Ούτε cent παραπάνω

Μετά το χτεσινό ξενέρωμα στο Σεβίλλη - Βαλένθια που δεν έμπαινε με τίποτα η μπάλα στα δίχτυα για να πληρωθούμε το OVER 2,5, ακολουθεί μια συννεφιασμένη Παρασκευή που δεν προσφέρει και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να κινηθώ συντηρητικά, ίσα ίσα για να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.
Υπάρχουν κάποια σχετικά καλά σημεία απόψε, όπως ο ΑΣΟΣ της Έλτσε για παράδειγμα ή της Ζούλτε Βάρεγκεμ, οι αποδόσεις όμως είναι πετσοκομμένες και ίσως θα είναι προτιμότερο τέτοια παιχνίδια να τα περιμένει κανείς στο LIVE.
Απλά για την καψούρα μου με τον τζόγο θα παίξω απόψε, χωρίς να έχω διάθεση να ξοδέψω ούτε 1 cent παραπάνω από 1,5 ευρώ και έχω ήδη επιλέξει ένα σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ. Για τους ΟΠΑΠικούς να ενημερώσω ότι μπορείτε να σταματήσετε το διάβασμα εδώ, αφού η ελληνική εταιρεία φρόντισε να εξαφανίσει την τελευταία αγωνιστική της Β' Ολλανδίας από το κουπόνι και τα 2 στάνταρ μου έρχονται από εκεί. Αναφέρομαι στο ΔΙΠΛΟ της ΦΚ Αίντχόβεν απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Ακίλις (κρίμα το όνομα) και τον ΑΣΟ της Ντε Γκράαφτσαπ απέναντι στην 2η ομάδα του Άγιαξ. Φκ Αίντχόβεν και Ντε Γκράαφτσαπ έχουν ισχυρό κίνητρο την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και χρειάζονται μόνο νίκες απόψε, απέναντι σε ομάδες κατώτερες και αδιάφορες εδώ και πολύ καιρό.
Φεύγω από την Β' Ολλανδίας και πάω στη Γαλλία και την 2η κατηγορία, εκεί όπου θα κρατήσω τον ΑΣΟ της Τουρ στο παιχνίδι με την Τρουά. Το OVER 2,5 είχα σταμπάρει, μόλις είδα όμως το 1,70 σαν απόδοση ξενέρωσα από τη ζωή μου. Για Β' Γαλλίας μιλάμε, τέτοιες αποδόσεις στα πολλά γκολ δεν έχουν λογική εκεί. ΑΣΟΣ γιατί η Τουρ έχει κάποιες αμυδρές ελπίδες να κυνηγήσει την άνοδο, ενώ η Τρουά συνήθως εξαφανίζεται στα εκτός έδρας και στα τελευταία της 3 παιχνίδια γνώρισε την ήττα δεχόμενη σε όλα από 2 γκολ και πάνω. Ποντάρω στη δυνατή επιθετική γραμμή της Τουρ, που αν δεν κάνει πάλι τραγικά λάθη στην άμυνα (το έχει αυτό το κουσούρι, δυνατή μεν μπροστά, πίσω μπάζει όμως) ο ΑΣΟΣ πιστεύω θα έρθει σχετικά εύκολα.
Στις επιλογές μου και η Μόντενα, που με νίκη επί της Τερνάνα απόψε, θα πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Εγγύηση στα εντός έδρας παιχνίδια της, και 9 παιχνίδια αήττητη συνολικά στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει μια Τερνάνα που έχει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια, κρατάει σπάνια το μηδέν στην άμυνα και δεν είναι ιδιαίτερα καλή στα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Από τη Β' Γερμανίας κράτησα το ΔΙΠΛΟ της Κολωνίας, που παρά την επίτευξη της ανόδου, βρίσκει μια Ίνγκολσταντ με πολλές απουσίες απόψε, που εκτός των άλλων είναι επίσης ουσιαστικά αδιάφορη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο 2ο γύρο, έφτασαν σχετικά άνετα στο στόχο τους και είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας. Σε απόδοση 2,55 βρήκα το ΔΙΠΛΟ και το πόνταρα.
Κλείνω με έναν ΑΣΟ από τη Δανία και το παιχνίδι της Ράντερς με την Σοντερίσκε. Με νίκη κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία η Ράντερς, που κρυφοκοιτάζει και τις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη από την άλλη. Διόλου αδιάφορη η Σοντερίσκε, η οποία θα το παλέψει το ματς, μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 29 βαθμούς, το μομέντουμ είναι όμως με τους γηπεδούχους που τρέχουν ένα αήττητο σερί 4 αγώνων (3 νίκες και 1 ισοπαλία).

Η πρόταση: Σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ

Ακίλιζ 29 - ΦΚ Αϊντχόβεν ΔΙΠΛΟ 1,44 ΣΤΑΝΤΑΡ
Ντε Γκράαφστσαπ - Γιονγκ Άγιαξ ΑΣΟΣ 1,53 ΣΤΑΝΤΑΡ

Μόντενα - Τερνάνα ΑΣΟΣ 2,05
Ίνγκολσταντ - Κολωνία ΔΙΠΛΟ 2,55
Ράντερς - Σοντερίσκε ΑΣΟΣ 1,90
Τουρ - Τρουά ΑΣΟΣ 2,17

Απόδοση στην ΤΕΤΡΑΔΑ: 21,55
Ποντάρισμα: 1,5 ευρώ (5 στήλες επί 0,30 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (24/04/2014): -161,43 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (25/04/2014): 1,5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (25/04/2014): -162,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2