Περισσότερο τρομάζει ο Μουρίνιο παρά η Τσέλσι

Το όνομα που έχει χτίσει ο Πορτογάλος προπονητής και η φήμη που τον ακολουθεί, τρομάζουν πολύ περισσότερο από τις δυνατότητες της φετινής του ομάδας. Μπορεί η Τσέλσι να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Αγγλία, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι η ομάδα (προς το παρόν τουλάχιστον), που ήταν στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου στον πάγκο της.


Ο αγαπητός Ζοσέ, σαν αποτυχημένος δεν έφυγε σίγουρα από τη Μαδρίτη, δεν είναι υπερβολή αν πω όμως πως αυτή τη φορά βρήκε ποδοσφαιρικό "καταφύγιο" στην Τσέλσι. Ένας σύλλογος που αγαπήθηκε περισσότερο, παρά αγάπησε και ίσως ήταν η 1η φορά στην καριέρα του που φάνηκε σα να του δίνει κάποιος μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν ξέρω πόσο βαθιά είναι η τσέπη του Αμπράμοβιτς και μέχρι που μπορεί να φτάσει το χέρι του το καλοκαίρι, γιατί από τη στιγμή που μπήκαν οι "Άραβες" στο ποδόσφαιρο, τα οικονομικά δεδομένα άλλαξαν. Την εποχή που ανέλαβε ο Ρώσος μεγιστάνας τους "Μπλε", δεν υπήρχε ανάλογος ανταγωνισμός σε οικονομικό επίπεδο. Στο σήμερα, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι και στην Αγγλία αλλά και στην Ευρώπη, που μπορούν να ξοδέψουν πολλά περισσότερα από όσα η Τσέλσι, με αποτέλεσμα ο Μουρίνιο να έχει ξεμείνει με τον 35αρη Ετό και τον "ξεπεσμένο" Τόρες στην επίθεση. Σε όσα project συμμετείχε ο Πορτογάλος, τα μπάτζετ ήταν πάντα μεγάλα και ότι ζητούσε το είχε στα πόδια του ή στα χέρια του καλύτερα. Δούλεψε με τους μεγαλύτερους και ακριβότερους παίκτες του κόσμου και ίσως τώρα, σε μια Τσέλσι που έχει χάσει την λάμψη των αστέρων του παρελθόντος, θα πρέπει να αποδείξει την προπονητική του μαγκιά. Στη θέση ακριβώς που ήταν η Τσέλσι πριν μερικά χρόνια, βρίσκεται σήμερα η Παρί σεν Ζερμέν. Ομάδα νεόπλουτη, που αν δεν ξόδευαν τα πετροδόλλαρα οι Άραβες ιδιοκτήτες της, θα βολόδερνε ακόμα κάπου στη μέση του Γαλλικού πρωταθλήματος. Από την ανυποληψία των τελευταίων ετών, βρέθηκε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό είναι ένα ακόμα κλασσικό παράδειγμα, ότι τα "πολλά" χρήματα, μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Τουλάχιστον οι Άραβες δεν βλέπουν τα χρήματα τους να πηγαίνουν χαμένα, αφού οι Παριζιάνοι δείχνουν ότι αποκτούν μια αγωνιστική ταυτότητα και είναι θέμα χρόνου και στην Ευρώπη, οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρονται, να αρχίσουν να παίρνουν την κατηφόρα. Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει να έχει και κάποια παράσημα, αφού μέχρι τα προημιτελικά, έστω και από σύμπτωση πολλές φορές, μπορεί να φτάσει και η κουτσή Μαρία. Στους 8 φαίνεται η μαγκιά και η ποιότητα της ομάδας και πέρυσι πήραμε τα πρώτα δείγμα από την Παρί, όταν έκανε μεγάλο παιχνίδι μέσα στο Καμπ Νου, αλλά αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα.
Όπου και να διάβασα για το σημερινό παιχνίδι, άπαντες γράφουν για τα ρεκόρ του Πορτογάλου στην Ευρώπη, ότι ποτέ δεν έχει αποκλειστεί στα προημιτελικά και τα λοιπά και τα λοιπά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σίγουρα ο Μουρίνιο δεν βρίσκεται στην προπονητική του Ακμή κι αν δεν βρίσκεται στην παρακμή του, μάλλον οδεύει προς τα εκεί. Οι αποδόσεις του σημερινού αγώνα, έχουν διαμορφωθεί μάλλον περισσότερο με το ειδικό βάρος που κουβαλάει το όνομα του Πορτογάλου και την απουσία του Ιμπραϊμοβιτς στην Παρί. Στη σημερινή Τσέλσι, αν καθόταν πχ ο Βίγας Μπόας, ο ΑΣΟΣ θα πλήρωνε πάνω από 2,00 φράγκα. Ακόμα και χωρίς τον Ίμπρα, η Παρί έχει τέτοιο υλικό φέτος, που μπορεί άνετα να καλύψει το κενό του και είμαι βέβαιος ότι θα προκριθεί στα ημιτελικά απόψε. Πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερη Τσέλσι από την επόμενη χρονιά και θα ποντάρω σήμερα σε μια ομάδα που βρίσκεται στην ακμή της, όπως είναι η Παρί σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δηλώσεις του Λοράν Μπλαν που διάβασα, ο στόχος των Παριζιάνων είναι να κατακτήσουν το Champion's League το συντομότερο δυνατό, πράγμα που μπορεί να μην πραγματοποιηθεί φέτος, αλλά ένα βήμα παραπάνω με την είσοδο τους στα ημιτελικά μπορούν να το κάνουν. Ματς τακτικής θα είναι, μην περιμένετε να μπει η Τσέλσι μέσα σαν οδοστρωτήρας και να σαρώσει τα πάντα και όταν βλέπω να προσφέρεται το ΔΙΠΛΟ σε αποδόσεις που αγγίζουν το 5,00, σύμφωνα με όσα έγραψα, δεν κάνω δεύτερες σκέψεις. Οι Γάλλοι βέβαια περνάνε και με ισοπαλία και με ήττα με 1-0 ή 2-1, θεωρώ όμως ότι θα ψάξουν το γκολ και αν το πετύχουν, είναι αδύνατο η Τσέλσι να βάλει 3 ή 4 για να τους αποκλείσει. Για όσους παίξουν το 1,75 στον ΑΣΟ, ελπίζω να συνειδητοποιούν που βάζουν τα χρήματα τους, έστω και 1 ευρώ να ποντάρουν. Εγώ θα πάω με το ΔΙΠΛΟ σε draw no bet που προσφέρεται σε απόδοση 3,30 στη stoiximan.gr και αν έρθει ισοπαλία θα πάρω τα χρήματα μου πίσω.

Η πρόταση: ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

Τσέλσι - Παρί σεν Ζερμέν ΔΙΠΛΟ με Draw No Bet 3,30

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (05/04/2014): - 148,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (08/04/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (08/04/2014): -153,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2