Ο δεκάλογος του Τζογαδόμουτρου

Ο δρόμος για την επιτυχία είναι κακοτράχαλος. Ότι επάγγελμα και να διαλέξεις, με ότι και να καταπιαστείς στη ζωή σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους απαράβατους κανόνες, άγραφους ή μη, προκειμένου να κατακτήσεις την προσωπική σου κορυφή. Θα χρειαστείς πειθαρχία, υπομονή, επιμονή. όραμα και πολύ αγάπη σ' αυτό που κάνεις.
 Ο τζόγος είναι διασκέδαση πρώτα απ' όλα και δεν είναι life style, παρόλα αυτά όμως, αν θέλει κάποιος να βγει κερδισμένος, θα πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες. Κανόνες που γράφτηκαν και προέκυψαν από την εμπειρία παικτών, που έμαθαν από τα λάθη τους, που έφτασαν από την κορυφή στον πάτο και ξανά πάλι στην κορυφή. Ότι παιχνίδι και να διαλέξεις, λόττο θα είναι, τζόκερ, στοίχημα, ιππόδρομος, ζάρια, ρουλέτα, θα πρέπει να με ευλάβεια να τηρείς τους κανόνες. Αν δείξεις αδυναμία σε αυτόν τον τομέα, θα χρειαστείς πολύ περισσότερο τη συνδρομή της τύχης, αφού παίζει κι αυτή το ρόλο της. Ο βασικός στόχος είναι, να ελαχιστοποιήσεις την εξάρτηση από την τύχη και να έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Οι "δέκα εντολές" που θα διαβάσεις, αφορούν αποκλειστικά το στοίχημα, είτε αυτό έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είτε με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Όσο περισσότερο συγκλίνεις προς αυτές, τόσο πιο καλός παίχτης θα γίνεσαι.

1η εντολή: Δεν παίζουμε ποτέ χρήματα από το υστέρημα μας και ποντάρουμε πάντα ΜΟΝΟ όσο σηκώνει η τσέπη μας και πιο σωστά από το περίσσευμα μας.

2η εντόλη: Δεν παίζουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! (αυτός που παίζει κάθε μέρα, βγαίνει χαμένος με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος)

3η εντολή: Αποφεύγουμε σαν τον διάολο το λιβάνι, όσους μας υπόσχονται στο διαδίκτυο ότι γνωρίζουν για στημένα παιχνίδια, ανατροπές, τελικά σκορ (έλεος μ' αυτούς τους τσαρλατάνους πια) κτλ κτλ.

4η εντολή: Δεν πληρώνουμε ποτέ κανένα για να μας δώσει προγνωστικά (Εκτός αν είναι το Μαντείο των Δελφών), Προτιμότερο είναι να αγοράσουμε μια εφημερίδα που ασχολείται με το στοίχημα, να την διαβάσουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

5η εντολή: Ασχολούμαστε με 3-4 χώρες - πρωταθλήματα που καλό είναι να παρακολουθούμε κιόλας και η συντριπτική πλειοψηφία των πονταρισμάτων μας πρέπει να γίνεται μόνο εκεί.

6η εντολή: Δεν ανεβάζουμε το ποντάρισμα μας όταν έχουμε καιρό να κερδίσουμε, προκειμένου να ρεφάρουμε και να πάρουμε πίσω τα χαμένα. Τότε είναι που γίνονται οι μεγαλύτερες κηδείες.

7η εντολή: Παρολί παίζουμε μόνο μέχρι 3 αγώνες το πολύ (εντάξει, ρίχνουμε και κανένα δελτίο με 0,30 λεπτά με 100 αγώνες έτσι για την πλάκα μας, ειδικά άμα χύσουμε τον καφέ την στιγμή που μελετάμε).

8η εντολή: Δεν υπάρχουν σίγουρα και άχαστα σημεία, γι' αυτό αποφεύγουμε να ποντάρουμε μεγάλα ποσά σε αποδόσεις τύπου 1,10 έως 1,35 περίπου.

9η εντολή: Ξέρουμε πότε να σταματάμε. Το προσόν του μεγάλου τζογαδόρου είναι, να σηκωθεί και να φύγει από το τραπέζι τη στιγμή που κερδίζει. Ο "τώρα θα τους γαμήσω και θα τους τα πάρω όλα", στο τέλος ζητάει και κέρματα για να γυρίσει με το λεωφορείο στο σπίτι. Γι' αυτό, αν παίζεις σε εταιρεία του διαδικτύου και έχεις φτάσει ένα σεβαστό ποσό, κάνε ανάληψη τουλάχιστον του 50% από τα "καθαρά κέρδη" σου.

10η εντολή: Χάραξε μια στρατηγική από την αρχή της χρονιάς, σύμφωνα με το ποσό που μπορείς να παίζεις κάθε εβδομάδα και προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις από αυτό. Ακόμα κι αν έχεις πολλά κέρδη, προσπάθησε να μείνεις πιστός στο πλάνο σου και μην αυξάνεις το ποντάρισμα σου πάνω από 10%-20% σύμφωνα με το αρχικό σου κεφάλαιο ή με αυτά που πόνταρες πριν. Να θυμάσαι ότι αυτά που κέρδισες με μεγάλη δυσκολία, μπορείς να τα χάσεις πολύ πιο εύκολα.

Χρειάζεται πολύ πειθαρχία και πολύ υπομονή, για να ακολουθήσει κανείς τα παραπάνω., είμαι σίγουρος όμως ότι στο τέλος επιβραβεύεται, αν όχι όλες, τις περισσότερες φορές. Μόνο αν δει κανείς το στοίχημα σαν μια πηγή μακροπρόθεσμου κέρδους, θα πρέπει να ακολουθήσει έναν δρόμο ανάλογο όπως αυτός. Για τους ευκαιριακούς παίκτες, αυτούς που δεν παίζουν σε μεγάλη συχνότητα και το βλέπουν καθαρά σαν διασκέδαση, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ποσό που ποντάρουν αν το χάσουν, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Δεν είμαι από αυτούς που θα το παίξω έξυπνος, αφού η αφεντομουτσουνάρα μου πρώτη και καλύτερη, παρέβηκε και όχι μόνο μια φορά τους παραπάνω κανόνες φέτος. Ελπίζω όμως, πως κάθε χρόνος που περνάει, με κάνει σοφότερο, όπως κι εσάς το ίδιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2