, το πρώτο έληξε με 1-0 και τώρα η Μπενφίκα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Συνολικά καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι φέτος, την Πόρτο την είδαμε στα παιχνίδια για το Europa League (κοιμήθηκε ο Θεός με τη Νάπολι, ξεφτιλίστηκε με τη Σεβίλλη) και νομίζω ότι ο ΑΣΟΣ έχει καλή τύχη για την πολύ καλύτερη Μπενφίκα, θα κρατήσω όμως και το OVER 2,5, αφού αν μπει ένα γκολ νωρίς σίγουρα θα ανοιχτεί ο αντίπαλος και θα δούμε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Κύπελλο έχουμε και στη Γαλλία και στο παιχνίδι της Γκινγκαμπ με τη Μονακό θα πάω με το ΔΙΠΛΟ των Μονεγάσκων που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού.
Δύο μικρά ΑΣΑΚΙΑ θα κρατήσω από Βέλγιο το ένα και από Ελβετία το άλλο και θα τα χρησιμοποιήσω σαν στάνταρ για να ανεβάσω συντελεστή. Το ένα είναι της Μπριζ με την Γκενκ και το άλλο της Βασιλείας με την Ζυρίχη. Μπριζ και Βασιλεία έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις χώρες τους και αντιμετωπίζουν ομάδες που είναι μια ταχύτητα κάτω από τις ίδιες και σχετικά αδιάφορες. Ειδικά η Ζυρίχη που έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Europa League μέσω του κυπέλλου και θα αγωνιστεί στον τελικό την Δευτέρα πάλι εναντίον της Βασιλείας και μάλλον σ' εκείνο το  παιχνίδι θα είναι περισσότερο ενδιαφερόμενη.
2 όβερ από Αργεντινή και το Torneo Final, εκεί όπου τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο συνήθως, αλλά στα χτεσινά είχαμε γκολ (όβερ 2,5 το 1, όβερ 3,5 το άλλο). Στα σημερινά, υπάρχουν ματς με μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης για να μπουν πολλά γκολ και σημείωσα το Ατλέτικο Ραφαέλα - Ροσάριο Σεντράλ και το Μπόκα Τζούνιορς - Σαν Λορέντζο.
Κλείνω τις επιλογές μου με τον ΑΣΟ των New York Red Bulls, που δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν όμως την "πελάτισσα" Φιλαδέλφεια και περιμένω από τον Ανρί και την παρέα του να φτάσουν στην 1η νίκη της σεζόν.
Έτσι λίγο περιληπτικά σήμερα οι επιλογές μου, αν και είμαι πάντα υπέρ της ανάλυσης και της τεκμηρίωσης, όταν όμως βασίζομαι σε γραφόμενα άλλων, δεν θέλω να κλέβω κουβέντες και είμαι συνοπτικός. Το El Clasico προτιμώ να το παρακολουθήσω παρά να ποντάρω, εκτός αν προκύψει κάποια ευκαιρία στο LIVE, αν και εδώ που τα λέμε προς το ΔΙΠΛΟ της Ρεάλ κλίνω.
Αυτά τα ολίγα για απόψε, καλή επιτυχία στα δελτία σας, καλή Ανάσταση να έχετε με υγεία πάνω απ' όλα και τα λέμε ξανά μετά το ΠΑΣΧΑ!

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Μπενφίκα - Πόρτο ΑΣΟΣ 1,85
Γκινγκαμπ - Μονακό ΔΙΠΛΟ 1,95
Νέα Υόρκη - Φιλαδέλφεια ΑΣΟΣ 1,88

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,78
Ποντάρισμα: 3 ευρώ
Πιθανό κέρδος: 20,35 ευρώ

Πρόταση 2: Σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ

Μπριζ - Γκενκ ΑΣΟΣ 1,57 ΣΤΑΝΤΑΡ
Βασιλεία - Ζυρίχη ΑΣΟΣ 1,61 ΣΤΑΝΤΑΡ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΔΙΠΛΟ 2,97
Μπενφίκα - Πόρτο OVER 2,5 1,95
Ατλέτικο Ραφαέλα - Ροσάριο Σεντράλ OVER 2,5 2,25
Μπόκα Τζούνιορς - Σαν Λορέντζο OVER 2,5 2,55

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 33,23
Ποντάρισμα: 1,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,30 την κάθε στήλη)
Πιθανό κέρδος: 67,68 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (08/042014): - 153,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (16/04/2014): 4,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (16/04/2014): -158,43 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2