Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Προτελευταία αγωνιστική στην Segunda σήμερα, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα (στις 20:00) και σχεδόν καμία ομάδα να μην είναι αδιάφορη. Μόνο η Νουμάνθια φαίνεται ότι θα πάει για τουρισμό στη Βιτόρια, αφού ο ΑΣΟΣ της Αλαβές πληρώνει το τραγικό 1,33 στον ΟΠΑΠ.



Στην Β' Ιταλίας έγιναν ομορφιές χτες και δεν αφήνω υπονοούμενα για στημένα και τέτοια. Κάθισα είδα τα παιχνίδια σε παράλληλη σύνδεση και δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι μεμπτό. Αν τώρα βγουν του χρόνου τίποτα σκάνδαλα με παίκτες που λαδώθηκαν, δεν ξέρω. Η Σιένα ήταν απαράδεκτη πάντως, γιογιό την έκανε η Βαρέζε, έχασε και πέναλτι στο 90' να το κάνει 1-1 και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι η Βαρέζε και έκανε το 2-0. Χαλάλι στην Μπάρι, που μάζεψε 50.000 κόσμο στο γήπεδο και θα συμμετέχει στα Play Off.

Απόψε παίρνουν σειρά οι Ισπανοί, αν κι εδώ πρόκειται για προτελευταία αγωνιστική. Μέχρι στιγμής μεγάλες ομορφιές δεν έχω δει στην Β' κατηγορία, η οποία φέτος είναι η λαιμητόμος του παίχτη του στοιχήματος. Με τη λογική θα πορευθώ όμως και σήμερα και να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε. Από τα 11 ματς που διεξάγονται σήμερα, πιο ζεστά απ' όλα βλέπω τον ΑΣΟ της Μιραντές στο παιχνίδι με τη Χέρκουλες. Με 50 βαθμούς οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, Αλαβές, Χιρόνα και Ρεάλ Β' είναι πολύ κοντά όμως και έστω και η μία από αυτές να κερδίσει, θα της δημιουργήσει πολύ άγχος την τελευταία αγωνιστική που θα πάει να παίξει με τη Λούγκο εκτός έδρας. Η Χέρκουλες ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί, αφού με 42 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση και θα πρέπει Χιρόνα, Αλαβές, Ρεάλ Β' και Μαγιόρκα να μην κάνουν καμία νίκη στις τελευταίες 2 αγωνιστικές, να μην πάρουν καν βαθμό, για να καταφέρει η ίδια να κάνει το 2/2 και να σωθεί. Πολύ δύσκολο σενάριο, σχεδόν απίθανο θα έλεγα. Αν ακούσουν οι παίκτες της και στο ημίχρονο, ότι δεν πάνε καλά γι' αυτούς τα αποτελέσματα στα άλλα γήπεδα, τότε πολύ πιθανό να τα παρατήσουν κιόλας. Όπως και να 'χει πάντως, την Μιραντές την έχω ικανή και αγωνιστικά, να πάρει το σημερινό παιχνίδι και να καθαρίζει από σήμερα, χωρίς να τη νοιάζει τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Στα υπόλοιπα τώρα, σαν δεύτερη επιλογή, κράτησα και το ΔΙΠΛΟ της Μούρθια. Ξεκάθαρο το κίνητρο εδώ, με τη Μούρθια να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη που θα την φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στα Play Off ανόδου. Έχει 60 βαθμούς, καραδοκούν όμως από κάτω της Ουέλβα και Κόρδοβα με 59 και η Σαμπαντέλ με 58. Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ρεάλ Β' που κατά πάσα πιθανότα θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Η Τενερίφη με την ήττα της από την Σαμπαντέλ την προηγούμενη αγωνιστική, βγήκε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης για τα play off και είναι ουσιαστικά αδιάφορη σήμερα. Προέρχεται από 5 ήττες στη σειρά, όλες με 1-0. Ο καλύτερος της επιθετικός, ο Αγιόθε Πέρεθ,  δινόταν αμφίβολος μέχρι χτες για κάτι ενοχλήσεις που είχε στο στομάχι, αλλά και να παίξει τελικά, 3 μήνες έχει να σκοράρει! Η Μούρθια είναι κάτι ανάλογο με την Μπάρι της Β' Ιταλίας. Ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά με βαριά φανέλα και οι παίκτες της τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Με την ευχή μου να κερδίσει απόψε και να μπει και στα play off, εγώ προσωπικά θα την ποντάρω.

Πιο ζεστά βλέπω αυτά τα 2 παιχνίδια, από εκεί και πέρα, εκτός από τον ΑΣΟ της Μιραντές, αξία βλέπω και στο OVER 2,5 στο ίδιο παιχνίδι (4/5 έχει στα πιο πρόσφατα η Χέρκουλες που θα παίξει ανοιχτά και απόψε, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει). Καλή μπομπίτσα είναι το ΔΙΠΛΟ της Σαμπαντέλ, που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ρεάλ Β'. 1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει η Ρεάλ Β', που να μεν καίγεται το θέμα είναι όμως αν μπορεί. Διόλου αδιάφορη η Σαμπαντέλ, που παίζει και καλά τώρα τελευταία και φαίνεται ότι θέλει να κυνηγήσει την άνοδο. Αν δεν υπήρχε η λέξη "Ρεάλ" πριν το Β' δύσκολα θα βλέπαμε αυτό το τραγικό 1,80 στον ΑΣΟ. Κάτι 4αρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι άκρως προκλητικά! Και η Λούγκο μπορεί να τσιμπήσει 1 βαθμό που τον χρειάζεται για να σωθεί και μαθηματικά, μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ που θα κάνει φιέστα για την άνοδο. Καλή η ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του Χ2 εκεί, πληρώνει περισσότερο από τον χαμηλό ΑΣΟ. Με τα ντέρμπι σε Μαγιόρκα και Ουέλβα δεν πρόκειται να ασχοληθώ, καθότι θα πέσουν κορμιά εκεί. Εξαιρετικά αμφίρροπα είναι πάνω κάτω τα υπόλοιπα παιχνίδια και δεν βλέπω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Θα μείνω στην αρχική μου ΔΥΑΔΑ και για να κλείσω ΤΡΙΑΔΑ που λένε, αφού στον ΟΠΑΠ δεν παίζονται αυτά τα 2 παιχνίδια μόνα τους, θα κολλήσω και το Χ2 της Λούγκο. Αυτά και τέλος για σήμερα.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
139 ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 1 ΟΠΑΠ 1,75
136 ΕΪΜΠΑΡ - ΛΟΥΓΚΟ Χ2 ΟΠΑΠ 1,77
145 ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΟΥΡΘΙΑ 2 ΟΠΑΠ 2,10

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,50

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2