Σουηδική ΔΥΑΔΑ

Μικρό έως ελάχιστο το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι, με 8 αγώνες όλους κι όλους που δεν προσφέρουν και πληθώρα επιλογών. 2 παιχνίδια από Σουηδία μεριά θα απασχολήσουν σήμερα το tzogadomoutro, το τοπικό ντέρμπι Χάκεν - Γκέτεμποργκ από την Allsvenskan και το Σίριους - Χάμαρμπι από την Superettan.





Ξεκίνημα με την μεγάλη κατηγορία της χώρας και το ντέρμπι μεταξύ Χάκεν και Γκέτεμποργκ. Καλύτερη η πορεία της γηπεδούχου Χάκεν στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, που δείχνει ότι άφησε πίσω της την περυσινή κακή χρονιά που σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές. Σε υψηλές πτήσεις και φέτος η Γκέτεμποργκ, η οποία έχει μόλις 1 ήττα φέτος στο πρωτάθλημα, τη 2η αγωνιστική από την πρωταθλήτρια Μάλμε. Η Χάκεν είναι από τις ομάδες εκείνες που δεν θυσιάζουν το θέαμα για το αποτέλεσμα και φημίζεται τα τελευταία χρόνια για το επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο που παίζει. Παραδοσιακά, τα ντέρμπι με την Γκέτεμποργκ είναι γεμάτα συγκινήσεις και πολλά γκολ (τα 10 από τα 12 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ήρθαν OVER 2,5). Το ρεπορτάζ των 2 ομάδων δίνει ένα προβάδισμα στη Χάκεν, αφού η Γκέτεμποργκ θα έχει κάποιες καλές απουσίες στην άμυνα, βγάζει κόμπλεξ όμως, όταν αγωνίζεται απέναντι στη συμπολίτισσα και θα κρατήσω το OVER 2,5 τελικά, που πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 1,90 στο διαδίκτυο.

Πάμε και στη Β' κατηγορία της Σουηδίας και στο παιχνίδι της Σίριους με τη Χάμαρμπι. Νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία οι γηπεδούχοι και βασικός τους στόχος για φέτος είναι η παραμονή. Για τη Χάμαρμπι η φετινή σεζόν, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα είναι η τελευταία στη Superettan. Είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, γεμάτες εμφανίσεις και όσο προσφέρεται σε τόσο καλές τιμές όπως το 2,30 στο ΔΙΠΛΟ, είναι καλή ευκαιρία να ποντάρουμε υπέρ της. Δεν έχει ακόμα νίκη εντός έδρας η Σίριους και εκτός από Λαντσκρόνα και Ντέγκερφορς που είναι ομάδες της ουράς και την έκπληξη μέσα στην έδρα της Σιριάνσκα την πρώτη αγωνιστική, δεν έχει κάνει άλλες νίκες στο πρωτάθλημα. Καλή περίπτωση είναι και το OVER 2,5, αφού και οι 2 ομάδες έχουν έφεση στα μεγάλα σκορ, ειδικά η Χάμαρμπι που παίζει με αποκλειστικό στόχο τη νίκη σε κάθε γήπεδο.

Η πρόταση; ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
207 ΧΑΚΕΝ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER 2,5 STOIXIMAN 1,90
208ΣΙΡΙΟΥΣ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ2STOIXIMAN2,35

Απόδοση στην ΔΥΑΔΑ: 4,47

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2