Η αναζήτηση για το El Dorado

Η ενασχόληση με τα προκριματικά του Europa League σ΄αυτό το πρώιμο στάδιο του θεσμού, θυμίζει περισσότερο αναζήτηση χρυσού στην Άγρια Δύση. Ομάδες παντελώς άγνωστες στο ευρύ κοινό, σαν πόλεις με 4-5 σπίτια ξεχασμένες στη μέση της ερήμου. Δύσκολο το επάγγελμα του χρυσοθήρα λοιπόν και θα πρέπει να έχει κανείς πολλές γνώσεις γεωγραφίας, γεωλογίας, μετεωρολογίας και πάει λέγοντας, για να καταφέρει να βρει τον "χρυσό" δρόμο προς το ταμείο.






Κάπου διάβασα χτες, σε άρθρο από μεγάλο στοιχηματικό site, πως ούτε οι μπουκ δεν γνωρίζουν καλά καλά τις ομάδες. Μεγάλη κοτσάνα αυτή που πέταξε ο συγκεκριμένος αρθρογράφος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει το El Dorado ή κοινώς την "Χρυσή Πόλη", μέσω των προκριματικών του Europa League.
Οι Μπουκ είναι εταιρείες που κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Όλο το σύστημα τους και οι εταιρείες τους βασίζονται στις "πληροφορίες", τις οποίες ναι μεν συλλέγουν άνθρωποι όπως εσείς κι εγώ κι όχι εξωγήινοι, αλλά οι περισσότεροι είναι άριστα καταρτισμένοι και πολλές φορές βαθιά μπασμένοι μέσα στο σύστημα.
Εμείς οι κοινοί παίκτες που παρακολουθούμε απόξω απόξω τα δρώμενα, πολλές φορές έχουμε την απορία για κάποια γεγονότα, χωρίς να μπορούμε να αιτιολογήσουμε τις αποδόσεις. Πως είναι δυνατό να προσφέρεται η Βαντούζ από το Λιχτενστάιν στο 1,70 με αντίπαλο την  Ρουχ Χουρζόφ από την Πολωνία για παράδειγμα. Φορτώθηκε το σημείο και έπεσε η απόδοση, μόνο αυτό μπορεί να σου πει κάποιος, χωρίς να γνωρίζει όμως τους ακριβείς λόγους.
Τα πάντα εξαρτώνται από την πληροφορία λοιπόν, αν αξίζει μια μετοχή, αν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα, αν υπάρχει χρυσάφι στο τάδε ποτάμι και οι άνθρωποι, αφελείς οι περισσότεροι, θα τρέξουν να επωφεληθούν της ευκαιρίας. Ιστορία γνωστή αυτή, που έχει κοστίσει πολλά σε πολλούς και έχει τροφοδοτήσει σενάρια για ταινίες.
Λάθη δεν κάνει ο ΜΠΟΥΚ, ούτε χάρτη με τον θησαυρό έχει κρύψει κάπου. Τα πάντα κινούνται στο πλαίσιο των πιθανοτήτων και των εκτιμήσεων.
Το σωστό παιχνίδι γίνεται με συλλογή πληροφοριών από αξιόπιστες πηγές και την διασταύρωση τους. Στο τέλος πάντα μπαίνει το ένστικτο και το ρίσκο του παίκτη.
Αυτά για σήμερα, για να μην βρεθείτε να κοσκινίζετε κοκκινόχωμα σε κάποιο ποτάμι που σας υποσχέθηκε κάποιος ότι είναι γεμάτο "χρυσό" . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2