Άρον άρον σταύρωσον αυτόν

Η ικανότητα του Έλληνα να βρίσκει εξιλαστήρια θύματα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται και για ανθρώπινο κουσούρι, να προσπαθεί να δικαιολογήσει κάποιος τον εαυτό του ψάχνοντας να ρίξει κάπου αλλού την ευθύνη.
Αφορμή για τα παραπάνω, η άποψη που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στους κύκλους των οπαδών του ΠΑΟΚ, πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ευθύνεται για την απώλεια του κυπέλλου. Τι το 'θελε κι αυτός να χάσει μια κλασσική ευκαιρία, την στιγμή που η ομάδα του διασύρθηκε ολοκληρωτικά από τον αντίπαλο; Του πιστώνουν βέβαια και ακόμα μία, χωρίς να υπολογίζουν ότι ο επόπτης τον υπόδειξε σε θέση οφσάιντ, οπότε ήταν σα να μην έγινε ποτέ. Δεν είμαι δικηγόρος του Σαλπιγγίδη, ούτε καν οπαδός του ΠΑΟΚ, ήθελα απλά να καταδικάσω αυτή την νοοτροπία του Έλληνα, να ψάχνει μονίμως για εξιλαστήρια θύματα. Αν ήμουν ο "Δημητράκης", θα είχα φτύσει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο σύλλογο, γιατί η πίκρα και η οργή κάποιου είναι πολύ μεγαλύτερη όταν στρέφονται εναντίον του αυτοί που τους αγαπά. Ναι μεν έφυγε με άσχημο τρόπο από τον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μάζευαν χρήματα για να τον κρατήσουν στην ομάδα, γύρισε όμως σε μια περίοδο που θα μπορούσε να μείνει στον Παναθηναϊκό που τον σέβονται και τον αγαπούν περισσότερο. Παραδόπιστος ή όχι ο Σαλπιγγίδης, δεν παύει να είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που κάποιες φορές κοίταξε το συμφέρον του και κάποιες άλλες όμως το έβαλε στην άκρη για χάρη των συναισθημάτων του για την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί. Καλύτερα να ψάξουν κάπου αλλού τις αιτίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την απώλεια του κυπέλλου, ευτυχώς όμως που δεν σκέπτονται όλοι έτσι.

Μετά και το πικρόχολο σχόλιο της ημέρας που πιθανόν να ενοχλήσει πολλούς, ας ασχοληθούμε και λίγο με τον τζόγο. Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι είναι στα σβησίματα του, όπως έχω ξαναγράψει όμως, πολλές φορές ο μικρότερος αριθμός των αγώνων μπερδεύει λιγότερο τον παίκτη. Κακά τα ψέμματα ευκαιρίες μεγάλες δεν υπάρχουν στο δελτίο, μια ΤΡΙΑΔΑ όμως θα την ρίξω έτσι για το γαμώτο.
Στη Δανία έχουμε το παιχνίδι μεταξύ της Έσμπιεργκ και της Μίντιλαντ. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Champion's League. Ότι από τα 2 και να καταφέρουν θα είναι μεγάλη επιτυχία γι' αυτούς και αντιμετωπίζουν μια Έσμπιεργκ που είναι εκτός στόχων. Στα βορειοευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν τίθεται θέμα "αδιάφορων" ομάδων, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει εδώ στο Νότο. Δεν θα ανοίξει τα πόδια η Έσμπιεργκ επειδή έχει ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα, εκεί σέβονται το εισιτήριο που πληρώνει ο οπαδός για να πάει να δει την ομάδα του. Παρόλα αυτά θα ρισκάρω στο ΔΙΠΛΟ, αφού το κίνητρο πάντα παίζει το ρόλο του και αυτό είναι συντριπτικά με το μέρος της Μίντιλαντ. Για πρωτάθλημα πάνε οι άνθρωποι και θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο.
Στη Νορβηγία έχουμε το ματς της Σπάρτα Σάρτσμποργκ που υποδέχεται την Βαλερένγκα. Εδώ θα κυνηγήσω τα πολλά γκολ και το OVER 3,5 που πληρώνει 2,55. Ομάδες επιθετικής φιλοσοφίας αμφότερες, ειδικά οι γηπεδούχοι. Όταν ποντάρεις τέτοιο στοίχημα ανάμεσα σε ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία, λίγη τύχη χρειάζεσαι, κλειστό παιχνίδι δύσκολα να γίνει πάντως.
Κλείνω με ακόμα ένα OVER 3,5 στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νιουκάστλ. Γκραν φαβορί οι κανονιέρηδες και ο ΑΣΟΣ στο 1,20. Η Άρσεναλ είναι από τις πλέον αλλοπρόσαλλες ομάδες στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια και δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα κι αν ηττηθεί απόψε. Η Νιουκάστλ πάντως είναι εντελώς αδιάφορη και δεν έχει λόγο να πάει να παίξει αντιποδόσφαιρο στο Έμιρεϊτς. 3 έφαγε πρόσφατα από την Έβερτον, 4 από τη Σαουθάμπτον και 4 από από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση, στα 2 τελευταία της παιχνίδια έβαλε από 3 γκολ σε Χαλ και Γουέστ Χαμ και δεν είναι εκτός πραγματικότητας να δούμε μεγάλο σκορ και στο αποψινό παιχνίδι. Στο 2,20 το OVER 3,5 το βάζω κι αυτό στο παιχνίδι μου.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Έσμπιεργκ - Μίντιλαντ ΔΙΠΛΟ 2,62
Σπάρτα Σάρτσμποργκ - Βαλερένγκα OVER 3,5 2,55
Άρσεναλ - Νιουκάστλ OVER 3,5 2,20

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ:  14,70
ποντάρισμα: 5,20 ευρώ (4 στήλες επί 1,20 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (26/04/2014): -168,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (28/04/2014): 5,20 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (28/04/2014): -174,13 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2