Τι θα δούμε σήμερα;

Με εξαίρεση το παιχνίδι της Εθνικής μας που μας πίκρανε κιόλας, χορτάσαμε μπάλα εχτές, σε ένα Μουντιάλ που έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις μέχρι στιγμής. 3 παιχνίδια έχει σήμερα το μενού, 2 γκραν φαβορί, Γαλλία και Αργεντινή, που πρέπει όμως να δικαιολογήσουν αυτό το ρόλο και μέσα στις 4 γραμμές των γηπέδων.



Προγνωστικά δεν τολμώ να κάνω ακόμα, αφού όπως αποδείχτηκε σ' αυτά τα πρώτα ματς που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής, τα πάντα δείχνουν να είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής το μόνο πράγμα που μας αποζημιώνει είναι τα πολλά γκολ στις αναμετρήσεις, αφού μόνο ένα παιχνίδι έχει λήξει με λιγότερα από 2,5 γκολ κι αυτό ήταν το Μεξικό΄- Καμερούν, στο οποίο ο διαιτητής ακύρωσε 2 πεντακάθαρα γκολ του Μεξικού! Θα συνεχιστεί ο χορός των γκολ και απόψε...; στα 2 από τα 3 παιχνίδια υπάρχουν οι προϋποθέσεις σίγουρα. Αναφέρομαι στα Γαλλία - Ονδούρα και Αργεντινή - Βοσνία. Δεν αποκλείω να συμβεί κάτι ανάλογο και στο Ελβετία - Ισημερινός, αφού όλες οι ομάδες δείχνουν μέχρι στιγμής ότι παίζουν πολύ πιο ελεύθερο και ανοιχτό ποδόσφαιρο απ' όσο τις περιμέναμε.
Το χαίρονται το ποδόσφαιρο, το ευχαριστιούνται οι παίκτες και μέχρι στιγμής παρακολουθούμε ένα από τα ωραιότερα Μουντιάλ των τελευταίων ετών. Το υψηλής ποιότητας θέαμα και τα γεμάτα σασπένς και ανατροπές παιχνίδια έκαναν γρήγορα να ξεχαστούν και τα διαιτητικά λάθη των 2 πρώτων ημερών.
Μια παρατυπία θα την κάνω σήμερα και θα ποντάρω στον ΑΣΟ από ημίχρονο της Αργεντινής. Εντυπωσίασε η Βοσνία στα προκριματικά, χωρίς να σημαίνει όμως αυτό ότι έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στην σημερινή της αντίπαλο. Καλή ομάδα οι Βόσνιοι, με ποιότητα μεσοεπιθετικά, με άμυνα όμως που δεν θα καταφέρει να κρατήσει εύκολα τους Αργεντινούς μακριά από την εστία της. Η Αργεντινή έχει το προνόμιο να αγωνίζεται απόψε, αφού είδε τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πιο υποψιασμένη. Θα μπει δυνατά και μπορεί να σκοράρει από το 1ο ημίχρονο και θα ρισκάρω με τον ΑΣΟ από το ημίχρονο που πληρώνει 2,00 στο διαδίκτυο.

Έχει και Segunda Division σήμερα το μενού, με τις ρεβάνς για τα play off ανόδου. Από εκεί κάτι προκύπτει και αυτό είναι το OVER 2,5 στο παιχνίδι Σπόρτινγκ Χιχόν - Λας Πάλμας. 1-0 έληξε το πρώτο παιχνίδι, με την Λας Πάλμας να είναι αισθητά καλύτερη και την Χιχόν να παίζει πολύ συντηρητικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. θα αλλάξουν οι ρόλοι απόψε, με την Χιχόν να παίζει πάντα πολύ επιθετικά μέσα στο Μολινόν και από τη στιγμή που η άμυνα της είναι από τις πλέον αναξιόπιστες φέτος στην Segunda, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και στην Λας Πάλμας που θα παίξει την κόντρα επίθεση. Σε καλή τιμή κυκλοφορεί το OVER 2,5 στο διαδίκτυο, στο 2,10 περίπου και θα ρίξω κάνα ψιλό. Το Μούρθια - Κόρδοβα το είχα μαρκαρισμένο για ΑΣΟ, δεν με καλύπτει όμως η απόδοση του 2,00 που κυκλοφορεί για να με κάνει να το ρισκάρω. Ισοδύναμες είναι πάνω κάτω οι 2 ομάδες, ισορροπημένο ήταν το πρώτο παιχνίδι που έληξε 0-0 και μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες εδώ η πρόκριση.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
176 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ OVER 2,5 STOIXIMAN 2.12
310 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΣΝΙΑ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 1 ΗΜΙΧ/1 ΤΕΛ STOIXIMAN 2,02

Απόδοση στη ΔΥΑΔΑ: 4,28

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2