Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα η Βαγιεκάνο

2η αγωνιστική στην Primera Division, πήραμε μια γεύση από όλες τις ομάδες και από τα ματς που είδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για ακόμα μια σεζόν εντυπωσιάζομαι με τη Βαγιεκάνο.



Δηλώνω φανατικός οπαδός του Πάκο Χέμεθ και της ομάδας με την κόκκινη διαγώνια ρίγα στη φανέλα που θυμίζει Ρίβερ Πλέιτ. Όπως το περίμενα ήταν το ντέρμπι με την Ατλέτικο (μόνο στα γκολ δεν έπεσα μέσα αφού έληξε 0-0), την έτρεξε πολύ τη συμπολίτισσα η Ράγιο, της έβγαλε την γλώσσα έξω και ουσιαστικά την έπαιξε μονότερμα για 90 λεπτά! Το γκολ δεν ήρθε ποτέ, αυτή ήταν όμως που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Πάμε όμως να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, να δούμε τι έχουμε πρώτα το Σάββατο. Λίγα πράγματα, 3 παιχνίδια μόλις στο πρόγραμμα και μικρό έως ελάχιστο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μόνο στο UNDER 2,5 της Μπιλμπάο με την Λεβάντε προτίθεμαι να ρισκάρω, αφού οι Βάσκοι τα έδωσαν όλα με τη Νάπολι την Τετάρτη για το CHL και σίγουρα ξόδεψαν πολλές δυνάμεις. Η Λεβάντε είναι πάντα Λεβάντε, με σούπερ αμυντικό πλάνο θα πάει στο Σαν Μαμές, έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες εκεί τα τελευταία χρόνια και δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα κι αν σκάσει κάνα ΔΙΠΛΟ! τα λίγα γκολ που είναι αουτσάιντερ πάντως αξίζουν την προσοχή μας, στο 2,05 το UNDER 2,5 παίζεται.

Η Θέλτα που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα φιλοξενείται από την Κόρδοβα και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα στραφούν στο ΔΙΠΛΟ του 2,25. Είναι νωρίς ακόμα, ειδικά για ομάδες βεληνεκούς Θέλτα, να προσφέρονται σε τιμές φαβορί όταν αγωνίζονται εκτός έδρας, ας περιμένουμε 4-5 αγωνιστικές ακόμα να δούμε αν μπορεί να αντέξει σ' αυτόν τον ρόλο και ποιες είναι οι δυνατότητες της για φέτος. Η Κόρδοβα ματς όπως αυτό τα υπολογίζει για βαθμούς, στη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει για τη σωτηρία, έδειξε καλό πρόσωπο με την Ρεάλ και ας μην την ξεγράφουμε τόσο εύκολα.

Τίποτα περισσότερο για τα ματς του Σαββάτου και πάμε σ' αυτά της Κυριακής. Για τη Βαγιεκάνο τα έγραψα στον πρόλογο, παρά τις πάρα πολλές μεταγραφές και αποχωρήσεις που έκανε ΚΑΙ φέτος, με τον μαέστρο Πάκο Χέμεθ στον πάγκο δείχνει πάλι εξαιρετικά ανταγωνιστική, όπως επίσης τρελή και αλλοπρόσαλλη! Έκανε καλές προσθήκες η ομάδα της Μαδρίτης σε όλες τις γραμμές, μ' άρεσε πολύ αυτός ο Σενεγαλέζος ο Αμπντουλαγιέ στην άμυνα, εξίσου καλή περίπτωση ο μέσος Κακούτα (δανεικός από την Τσέλσι), που έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ατλέτικο Μ, θα βοηθήσει πολύ και ο Μανούτσο. Η Ντέπορ δεν φοβίζει αγωνιστικά, όσο περισσότερο λόγο ονόματος και έδρας. Καμικάζι θα πάει η Ράγιο, που ρισκάρω να πω ότι φέτος εμπνέει σιγουριά πίσω (η αχίλλειος πτέρνα της τα τελευταία 2 χρόνια) και θα τιμήσω το ΔΙΠΛΟ που φτάνει μέχρι και 3,20 στο διαδίκτυο. Για όσους δεν παίρνουν τόσο μεγάλα ρίσκα, αξίζει μια τουφεκιά και στο OVER 2,5 που φτάνει μέχρι και 2,20 στο διαδίκτυο, αφού Ράγιο και πολλά γκολ είναι έννοιες συνυφασμένες...


Με το ίδιο σκεπτικό θα κινηθώ και στο παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Σεβίλλη και θα ποντάρω σε νίκη των φιλοξενούμενων. Πιο δεμένο σύνολο η Σεβίλλη, καλύτερο υλικό και ομάδα με μεγαλύτερες δυνατότητες. Η Εσπανιόλ δεν έκανε και καμιά σπουδαία εμφάνιση στην πρεμιέρα, τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις στο ματς με την Αλμερία εκτός έδρας. Σίγουρα στο Κορνέγια ελ Πρατ αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική, έτσι όπως είναι όμως το σετ των αποδόσεων, με το ΔΙΠΛΟ να αγγίζει το 3,00, αξίζει το ρίσκο.

Οι προτάσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε UNDER 2,5

ΚΥΡΙΑΚΗ

Εσπανιόλ - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ
Λα Κορούνια - Βαγιεκάνο ΔΙΠΛΟ
Λα Κορούνια - Βαγιεκάνο OVER 2,5

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2