ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Από χτες το βράδυ στριφογυρίζω το κουπόνι, το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω, ξεκίνησα να γράφω, έσβησα 2 άρθρα και πάλι από την αρχή. Ευτυχώς για μένα (ελπίζω και για πολλούς από εσάς), η δεύτερη  ημέρα του Champion's League ήταν σχετικά  καλή, απόψε όμως, στην 1η αγωνιστική για το Europa, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.




Δεν έχω καταφέρει να βρω ούτε ένα αξιόλογο σημείο, κάποιο φαβορί σε καλή τιμή που να αξίζει την προσοχή και όπως είθισται οι περισσότεροι θα στραφούν στα γκολ, στα OVER 2,5 και σε άλλα ειδικά στοιχήματα.
24 ματς είναι πολλά θα πει κάποιος, πως είναι δυνατόν να μην προκύπτει ούτε ένα καλό σημείο; Προσωπική κρίση του καθενός είναι αυτή, η δικιά μου πάντως δεν βρήκε απολύτως τίποτα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις ή δεν παίζεις τίποτα (πράγμα αδιανόητο για όσους ο τζόγος κυλάει στο αίμα) ή κυνηγάς εκπλήξεις. Προσωπικά θα πράξω το δεύτερο και προτιμώ να καεί η γούνα μου από αουτσάιντερ παρά από φαβορί.
Καταρχήν να πω, ότι οι αναλύσεις είναι περιττές σε κάποια ματς, αφού για τις μισές ομάδες σχεδόν, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τι χρώμα φανέλα χωράνε, οπότε τι να γράψω για την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν; Την έχει δει κανείς να αγωνίζεται άραγε αυτή την ομάδα;
Ας μπω στο ψητό όμως, ξεκινώντας από τα ματς των 20:00, εκεί όπου μ' έκανε κλικ το ΔΙΠΛΟ της Ζυρίχης. Πρωτοπόρος στο Ελβετικό πρωτάθλημα, επίθεση φωτιά (τρώει γκολ εύκολα επίσης πάντως) και παίζει με τον Απόλλων Λεμεσού, που πήρε επική πρόκριση μέσα στην Ρωσία, κερδίζοντας με 1-4 στη ρεβάνς την Λοκομοτίβ Μόσχας. Πέρυσι ο Απόλλων δεν έκανε ούτε μια νίκη εντός έδρας στους ομίλους, αντιθέτως πήγε και κέρδισε εκτός έδρας εκείνη την ανεκδιήγητη Λάτσιο. Το σημερινό ματς είναι εξαιρετικά αμφίρροπο δεν χωρά καμιά αμφιβολία, θεωρώ όμως πως οι Ελβετοί που είναι σε τοπ φόρμα και βολεύονται να παίζουν εκτός έδρας πως αξίζουν ποντάρισμα σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Αφήνω τα ματς των 20:00 μιας και δεν βρήκα κάτι άλλο να μου γεμίσει το μάτι και πάω σ' αυτά των 22:00. Λέγκια - Λόκερεν και θα πάω με το ΔΙΠΛΟ. Μπορεί οι Πολωνοί να έβγαλαν μάτια με την Σέλτικ στα προκριματικά του Champion's League, είδαμε όμως σε τι χάλια ήταν οι Σκωτσέζοι, ειδικά στα παιχνίδια με την Μάριμπορ που ακολούθησαν. Η Λόκερεν απέκλεισε την Χαλ για να μπει στους
ομίλους του Europa, μπορεί να μην είναι από τις τοπ ομάδες στο Βέλγιο, έχει όμως συμπαγές σύνολο, είναι καλή αμυντικά (έχει την καλύτερη άμυνα στο Βέλγιο με 6 γκολ παθητικό) και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ΑΣΟΣ για 1,65 εδώ. Μια κανονιά θα την ρίξω με το ΔΙΠΛΟ των Βέλγων.

Κλείνω με το Λιλ - Κράσνονταρ. Με τη νίκη των Ρώσων θα πάω κι εδώ, τους οποίους έχω δει στα ματς με την Σοσιεδάδ και σ' ένα ματς πρωταθλήματος που έριξαν ένα τετράμπαλο στην Σπαρτάκ Μόσχας. Διψάνε για διάκριση στην Ευρώπη, έχουν μια εξαιρετική επιθετική γραμμή μπροστά, πρόεδρο με ταπεραμέντο που τα σπρώχνει και ζητά διακρίσεις και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα απόψε. Πρωτοπόρος η Λιλ στη Γαλλία μεν, 1 γκολ έχει δεχτεί μόλις στα 5 πρώτα ματς, χωρίς όμως να παίξει με κάποια αξιόλογη ομάδα (πέραν της Μονακό που σουρνώταν μέχρι την προχτεσινή νίκη επί της Λεβερκούζεν και αυτό το ματς έληξε 1-1). Οι Ρώσοι είναι φωτιά στην αντεπίθεση και συμφέρει να τους ποντάρει κανείς στα εκτός έδρας, αφού στα εντός οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες, παίζουν επιθετικά και πολλές φορές την πατάνε. Όπως και να 'χει, εγώ τους δίνω ελπίδες απόψε να φύγουν με αποτέλεσμα από τη Γαλλία κι ελπίζω αυτό να είναι η νίκη.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Απόλλων Λεμεσού - Ζυρίχη ΔΙΠΛΟ 2,55
Λέγκια Βαρσοβίας - Λόκερεν ΔΙΠΛΟ 4,25
Λιλ - Κράσνονταρ ΔΙΠΛΟ 3,60

* οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2