Το Όσκαρ σκηνοθεσίας κερδίζει φέτος η Primera Division.

Βγήκε χτες ο πρωταθλητής Ισπανίας και αυτός είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Πανάξια θα πω εγώ ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα, αν και ζήσαμε ένα θρίλερ τις τελευταίες αγωνιστικές, που όμοιο του δεν έχει ξανασυμβεί.
Σήμερα Κυριακή, το ενδιαφέρον είναι σχεδόν αποκλειστικά στις ομάδες της ουράς, αφού οι θέσεις εξόδου στην Ευρώπη έχουν ήδη κριθεί, με μοναδικό ενδιαφέρον την τελική κατάταξη, που θα επιτρέψει σε κάποιες ομάδες να αποφύγουν μερικούς προκριματικούς γύρους.
Μεταξύ μας τώρα, αλλά χέστηκαν οι Ισπανοί, κλασσικό παράδειγμα η Σεβίλλη, που έπαιξε 3 προκριματικούς γύρους πριν μπει στους ομίλους του Europa League και στο τέλος κατέκτησε το θεσμό. Ακόμα και τα δεύτερα να κατεβάσουν Σεβίλλη, Σοσιεδάδ και Βιγιαρέαλ (αυτές προκρίθηκαν στο Europa League), κάτι καφενεία από Μολδαβίες και Αρμενίες τα έχουν για πλάκα.
Ο χαμός γίνεται στην ουρά, εκεί όπου 5 ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό, 2 όμως από αυτές θα ακολουθήσουν την Μπέτις στην Σεγούντα. Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί έτσι, που ακόμα και η Αλμερία με την Χετάφε που έχουν 39 βαθμούς και απέχουν 3 από την επικίνδυνη ζώνη, να μην είναι σίγουρες. Στο χέρι τους είναι βέβαια, να πάρουν 1 πονταλάκι, απέναντι στις εντελώς αδιάφορες Μπιλμπάο και Βαγιεκάνο και να αφήσουν τους υπόλοιπους να σφαχτούν.
Η μεγάλη σφαγή θα γίνει στο Βαγιαδολίδ - Γρανάδα, εκεί όπου οι γηπεδούχοι μπορεί να πέσουν ακόμα και να κερδίσουν, ενώ η Γρανάδα θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να φτάσει τους 39 βαθμούς, αλλά ακόμα κι αυτή μπορεί να μην είναι αρκετή. Μεγάλο μπέρδεμα σας λέω! Μπορεί να έχουμε και τετραπλές ισοβαθμίες με Οσασούνα, Βαγιαδολίδ, Χετάφε και Αλμερία ή Γρανάδα, Οσασούνα, Χετάφε, Αλμερία. Τριπλές ισοβαθμίες, Διπλές και πάει λέγοντας... Τα σενάρια είναι πολλά και τόσο πολύπλοκα που ούτε ο Παζολίνι μαζί με τον Μπέργκμαν και τον Κισλόφσκι να είχαν καθίσει να τα γράψουν, δεν θα κατάφερναν να παρουσιάσουν τέτοιο αποτέλεσμα.
Ότι ηλεκτρονικό μέσο επιτρέπεται και είναι διαθέσιμο θα υπάρχει στους πάγκους αυτών των ομάδων για να ενημερώνονται άμεσα το τι γίνεται στα άλλα γήπεδα και αναλόγως να ξέρουν κι αυτοί τι θα κάνουν. Μιλάμε για πραγματικό οργασμό και θα ήθελα να έχω 5 οθόνες σπίτι μου για να βλέπω ταυτόχρονα τι  θα γίνεται σε κάθε γήπεδο, ειδικά στα τελευταία λεπτά.
Ας πάρουμε όμως τα παιχνίδια με τη σειρά, όλα γίνονται την ίδια ώρα στις 19:00 το βράδυ.
Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους γηπεδούχους, παίρνουν τον βαθμό και δεν τους νοιάζει τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Στόχος της Αλμερία να μην δεχτεί γκολ κι αν βάλει 1 θα είναι τρισευτυχισμένη. Θα κάνει αλλαγές ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπαό, αφού έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champion's League. Το παιχνίδι με λίγα λόγια είναι καθαρά στα χέρια των γηπεδούχων, που μετά την μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική, κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Θα κρατήσω τον ΑΣΟ εδώ, πάμε για το μισό μηδέν και πιστεύω ότι έχει αξία και το UNDER 2,5 σε απόδοση 2,00.
Ελάτε να τα πάρετε!
