Η ουσία χάνεται στους κώλους

Θα μας καβαλήσουν οι γυναίκες κάποια στιγμή, είναι θέμα χρόνου. Τα κουμάντα σε Αργεντινή, Βραζιλία και Γερμανία τα κάνουν γυναίκες, όπως και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Είμαστε  εμείς οι άνδρες ανίκανοι ή τελικά το πιπί σέρνει καράβι; Η αλήθεια πάντως είναι ότι το "σεξ" πουλάει μόνο στον αντρικό πληθυσμό, τη στιγμή που οι γυναίκες διαβάζουν, μορφώνονται, ασχολούνται με άλλα πράγματα περισσότερο



Όπιο υπάρχει και γι' αυτές και δεν είναι περισσότερο οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του ρουβά ή μια μεγάλη μαλαπέρδα όπως του Γκουσγκούνη, θα μιλήσουμε γι' αυτά όμως άλλη φορά. Δεν είναι εκεί η ουσία, αλλά στο σανό που μας ταΐζουν κι εμείς το τρώμε δίχως αντίδραση. Εσκεμμένα δεν γίνεται αυτό, η χαϊβανίτιδα μας πλασάρεται από πολύ υψηλότερα κλιμάκια από αυτά των Μ.Μ.Ε. Εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα, πουλάνε ότι "πουλάει" και αυτό είναι οι κώλοι, κυριολεκτικοί και μεταφορικοί. Συμβαίνει τώρα σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα της Βόρειας Ελλάδας, που ο ιδιοκτήτης του ομίλου έδωσε ένα κάρο ΕΥΡΩ (μιλάμε για εξαψήφιο νούμερο) και ανεβάζει κώλους κάθε τρεις και λίγο μπας και προσελκύσει κανένα πελάτη. Γνωστή τακτική, το κάνουν όλοι, αν δεν το κάνει μπορεί και να κλείσει ο άνθρωπος, μιλάμε για επιχείρηση, χρήματα, πόλεμο.
Κι εδώ μου γεννάται το ερώτημα. Αν είχα 100.000 ευρώ να κάνω μια ιστοσελίδα, που θα επένδυα; Θα προτιμούσα να δώσω από 30 χιλιάρικα σε 3 ανθρώπους που ξέρουν να γράφουν, να ιντριγκάρουν τον κόσμο, είναι γνώστες, έξυπνοι, το κατέχουν το αντικείμενο (και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στο στοίχημα), που η άποψη τους έχει βάρος, παρά να ανεβάζω "κώλους" για να τραβήξω τα βλέμματα.
Δε λέω, υπάρχουν και καλοί συντάκτες, χάνονται όμως ανάμεσα στους "κώλους" όπως και η ουσία μαζί τους.
Αυτό το σύστημα δουλεύει σε όλη την καθημερινότητα της ζωής και ονομάζεται Marketing. Από την σελίδα του Facebook που πανηγυρίζει σε κάθε γκολ που μπαίνει τονίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες της και τα μέλη της έπιασαν την καλή ποντάροντας σ' ένα γεγονός, μέχρι το γκομενάκι με τη μίνι φούστα στην παραλιακή που έρχεται να σου πλασάρει τσιγάρα ή κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Εγώ το λέω "βρώμικο παιχνίδι" πάντως, άσχετα αν η φωτό αυτού του άρθρου θα προσελκύσει περισσότερους απ' όσους συνήθως.
Στο διά ταύτα, αφού για το στοίχημα γίνεται ο λόγος εδώ και οι "κώλοι" της εβδομάδας είναι τα προκριματικά του Champion's και του Europa League. Σοβαρό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο σε Α' και Β' Βραζιλίας, αν κι εκεί είχαμε διακοπή 1 μήνα λόγω του Μουντιάλ. Κοινώς τίποτα και το καλοκαίρι προσφέρεται περισσότερο για χαλάρωση και περισυλλογή ή τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2