Αρνητική υποδοχή η online πλατφόρμα του ΟΠΑΠ.

Αρνητικά υποδέχτηκε η πλειονότητα των παικτών την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ. Οι Έλληνες παίκτες που ποντάρουν στο διαδίκτυο έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια και όπως ήταν λογικό απογοητεύτηκαν πλήρως από τις υπηρεσίες που προσφέρει η ελληνική εταιρεία.
Τα αρνητικά σχόλια και οι αντιδράσεις των παικτών είναι μεγάλες και αποτυπώνονται καθημερινά στις αναρτήσεις του "Πάμε Στοίχημα" στη σελίδα του στο Facebook. Τα σχόλια επικεντρώνονται κυρίως στην μικρή γκάμα επιλογών που προσφέρονται στον παίκτη, στο ότι δεν είναι όλα τα παιχνίδια "μονά αποδεκτά" και αρκετά από αυτά, όπως το χτεσινό μπαράζ μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Ξάνθης, απουσιάζουν από το κουπόνι.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό, να μην συμπεριλαμβάνεται παιχνίδι του Ελληνικού πρωταθλήματος στο κουπόνι, ειδικά από την εταιρεία που χρηματοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα δεδομένα της αγοράς του στοιχήματος έχουν αλλάξει πλέον και από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ δεν κατάφερε να αποκλείσει τις στοιχηματικές εταιρείες από το διαδίκτυο, θα πρέπει να αλλάξει άμεσα φιλοσοφία αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός. Αντιδράσεις υπάρχουν φυσικά και από τους πράκτορες, οι οποίοι βλέπουν την κίνηση στα πρακτορεία να μειώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ΟΠΑΠ ποντάρει σε ένα target group ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και τον online στοιχηματισμό και δεν δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει την πολιτική του, ιδιαίτερα όταν η εταιρεία παρουσίασε αύξηση των κερδών της από το στοίχημα μέσα στο 2014.
Το tzogadomoutro προτείνει, σε όσους μένουν πιστοί στην ελληνική εταιρεία, να προτιμήσουν την παραδοσιακή βόλτα στο πρακτορείο, ποντάροντας εκεί τα χρήματα τους, βοηθώντας έτσι και τους κατά τόπους πράκτορες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να προτιμήσει κανείς να ποντάρει από το Site του Πάμε Στοίχημα στο διαδίκτυο, από τη στιγμή που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα περισσότερο από αυτά που θα βρει στο πρακτορείο της γειτονιάς του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2