Στο Βαγιεκάνο - Χετάφε, ισχύει ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Χετάφε. Παίρνει 1 πονταλάκι και έχει το κεφάλι της ήσυχο. Μόνο που στην αντίπαλη ομάδα δεν κάθεται ο Βαλβέρδε στον πάγκο, αλλά ο τρελό Πάκο Χέμεθ. Τι σημαίνει αυτό...; πως η Βαγιεκάνο δεν πρόκειται να σφυρίξει αδιάφορα... Συμπολίτισσα από την άλλη βέβαια η Χετάφε, ελπίζει σε λίγη συμπόνοια, αυτό δεν μου αρκεί όμως για να την προτιμήσω. Όπου βάλει υπογραφή ο Πάκο Χέμεθ την επόμενη χρονιά (ενδέχεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ράγιο), εγώ θα είμαι ένθερμος οπαδός του και του στυλ ποδοσφαίρου που περνάει στους παίκτες του. Είμαι σίγουρος ότι η Ράγιο θα παίξει μόνο για τη νίκη, όπως έκανε σε όλα τα υπόλοιπα 37 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ακόμα και απέναντι στα θηρία. Σε κάποια ξεφτιλίστηκε, σε κάποια άλλα όμως τους ξεφτίλισε. Είπα να το ρίξω στο OVER 2,5 το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά μόλις είδα το 1,50 ξενέρωσα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση πάντως ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει, πιστεύω ότι θα είναι παντελονάτο.
Τα μεγάλα δράματα θα γίνουν στο Βαγιαδολίδ - Γρανάδα. Εκεί οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, αλλά και να ηττηθούν η Χετάφε με την Αλμερία και να μην κερδίσει η Οσασούνα την Μπέτις. Δύσκολα πράγματα! Η Γρανάδα ενδεχομένως να βολευτεί με την ισοπαλία, αλλά αν κερδίσει η Οσασούνα και χάσουν η Αλμερία και η Χετάφε, τότε πάμε σε τετραπλή ισοβαθμία και υποβιβάζεται. Δύσκολο σενάριο και φαντάζομαι πως οι Γραναδιότες θα παίξουν για το Χ πρώτα. Αν έρθουν και τα καλά μαντάτα από τα άλλα γήπεδα (ότι κερδίζει η Χετάφε και η Αλμερία), ίσως το παρατήσει η Βαγιαδολίδ και εκμεταλλαυτούν έτσι την κατάσταση παίρνοντας ακόμα και τη νίκη. Με αγωνιστικούς όρους πάντως, δεν τους έχω ικανούς να κερδίσουν ούτε την ουραγό Χέρκουλες από την Σεγούντα εκτός έδρας. Προσεκτικά θα το πάνε και οι 2 ομάδες στο 1ο ημίχρονο πιστεύω και αναλόγως τι θα συμβαίνει και στα άλλα παιχνίδια, θα φορτσάρουν στο 2ο. Χ ημίχρονο και UNDER 2,5 φαντάζουν 2 καλές επιλογές εδώ.
Στο Οσασούνα - Μπέτις, είναι πολύ απλά τα πράγματα. Κερδίζει η Οσασούνα και περιμένει να χάσει η Γρανάδα. Αν συμβεί αυτό, οι Βάσκοι σώζονται. Υπάρχει κι εδώ βέβαια το σενάριο τετραπλής ισοβαθμίας με Βαγιαδολίδ, Αλμερία και Χετάφε ή Γρανάδα, Αλμερία και Χετάφε, αλλά το βρίσκω κομματάκι δύσκολο να συμβεί. Η Μπέτις απέδειξε πάντως με την Βαγιαδολίδ την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πέσει με το κεφάλι ψηλά, αν και πιστεύω πως ότι είχε να το δώσει, το έδωσε σ' εκείνο το παιχνίδι, που ήταν και μπροστά στο κοινό της άλλωστε. Με τα πολλά, ο ΑΣΟΣ του 1,22 στον ΟΠΑΠ μόνο το γέλωτα προκαλεί, αφού ναι μεν το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο σε αυτό το κριτήριο για να ποντάρει ένα τέτοιο σημείο, ειδικά όταν η Οσασούνα έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 12 τελευταία της παιχνίδια.
Αυτά για την υπόθεση παραμονή, θα κρατήσω μόνο τον ΑΣΟ της Αλμερία και το UNDER 2,5 στο Βαγιαδολίδ - Γρανάδα. Από τα υπόλοιπα, καλός ο ΑΣΟΣ της Σεβίλλης με την αδιάφορη και κατώτερη αγωνιστικά Έλτσε, που θα αποκτήσει αξία, ειδικά αν κερδίσει η Σοσιεδάδ την Βιγιαρεάλ το μεσημέρι. Η 5η θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League και σίγουρα η Σεβίλλη θα θέλει να την διατηρήσει. Αν λοιπόν κερδίσει η Σοσιεδάδ το μεσημέρι, σπρώχνουμε και τον ΑΣΟ της Σεβίλλης μέσα στο δελτίο μας.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,05
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα UNDER 2,5 1,75
Σεβίλλη - Έλτσε ΑΣΟΣ 1,65

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 5,91
Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 0 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο (25/04/2014): - 162,93 ευρώ
Ανοιχτά πονταρίσματα (18/05/2014): 5 ευρώ
Νέο υπόλοιπο (18/05/2014): -167,93 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2