Διαβάστε

Φιλικά για τις ομάδες, εχθρικά για τους παίχτες.

Τα Διεθνή φιλικά κυριαρχούν στο κουπόνι της Τετάρτης, παιχνίδια προετοιμασίας και πειραματισμών για τις περισσότερες ομάδες που θα δώσουν το παρόν στο παγκόσμιο κύπελλο. Αγώνες για το κύπελλο Νορβηγίας, το πρωτάθλημα Φιλανδίας, το MLS και της Βραζιλίας, συμπληρώνουν το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα.


Όσον αφορά τα "Διεθνή Φιλικά" που είναι 9 τον αριθμό σήμερα, δεν υπάρχουν κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες. Εκτός του χαρακτήρα των αγώνων, οι περισσότεροι αντίπαλοι των ομάδων που θα δώσουν το παρόν στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου, είναι αδύναμες και θα έχουν τον ρόλο του σάκου του μποξ. Αμφίρροπα είναι μόνο τα, Ουγγαρία - Αλβανία, Ρουμανία - Αλγερία και Ισημερινός - Αγγλία, ακόμα και σ' αυτά όμως, δεν μπορούν να γίνουν ασφαλές προβλέψεις. Ούγγροι, Αλβανοί και Ρουμάνοι θα δουν το παγκόσμιο κύπελλο από την τηλεόραση και περιμένουν τις διακοπές. Στην Αλγερία ο Χαλίλοτζιτς θα παρατάξει αρκετούς αναπληρωματικούς, ενώ στο Ισημερινός - Αγγλία, καμία από τις 2 ομάδες δεν έπεισε ιδιαίτερα στα προηγούμενα παιχνίδια της, άσχετα αν οι Άγγλοι φαινομενικά είναι το φαβορί. Με λίγα λόγια, τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι καρμανιόλα για τους παίκτες του στοιχήματος και προτιμότερο είναι να μην ασχοληθεί κανείς σήμερα. Να κάτσω να μιλήσω τώρα για το κύπελλο Νορβηγίας και το Φιλανδικό πρωτάθλημα...; Εκεί δεν ξέρω τι χρώμα φανέλες φοράνε οι περισσότερες ομάδες. Μόνο για τους άρρωστους με το τζόγο προσφέρεται στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και να μην ξεχνάμε ότι επιλογή αποτελεί πάντα και το NO BET. Ειδικά για όσους έχουν κέρδη από χτες ή από τις προηγούμενες ημέρες, σηκωθείτε από το τραπέζι, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που είναι η τελευταία αγωνιστική στην Β' Ισπανίας και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Tzogadomoutro Designed by Templateism.com Copyright © 2015

tzogadomoutro. Από το Blogger.