Πολλά γκολ σε Σαμπαντέλ και Μούρθια

3 αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Β' κατηγορία της Ισπανίας και το εκπληκτικό είναι πως καμία από τις 22 ομάδες του πρωταθλήματος δεν είναι αδιάφορη.
10 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Κυριακή, 3 έχω ξεχωρίσει και χωρίς πολλά πολλά, πάμε να τους δούμε με τη σειρά που εμφανίζονται στο κουπόνι.
Αρχή με το Χιρόνα - Μαγιόρκα που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία. Η Χιρόνα πέρυσι έφτασε μέχρι τα play off ανόδου και η Μαγιόρκα αγωνιζόταν στην Primera Division. Οι νησιώτες διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, αν όχι το καλύτερο, δεν κατάφεραν όμως να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πρωταθλήματος, που θέλει τις ομάδες να αγωνίζονται πιο σφιχτά κι έτσι έχουν βρεθεί σε τόσο δεινή βαθμολογική θέση. 8 παιχνίδια αγνοούν τη νίκη και αν τυχόν ηττηθούν και σήμερα, μπαίνουν σε ακόμα πιο χοντρούς μπελάδες. Ήδη βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης (ισοβαθμούν με την Ρεάλ Β' στους 46 βαθμούς) και στα 2 τελευταία τους παιχνίδια υποδέχονται την Λας Πάλμας και ταξιδεύουν στην Κόρδοβα για να αντιμετωπίσουν εκεί την τοπική ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα, άλλαξαν για 3η φορά μέσα στη σεζόν προπονητή, απολύοντας τον Λουίς Καρέρας και προσλαμβάνοντας στη θέση του το δίδυμο Αλομάρ - Ολαϊθόλα. Η Χιρόνα από την πλευρά της, με 44 βαθμούς, ελπίζει επίσης σε νίκη που μπορεί να την βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας είναι αήττητη στα 4 τελευταία της παιχνίδια, στα τελευταία 2 όμως η εικόνα της ήταν πολύ μέτρια. Οριακό ματς που σε κανονικές συνθήκες δεν πρέπει να ανακατεύεται κανείς, αφού όποιος χάσει χάνεται. Προσωπικά θα ανακατευτώ πάντως, αφού θεωρώ πως το πρόβλημα της Μαγιόρκα είναι καθαρά ψυχολογικό, καθώς έχει το υλικό για να πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία και όχι να παλεύει για την σωτηρία. Μπορεί να βοηθήσει και η αλλαγή προπονητή σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο και θα ρισκάρω στο ΔΙΠΛΟ που πληρώνει 2,60 στον ΟΠΑΠ και πάνω από 3,00 στο διαδίκτυο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να το καλύψουν κιόλας, είτε με Draw No Bet, είτε με την ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του Χ2. Η Μαγιόρκα ήταν πολύ καλή στο 1ο ημίχρονο με την Χαέν  την προηγούμενη αγωνιστική, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και μετά τα πόδια βάραιναν. Θα πάει σε πιο μεθοδικό παιχνίδι σήμερα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερη ομάδα από τη φετινή Χιρόνα.
Πάμε στα OVER 2,5 τώρα και το πρώτο έρχεται από το Μούρθια - Σαραγόσα. Οι γηπεδούχοι είναι από τις εκπλήξεις της σεζόν και οι φιλοξενούμενοι από τις απογοητεύσεις. Η Μούρθια είναι από τις πιο σταθερές ομάδες σε απόδοση στην φετινή Σεγούντα, με μοναδική κακή παρένθεση το προηγούμενο της παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα Β' και την ήττα με 4-0. Η Σαραγόσα αυτοκτόνησε με την Σαμπαντέλ, αφού προηγήθηκε με 2-0, ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, αλλά κατάφερε να κάνει 2 γκολ δώρο στην αντίπαλο της και να περιοριστεί στον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2. Δεν υπάρχει πίεση στους παίκτες της Μούρθια για το αν καταφέρουν τελικά να συμμετέχουν στα Play off και γι' αυτό το λόγο έχει χαλαρώσει λίγο το παιχνίδι της το τελευταίο διάστημα, εμφανίζοντας το OVER 2,5 4 φορές στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Οι παίκτες της θέλουν και πιστεύουν στην άνοδο πάντως και είμαι βέβαιος ότι θα κυνηγήσουν ζεστά τη νίκη. Την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας διαθέτει η Σαραγόσα, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες παράλληλα, ενώ θέλει 1-2 βαθμούς για να είναι 100% σίγουρη για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Τα τελευταία  της 3 παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5, όπως και τα 5 από τα 6 τελευταία της εκτός. Λογική επιλογή λοιπόν το OVER 2,5 εδώ, σε απόδοση 1,80 στον ΟΠΑΠ και πάνω από 2,00 στο διαδίκτυο.
Κλείνω τις επιλογές μου με το Σαμπαντέλ - Τενερίφη. Η Σαμπαντέλ έχει την καλύτερη συγκομιδή εντός έδρας στην κατηγορία, με 13 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και είναι ομάδα που παίζει γρήγορο και παραγωγικό ποδόσφαιρο, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Ξεφούσκωσε η Τενερίφη τον τελευταίο μήνα, συμπλήρωσε 4 ήττες στη σειρά και σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στα Play Off ανόδου. Θα γίνει ένα από τα πιο ανοιχτά παιχνίδια της ημέρας πιστεύω εδώ, καθώς και οι 2 ομάδες αρέσκονται να παίζουν σε υψηλό τέμπο, ειδικά η Σαμπαντέλ εντός έδρας και πολύ δύσκολα να μην γίνουν πολλές φάσεις για γκολ. Από 5 συνεχόμενα OVER 2,5 έρχεται η Σαμπαντέλ, ενώ η Τενερίφη μπορεί να μην έχει σκοράρει στα 4 τελευταία της παιχνίδια, στο σημερινό παιχνίδι όμως πιστεύω θα βρει δίχτυα, αφού η αντίπαλος της αφήνει πολλούς χώρους στα μετόπισθεν. Πολύ υποτιμημένο το OVER 2,5, μέχρι και 2,20 το είδα στο διαδίκτυο, στο 1,85 παίζεται στον ΟΠΑΠ.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Χιρόνα - Μαγιόρκα ΔΙΠΛΟ 2,60
Μούρθια - Σαραγόσα OVER 2,5 1,80
Σαμπαντέλ - Τενερίφη OVER 2,5 1,85

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (18/05/2014): -167,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (25/05/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (25/05/2014): -172,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2