Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η νοοτροπία των περισσοτέρων παικτών του στοιχήματος, έχει χτιστεί γύρω από τις χαμηλές αποδόσεις, τα φαβορί, τα λεγόμενα "άχαστα" σημεία, τα παρολί με 3αδες, 4αδες και πάει λέγοντας. Στην εικόνα μιας απόδοσης πάνω από 2,50 για παράδειγμα, οι περισσότεροι είναι διστακτικοί, θεωρώντας πως οι πιθανότητες επιβεβαίωσης του σημείου ή του γεγονότος είναι πάρα πολύ μικρές. Μήπως δεν είναι έτσι όμως;




Η εμπειρία είναι το καλύτερο όπλο ενός τζογαδόρου και αυτή έχει διδάξει, πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αποδόσεις. Οι ευκαιρίες κρύβονται συνήθως σε σημεία που οι αποδόσεις τους είναι υψηλές και δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με τις πιθανότητες επιβεβαίωσης τους. Το αυτό συμβαίνει και με ένα σημείο που προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση. Ένας ΑΣΟΣ του 1,50 για παράδειγμα, θεωρητικά μιλώντας, θα πρέπει να έχει πάνω από 60% πιθανότητες επιβεβαίωσης, γι' αυτό άλλωστε προσφέρεται και σ' αυτή την τιμή. Παίζοντας συχνά και παρακολουθώντας από κοντά κάποια πρωταθλήματα, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, πως οι αποδόσεις τις περισσότερες φορές, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Υπάρχουν πάρα πολλά υπερτιμημένα φαβορί κάθε φορά, που δεν δικαιολογούν τον τίτλο τους και προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Πως μπορεί όμως ένας παίκτης να αποκτήσει τη νοοτροπία να γυρίσει το βλέμμα του από την άλλη και να κοιτάζει περισσότερο προς τα ψηλά;
Καταρχήν να πω, ότι το στοίχημα, όπως και τα περισσότερα τυχερά παιχνίδια, είναι θέμα έμπνευσης και προσωπικής κρίσης του καθενός κυρίως. Ο παίκτης είναι αυτός που επιλέγει στην τελική τι θα παίξει, φιλτράροντας όλες τις πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει από ένα ματς.
Ο καλύτερος τρόπος να διώξει κανείς αυτό το φόβο και να ενισχύσει την κρίση του, είναι να παρακολουθεί από κοντά κάποιο πρωτάθλημα. Μόνο έτσι θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές, αφού τις περισσότερες φορές, αυτά που συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απέχουν πολύ από τις αρχικές αποδόσεις ενός αγώνα.
Θέλει χρόνο και υπομονή, για να καταφέρει κάποιος να μπει στη λογική ενός πρωταθλήματος, να μάθει τη νοοτροπία της χώρας και των ομάδων, προκειμένου να έχει αποκλειστικά δικιά του άποψη και να ενισχύσει την κρίση του. Αυτά που θα μάθει και θα δει με τα δικά του μάτια, θα τον κάνουν να αλλάξει άποψη για τις αποδόσεις που κυκλοφορούν στις στοιχηματικές εταιρείες.
Αυτή η λύση είναι μονόδρομος και αυτό θεωρείται πραγματική μελέτη από τους επαγγελματίες παίχτες. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο για κάποιον να παρακολουθεί 6-7 πρωταθλήματα ταυτόχρονα, γι' αυτό πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με το στοίχημα φωνάζουν χρόνια τώρα, πως η ενασχόληση με 3-4 πρωταθλήματα το πολύ, είναι ο χρυσός κανόνας για την επιτυχία.
Δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες, συνηθίζουν να παίρνουν την εφημερίδα στα χέρια τους ή να μπαίνουν στο διαδίκτυο και να εμπιστεύονται τον οποιονδήποτε, ποντάροντας τα χρήματα τους σε φαβορί του 1,50 και του 1,60 από πρωταθλήματα όπως της Φιλανδίας για παράδειγμα ή της Νορβηγίας, που πριν μπει το στοίχημα στη ζωή μας, δεν γνωρίζαμε καν  ότι υπάρχουν στον χάρτη.
Σπάνε μετά κάποια από αυτά και κυριαρχεί η άποψη ότι είναι στημένα, μια πολύ λανθασμένη νοοτροπία.
Το Tzogadomoutro προτείνει, να αποβάλλετε αυτή τη νοοτροπία, να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε 2-3 πρωταθλήματα από κοντά, να ενισχύσετε την προσωπική σας κρίση και θα δείτε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε διώξει τον φόβο των "υψηλών αποδόσεων" και θα ανακαλύπτετε τις ευκαιρίες από μόνοι σας, χωρίς να έχετε την ανάγκη κανενός να σας πει τη γνώμη του για κάποια ματς.
Έχετε και υπόψη σας, πως οι ΜΠΟΥΚ είναι πάντα διαβασμένοι, έχουν ανθρώπους για κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά και δεν δίνουν τίποτα στην τύχη, κινούνται όμως κι αυτοί με την τάση της αγοράς, με το τι θα  παίξει η μάζα.
Στο χέρι σας είναι λοιπόν να ξεχωρίσετε, με προσωπική μελέτη (όχι απλά διαβάζοντας εφημερίδες  και στατιστικά, δείτε και 2-3 ματς την εβδομάδα ή έστω τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής), με την δικιά σας κρίση και λογική και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που κυκλοφορούν.
Είναι παιχνίδι αποδόσεων το στοίχημα άλλωστε και πρέπει να αντιλαμβανόμαστε πότε συμφέρει να ποντάρουμε ένα σημείο, ποιες είναι οι πραγματικές του πιθανότητες και να μην επηρεαζόμαστε από το νούμερο που βλέπουμε μπροστά (αν είναι 1,50 ή 3,50).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2