Κυριακή κοντή γιορτή

Το πιο καθαρό πρωτάθλημα της Ευρώπης πλησιάζει προς το τέλος του και για να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας για την καθαρότητα των αγώνων, όλες οι ομάδες αγωνίζονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.
Οι παίκτες θα αγωνιστούν για την φανέλα, για την τιμή, την δόξα και την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Η Ατλέτικο Καλλονής υποδέχεται στο υπερσύγχρονο γήπεδο της το οποίο αναμένεται κατάμεστο από χιλιάδες οπαδούς της που θα βρίσκονται στις κερκίδες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, τον Πανθρακικό, κολόνα ο ΑΣΟΣ του 1,25. Στη Βέροια, η τοπική Μάντσεστερ υποδέχεται τον Πανιώνιο και και αναμένεται να φτάσει εύκολα στην επικράτηση, τσιμέντο ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 1,10 (παίζεται και με χάντικαπ -2). Ο Απόλλων Μαδρίτης δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο κατάμεστο Μπερναμπέου της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Εργοτέλη, δώρο το 1,35 του ΑΣΟΥ. Κλείνουμε ΤΕΤΡΑΔΑ με τον ΑΣΟ του Πλατανιά Μονάχου που υποδέχεται τον Παναιτωλικό και με την βοήθεια της Παναγιάς περιμένω να ματώσουν πολλές φορές τα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Έτσι θα ανάβω το πούρο αύριο.
2 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στη Superleague και βιώνουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. 6 ομάδες μάχονται στα ίσια για την παραμονή στην κατηγορία και ούτε το μαντείο των Δελφών δεν μπορεί να δώσει χρησμό για το ποιες θα καταφέρουν να σωθούν. Όλα αυτά, τη στιγμή που σκάνδαλα για στημένους αγώνες βγαίνουν διαρκώς στην επιφάνεια σε άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αισθάνομαι τυχερός που ζω στην Ελλάδα και απολαμβάνω αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Με το που βγήκε το κουπόνι του Σαββατοκύριακου έτρεξα αμέσως στο πρακτορείο για να ποντάρω αυτή την μαγική τετράδα που θα λύσει όλα μου τα οικονομικά προβλήματα.
Σήμερα Σάββατο δεν έχω πολλά πράγματα, με 3 ευρώ έμεινα στην τσέπη, ούτε για τσιγάρα δεν φτάνουν, θα τα ποντάρω κι αυτά και θα περιμένω με αγωνία μέχρι αύριο για να κλείσω εισιτήριο για το Μπαλί.
Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Πολλές οι απουσίες των φιλοξενούμενων, που θα αγωνιστούν χωρίς 3 βασικούς στην άμυνα και τον Τζιοβάνι (Τζοβάνι Τζοβάνι για πάντα στο λιμάνι) ντος Σάντος στην επίθεση. Η Ατλέτικο από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, τα 11 τα έχει κερδίσει από το 1ο  ημίχρονο. Αντίστοιχα η Βιγιαρεάλ στα 15 που έδωσε εκτός έδρας, στα 8 έμεινε πίσω στο σκορ από το 1ο ημίχρονο. Γνώμη μου είναι ότι θα μπει δυνατά η Ατλέτικο όπως συνηθίζει άλλωστε, προκειμένου να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Ο ΑΣΟΣ από το ημίχρονο παίζεται σε απόδοση 2,10 στον ΟΠΑΠ και θα τον κρατήσω.
Στη Β' Ισπανίας τώρα, εκεί όπου η Λας Πάλμας σπρώχτηκε στα 2 τελευταία της παιχνίδια, 1 με τη Μούρθια που πήρε πέναλτι και αποβολή μαϊμού όταν το σκορ ήταν στο 0-0 (κέρδισε 1-3 τελικά) και στο προηγούμενο με τη Χιχόν, που κέρδισε 2-1 με πέναλτι εφεύρεση στο 85', ενώ στο 1-1 ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Χιχόν ως οφσάιντ. Αγωνίζεται στην έδρα της Αλκορκόν απόψε, η οποία δεν έχει κερδίσει εντός έδρας από τον Σεπτέμβρη του προηγούμενου έτους. Εκτός αυτού, έχει και την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και θα ρισκάρω με το ΔΙΠΛΟ των νησιωτών που πληρώνει 2,55. Σίγουρα θα είναι μέγα σκάνδαλο να δοθεί και 3ο συνεχόμενο αβαβά πέναλτι στη Λας Πάλμας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Το ΔΙΠΛΟ πάντως προκύπτει και αγωνιστικά.
Στην Ιταλία έχουμε το Derby della Scala (τουτέστιν το ντέρμπι της Βερόνα), μεταξύ Κιέβο και Βερόνα. η Κιέβο είναι αυτή που καίγεται μιας και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Η Βερόνα έχει ήδη σωθεί και κάνει τουρισμό στο πρωτάθλημα και μην τρώτε τον παπά ότι πάει για ευρώπες και τέτοια. Στο προηγούμενο μπορεί να κέρδισε την εξίσου αδιάφορη Τζένοα με 3-0, τα 2 γκολ μπήκαν στο τέλος όμως και με αντεπιθέσεις, όταν η Τζένοα βγήκε όλη μπροστά για να ισοφαρίσει. 1-2 νίκες μέχρι το τέλος απέναντι σε αδιάφορες ομάδες θα τις κάνει πιστεύω η Βερόνα, κατά τ' άλλα, έχει βοηθήσει τη μισή Ιταλία να πάρει βαθμούς, γιατί όχι και την συμπολίτισσα δηλαδή... Σε απόδοση 2,15 ο ΑΣΟΣ.
Είπα να κρατήσω μόνο αυτά τα 3 παιχνίδια, αλλά επειδή θα γίνω πλούσιος αύριο με τα παιχνίδια της SuperLeague λέω δεν γαμιέται, ας βάλω ακόμα 1. Θα ρισκάρω με το Χ της Βαγιεκάνο με την Θέλτα. Η μεν Βαγιεκάνο δεν έχει ακόμα ισοπαλία εντός έδρας η δε Θέλτα δεν έχει εκτός. Στατιστικά (αν και δεν τα λαμβάνω υπόψη αυτά), κάπου θα σκαλώσουν και ελπίζω να είναι στο μεταξύ τους παιχνίδι. Καμία από τις 2 δεν έχει εξασφαλίσει την σωτηρία, σχεδόν ισοδύναμες δείχνουν τη χρονική περίοδο που διανύουμε και παρόλο που το στυλ παιχνιδιού τους δεν συμφέρει για να κυνηγήσω το Χ, πιστεύω ότι θα έρθουν ισόπαλες και μάλλον με γκολ. Σκοράκια του τύπου 1-1 και 2-2 παίζουν πολύ για αυτό το παιχνίδι.

