Κίνητρο σε συνδυασμό με φόρμα

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου απόψε στην Serie B και ουκ ολίγες ομάδες ενδιαφέρονται για βαθμούς. Ισοπαλίες κυκλοφορούν σε τιμές κάτω του 1,50, πολλά τα σενάρια για είσοδο στα play off ανόδου αλλά και παραμονής και σίγουρο είναι ότι τα ραδιοφωνάκια θα πάρουν φωτιά στο ημίχρονο.
Δεν έχω γνωριμίες στην Ιταλία για να γνωρίζω τα διαπλεκόμενα εκεί, ούτε παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Β' Ιταλίας τόσο στενά. Τις τελευταίες αγωνιστικές σε τέτοια πρωταθλήματα όλοι περιμένουν να γίνουν μεγάλες πιανόλες, έχω εξηγήσει όμως σε παλαιότερο μου άρθρο, ότι αυτοί που στήνουν τα παιχνίδια, δεν θα το κάνουν ποτέ εκεί που περιμένει όλος ο κόσμος. Αλλιώς θα μιλάμε για μεγάλους μαλάκες!
Ένα σημείο θα κρατήσω μόνο από την τελευταία αγωνιστική της Β' Ιταλίας και αυτό είναι το ΔΙΠΛΟ της Σιένα στο ματς με τη Βαρέζε. Οι γηπεδούχοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμμετέχουν στα μπαράζ για τον υποβιβασμό και αν δει κανείς την πρόσφατη φόρμα τους, θα διαπιστώσει ότι έχουν 7 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 8 τους παιχνίδια. Από 3 συνεχόμενες νίκες έρχεται η Σιένα, που δεν βολεύεται με την ισοπαλία και θέλει μόνο τη νίκη απόψε για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα play off ανόδου. Κίνητρο έχουν και οι 2 ομάδες, αυτή που καίγεται περισσότερο όμως είναι σαφώς η Σιένα, ενώ επιπλέον, είναι σε καλύτερη κατάσταση και όπως και να το κάνουμε, έχει και καλύτερη ομάδα.
2 σημεία θα κρατήσω και από το πρωτάθλημα της Β' Βραζιλίας, που θα μου κρατήσει όλο το καλοκαιράκι συντροφιά μετά το Μουντιάλ και μέχρι να ξαναρχίσει η Ισπανία. Το πρώτο είναι ο ΑΣΟΣ της Αβαϊ και το δεύτερο ο ΑΣΟΣ της Σάντα Κρουζ στο παιχνίδι με την Τζόινβιλ. Για την Αβαϊ, έχω σαν δεδομένο ότι είναι ομάδα έδρας, έρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Ναούτικο (την είχα ποντάρει να χάσει τότε, αλλά κατάφερε να κερδίσει) και αντιμετωπίζει την ABC Νατάλ, η οποία έχει πολλές απουσίες, με σημαντικότερη του βασικού φορ της Ντένις Μάρκες. Κάτι ανάλογο ισχύει και στο παιχνίδι της Σάντα Κρουζ με την Τζόινβιλ, εκεί όπου η φιλοξενούμενη κατεβαίνει επίσης με πολλές σημαντικές απουσίες.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
106 ΒΑΡΕΖΕ - ΣΙΕΝΑ 2 ΟΠΑΠ 1,80
117 ΑΒΑΪ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ 1 ΟΠΑΠ 1,70
123 ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ 1 ΟΠΑΠ 2,15

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,57

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2