Τρύπιες άμυνες Αλμπαθέτε και Μπαρτσελόνα Β'.

2η αγωνιστική στην Segunda και ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση από τις ομάδες, με αποτέλεσμα να έχουμε και καλύτερη άποψη για τα παιχνίδια. Στην Ισπανία βέβαια, ακόμα συνεχίζονται οι μεταγραφές, οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να μπαλώσουν τρύπες στο ρόστερ και ίσως κάποια νέα αποκτήματα να αλλάξουν τις ισορροπίες στη συνέχεια. Το συμπέρασμα είναι, πως πρέπει να είμαστε ακόμα επιφυλακτικοί, μέχρι να ολοκληρωθούν 4-5 αγωνιστικές.


Πάμε στα του Σαββάτου, που έχουμε 6 παιχνίδια στο πρόγραμμα και προκύπτουν κάποιες αξιόλογες επιλογές. Στο Μπαρτσελόνα Β' - Σαμπαντέλ για παράδειγμα, έχουμε καλή περίπτωση για OVER 2,5. Σκέτη απογοήτευση ήταν οι μικροί Μπλαουγκράνα στο ματς της πρεμιέρας με την Οσασούνα, με τον Μπανιάκ να χορεύει πάλι ζεϊμπεκιές στην άμυνα και να κάνει δώρο το 2ο γκολ. Όταν βλέπεις σε Ισπανική ομάδα, 3-4 αφρικανούς πίσω, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά... Ευτυχώς ή δυστυχώς για την Μπαρτσελόνα, κάποιοι από αυτούς θα λείψουν από το παιχνίδι με την Σαμπαντέλ για να ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες κάτω των 20, για κάποια παιχνίδια που έχουν να δώσουν μέσα στην εβδομάδα. Στη Σαμπαντέλ, ο Μικέλ Όλμο, δήλωσε ότι θα κατέβει με επιθετικούς προσανατολισμούς στο Μίνι Εστάντι. Έτσι έκανε και στην πρεμιέρα, έπαιξε στα ίσια την Μπέτις που έχει ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία και το ματς έληξε 2-3. Στο 1,83 το OVER 2,5 στο διαδίκτυο, πιθανό και το OVER 3,5 σε ένα μίνι καταλανικό ντέρμπι.



Από σημεία τώρα, καλοβλέπω τους ΑΣΟΥΣ σε Αλκορκόν και Τενερίφη, κράτησα όμως μόνο τον 2ο, γιατί θεωρώ τη Χιρόνα πιο έμπειρη ομάδα από την Αλμπαθέτε και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Αλκορκόν. Η Αλμπαθέτε που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία φέτος, ηττήθηκε με 2-3 στην πρεμιέρα, κάνοντας τραγικά λάθη στην άμυνα και ουσιαστικά χαρίζοντας 2 γκολ στην Αλκορκόν. Πρόβλημα στα φορ έχει η Τενερίφη, που ηττήθηκε όμως  άδικα την 1η αγωνιστική από την Πονφεραδίνα, με ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Ινφάντε. Εντός έδρας αλλάζει το θέμα, θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες, έχει καλή ομάδα, στο ίδιο επίπεδο περίπου με πέρυσι και αυτή την Αλμπαθέτε πιστεύω την έχει. Στο 1,93 ο ΑΣΟΣ τρώγεται...



Όσοι κυνηγούν τις  εκπλήξεις, αξίζει ένα ρίσκο στο ΔΙΠΛΟ της Μιραντές μέσα στην έδρα της Ράσινγκ. Έβγαλε ψυχή η ομάδα του Τεράθας στην πρεμιέρα, πήρε παλικαρίσια ισοπαλία από την πολύ πιο έτοιμη Λούγκο, ενώ η Σανταντέρ, παρόλο που ηττήθηκε με το ισχνό 1-0 από την Χιρόνα, δεν έκανε σχεδόν τίποτα αξιόλογο σε όλο το παιχνίδι, για να δικαιολογείται ο σημερινός φαβοριτισμός του ΑΣΟΥ. Το ΔΙΠΛΟ αγγίζει και το 4,00 σε κάποιες εταιρείες, πάντα για κάλυψη υπάρχει και η ισοπαλία, αφού μιλάμε για ματς του μισό μηδέν.

Αφήνουμε το Σάββατο και πάμε στην Κυριακή. 5 ματς στο πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχει κάποιο αξιόλογο σημείο, κάποιο καλό φαβορί που να αξίζει της προσοχής μας. Μόνο για ρίσκο προσφέρεται η συγκεκριμένη μέρα και αναφέρομαι κυρίως στην ισοπαλία της Γιαγκοστέρα με την Λεγκανές και το ΔΙΠΛΟ της Λας Πάλμας μέσα στην Μαγιόρκα.
Στο Γιαγκοστέρα - Λεγκανές, έχουμε μάχη νεοφώτιστων στην κατηγορία, σε ουδέτερο θα γίνει το παιχνίδι και χωρίς φιλάθλους, γεγονός που δίνει ένα εξτρά πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Καλύτερη η εικόνα που έδειξε η Λεγκανές στην πρεμιέρα, αγωνίστηκε όμως εντός έδρας με την Αλαβές σε ένα γήπεδο χωράφι, σε αντίθεση με την Γιαγκοστέρα που αντιμετώπισε εκτός έδρας την σαφώς πιο δυνατή Λας Πάλμας. Σφιχτό ματς περιμένω εδώ, μπορεί να μας ευνοήσει και η κατάσταση του γηπέδου (να είναι κανένα χωράφι πάλι δηλαδή) και να δούμε αρκετό κλωτσοσκούφι. Κρατάω την ισοπαλία εδώ λοιπόν.

Στο Μαγιόρκα - Λας Πάλμας, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, σε αντίθεση με την Λας Πάλμας, που, παρά τις αρκετές αποχωρήσεις βασικότατων παικτών της, δείχνει ότι και φέτος έχει τα φόντα για να κυνηγήσει την είσοδο στα play off ανόδου. Βαριά ονόματα της κατηγορίας και οι 2, ομάδες που στοχεύουν ψηλά και δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις. Με γνώμονα αυτό κυρίως, κοιτάζω προς τα δεξιά και την απόδοση του ΔΙΠΛΟΥ που φτάνει μέχρι και 3,30.

Οι προτάσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μπαρτσελόνα Β' - Σαμπαντέλ OVER 2,5
Τενερίφη - Αλμπαθέτε ΑΣΟΣ
Σανταντέρ - Μιραντές Χ2

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γιαγκοστέρα - Λεγκανές Χ
Μαγιόρκα - Λας Πάλμας ΔΙΠΛΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2