Η πρόταση της Κυριακής (τρέξτε από τώρα να μην τα κλειδώσει ο ΟΠΑΠ)

ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός ΑΣΟΣ 1,25
ΑΠΟΛ. Σμύρνης - Εργότελης ΑΣΟΣ 1,35
Βέροια - Πανιώνιος ΑΣΟΣ 1,10
Πλατανιάς - Παναιτωλικός ΑΣΟΣ 1,20

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ:  2,22
Ποντάρισμα: 1 σπίτι, 1 αυτοκίνητο, 1000 χρυσές λίρες και μια μασέλα με χρυσά τα επάνω δόντια


Πρόταση Σαββάτου: Σύστημα 3-4

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 1 ΗΜΙΧ/1 ΤΕΛ 2,10
Αλκορκόν - Λας Πάλμας 2 2,55
Κιέβο - Βερόνα 1 2,15
Βαγιεκάνο - Θέλτα Χ 3,30

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 38,00
Ποντάρισμα: 3 ευρώ (5 στήλες επί 0,60 την κάθε στήλη)

Αρχική κάβα: 0 ευρώ (θα γίνουν 1 εκατομμύριο αύριο)
Προηγούμενο υπόλοιπο (29/03/2014)-145,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (05/04/2014): 3 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (05/04/2014): -148,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2