Μουντιάλ και στοίχημα

Ξεκινάει σήμερα το Μουντιάλ με την επίσημη πρεμιέρα και την οικοδέσποινα Βραζιλία να υποδέχεται την Κροατία. Ήδη έχουν παιχτεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε ειδικά στοιχήματα, πριν καν ξεκινήσει το παγκόσμιο κύπελλο, αφού το πάθος του Έλληνα για το τζόγο τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται στις μεγάλες διοργανώσεις.


Οι πληροφορίες για κάθε ομάδα, κάθε αγώνα και κάθε ποδοσφαιριστή είναι τόσες πολλές από τα δημοσιογραφικά site που υπάρχουν στο διαδίκτυο και νομίζω πως είναι περιττό από το tzogadomoutro να σας ζαλίζει τον έρωτα κάθε μέρα με προγνωστικά για τους αγώνες. Γενικώς με τις εθνικές ομάδες είμαι μαλωμένος εδώ και πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι ποτέ να έχω παίξει κάποιο σοβαρό BET σε μεγάλη διοργάνωση. Δε νομίζω ότι υπάρχουν ευκαιρίες από την άλλη και όσοι προσπαθούν να το παίξουν χρυσοθήρες στις παραλίες της Βραζιλίας μάλλον θα απογοητευτούν.
Οι περισσότεροι από εσάς, είμαι σίγουρος ότι έχετε ποντάρει ήδη σε πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης, νικητές ομίλων, ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση και πάει λέγοντας. Μακάρι να σας κάτσουν όλα και να πάτε διακοπές από το στοίχημα. Εγώ θα προτιμήσω την σίγουρη οδό και τον απαράβατο κανόνα που λέει ότι "πρώτα βλέπεις και μετά ποντάρεις". Η 1η αγωνιστική των ομίλων προσφέρεται για μπανιστήρι και στη συνέχεια θα δούμε αν προκύψουν κάποιες ευκαιρίες. Από τα ελάχιστα φιλικά που είδα, μ' άρεσε πολύ η Νιγηρία, για την οποία δεν γράφεται σχεδόν τίποτα πουθενά και άπαντες την θεωρούν μάλλον τελειωμένη. Την είδα με την εθνική μας, έβγαλε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, έκανε φάσεις με το τσουβάλι και την έχω βάλει στα υπόψη. Θα περιμένω να την δω φυσικά και στο 1ο της παιχνίδι και αναλόγως θα αποφασίσω τι θα ποντάρω (θα παίξουν ρόλο και οι αποδόσεις).
Όπως και στο χρηματιστήριο, έτσι και στο Μουντιάλ, οι μετοχές πολλών ομάδων θα παρουσιάσουν μεταβολή μετά την 1η αγωνιστική και όσο προχωράει ο θεσμός. Κερδισμένοι πιστεύω θα βγουν όσοι θα έχουν την υπομονή και θα περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν.
Για το σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας, πιστεύω ότι η Βραζιλία είναι δίκαιο φαβορί και να προσθέσω ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ καμιά οικοδέσποινα σε πρεμιέρα Μουντιάλ. Τοκογλυφικός ο ΑΣΟΣ πάντως, όπως και το ΝΟ-ΓΚΟΛ και δεν υπάρχει κάποιο άλλο γεγονός που να αξίζει ιδιαίτερης μνείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2