Samba do Brasil

Τα παιχνίδια από τις Βραζιλιάνικες λίγκες κυριαρχούν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, απόψε έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση στην Serie B, ενώ αύριο ακολουθεί η Serie A. Μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ, τα εν λόγω πρωταθλήματα, μαζί με τις 2 τελευταίες αγωνιστικές στην Segunda, θα με απασχολήσουν κυρίως. Τα πρωταθλήματα στη Βραζιλία θα διακοπούν όταν αρχίσει το Μουντιάλ.
Πιο θεαματικό το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Βραζιλίας, τουλάχιστον από άποψης επίτευξης τερμάτων, σε σχέση με αυτό της Α', δυστυχώς όμως ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε γκολ. Υποψιάζομαι δε, πως στον οργανισμό δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και ότι κατεβάζουν τις αποδόσεις στα παιχνίδια, σύμφωνα με το τι συμβαίνει και στις εταιρείες του διαδικτύου. Έχουν πέσει ήδη οι ΑΣΟΙ της Άμπε σε Νατάλ και της Τζόινβιλ, στο 1,60 ήταν η αρχική τους τιμή. Καλό φαβορί κυρίως η Άμπε σε, δεν θα έλεγα το ίδιο και για την Τζόινβιλ παρόλο που φορτώνεται.
Τρεις οι επιλογές μου από το σημερινό πρόγραμμα, ελπίζω να μην πάρουν την κατηφόρα οι αποδόσεις σ' αυτά τα παιχνίδια, αν αποφασίσει κάποιος να τις ποντάρει. Στις 03:50 όλα τα παιχνίδια που έχω κρατήσει, οπότε, για να τα παρακολουθήσει κανείς, θα πρέπει να είναι ή νυχτοφύλακας (εύχομαι να μην του πηδάνε τη γυναίκα την ίδια ώρα στο σπίτι) ή σεκιουριτάς.

Πρώτο σημείο, ο ΑΣΟΣ της νεοφώτιστης Λουβερντένσε που εντυπωσιάζει με το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα. Ομάδα που παίζει αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και μετράει 3 συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα της. Δεν την έχω παρακολουθήσει ακόμα, όπως και την αποψινή της αντίπαλο την Ικάσα και η πρόταση μου στηρίζεται αποκλειστικά στο ρεπορτάζ των 2 ομάδων.
Δεύτερη επιλογή, το ΔΙΠΛΟ της Βάσκο ντα Γκάμα, μέσα στην έδρα της Μπραγκαντίνο. Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας είναι σίγουρα η Βάσκο, όπως πέρυσι ήταν η Παλμέιρας και δεν υπάρχει άλλος στόχος, πέρα από την επάνοδο στην 1η κατηγορία. Ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν, είχε αρκετές ελλείψεις βασικών παιχτών της λόγω τραυματισμών και αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη σίγουρα, μετά την διακοπή για το Μουντιάλ. Δεν τρομάζει ιδιαίτερα η σημερινή της αντίπαλος η Μπραγκαντίνο, που ναι μεν κέρδισε με 3-0 την Οέστε στο προηγούμενο της παιχνίδι, ομάδα όμως πολύ κατώτερη ποιοτικά και με εντελώς διαφορετικούς στόχους από τη Βάσκο ντα Γκάμα.
Κλείνω με τον ΑΣΟ της Ναούτικο απέναντι στην Αβαϊ. 2 ομάδες που παρακολούθησα την προηγούμενη εβδομάδα κι έχω μια μικρή εικόνα. Τη Ναούτικο την είδα στη νίκη της με 2-1 επί της Πορτουγκέσε, σε ένα ματς που κυριάρχησε πλήρως, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με 0-1 πίσω στο σκορ στο 7ο λεπτό. Κατάφερε να κάνει την ανατροπή, έβγαλε πολλές φάσεις και για ακόμα περισσότερα γκολ και έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο την αντίπαλο της. Την Αβαϊ την είδα στο παιχνίδι με την Παρανά εντός έδρας, όπου επίσης κέρδισε με 2-1 και με ανατροπή, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 60' περίπου. Χρειάστηκε μεγάλη δόση τύχης για να γυρίσει εκείνο το ματς, στο οποίο είχε απέναντι της μια Παρανά, που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και η απόδοση της είναι κάτω του μετρίου. Σήμερα διάβασα ότι στην Αβαϊ απέλυσαν τον προπονητή, μετά της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-0 από την Μποά. Ακόμα δεν ανακοινώθηκε νέος προπονητής, στον πάγκο θα κάτσει υπηρεσιακός και σύμφωνα με δηλώσεις του δεν σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σύμφωνα με αυτά που είδα και με το ρεπορτάζ των 2 ομάδων, με πείθει η εικόνα της Ναούτικο και θα ποντάρω το 1,90 που πληρώνει ο ΑΣΟΣ στον ΟΠΑΠ.

Αυτά για τους Οπαπικούς, για τους παίζοντες στο διαδίκτυο, πιστεύω ότι έχουν καλή τύχη τα OVER 2,5 σε Ατλέτικο Γκοϊανένσε - Αμέρικα Μινέιρο και Λουβερντένσε - Ικάσα. Είναι τα 2 παιχνίδια της σημερινής βραδιάς που αναμένονται πιο ανοιχτά από τα υπόλοιπα και τα OVER 2,5 πληρώνουν αμφότερα πάνω από 2,00.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
111 ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΙΚΑΣΑ 1 ΟΠΑΠ 1,65
112 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ 2 ΟΠΑΠ 2,20
113 ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΑΒΑΪ 1 ΟΠΑΠ 1,90

Απόδοση στην ΤΡΙΑΔΑ: 6,90
Ποντάρισμα: 3 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2