Στον αστερισμό των αμφίρροπων

6η αγωνιστική στην Segunda Division, συμπληρώνεται η φόρμα των ομάδων, δεν είναι λίγες όμως αυτές που ακόμα ψάχνουν τα πατήματα τους. Για σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα είναι φτωχό με 4 αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, προκύπτουν όμως επιλογές.







ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Το περίμενα πως θα γίνει πιανόλα στο ματς με την Μπαρτσελόνα Β' την προηγούμενη αγωνιστική, το έγραψα αλλά δεν πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ τελικά που πλήρωνε πάνω από 5 απόδοση. Αναφέρομαι στην Γιαγκοστέρα φυσικά, που έφυγε από το Μίνι Εστάντι με νίκη 0-1 και χωρίς να παίζει μπάλα έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς μέχρι στιγμής. Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Σαραγόσα στο ματς με την Αλαβές, πάλι προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, αυτή τη φορά όμως κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και να επικρατήσει με 1-0.

Εκτίμηση (ΝΟ-ΓΚΟΛ --> ΔΙΠΛΟ): Δύο ομάδες που δίνουν έμφαση στην άμυνα αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, με την Γιαγκοστέρα να υστερεί σε ποιότητα και να έχει πάρει 2 νίκες μέχρι στιγμής, αρκετά αμφιλεγόμενες (μία με την Λεγκανές που κοιμήθηκε ο Θεός και μία την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα Β΄ που ήταν προκλητικά κακή). Η Σαραγόσα βελτιώνεται και ο Μουνιόθ έχει ξεκινήσει να χτίζει από την άμυνα, δεν είναι όμως σε θέση ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Περιμένω χαμηλό σκορ εδώ, θα είναι είδηση αν σκοράρουν και οι 2 ομάδες και η πιο ασφαλής επιλογή είναι το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο 1,80 στον ΟΠΑΠ. Στα σημεία υπερέχει η Σαραγόσα και της δίνω περισσότερες πιθανότητες να φύγει νικήτρια, έχει και πολύ ισοπαλία όμως μέσα το παιχνίδι γι' αυτό όσοι αποφασίσετε να το ρισκάρετε απαραίτητη είναι η κάλυψη.

ΛΟΥΓΚΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ


Διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζει η Λούγκο εκτός έδρας σε σχέση με τα παιχνίδια εντός. Μακριά από το σπίτι της αμύνεται μαζικά, δίνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο και δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για τη νίκη. Η Οσασούνα σε ένα παιχνίδι πόλο την προηγούμενη Κυριακή, κέρδισε με το εξωπραγματικό 6-4 την παραπαίουσα Μαγιόρκα και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Αν θέλουμε να κρίνουμε τους Βάσκους, θα πρέπει να κοιτάξουμε τα 4 προηγούμενα παιχνίδια τους, στα 3 από τα οποία ήταν από μέτριοι έως κακοί και μόνο στην πρεμιέρα έπαιξαν καλά, αλλά με αντίπαλο την τουρίστρια Μπαρτσελόνα Β'.

Εκτίμηση (ΝΟ-ΓΚΟΛ --> 0-1 ΓΚΟΛ): Μπορεί να έβαλε 6 γκολ η Οσασούνα την προηγούμενη αγωνιστική και να έχει βαριά φανέλα για την κατηγορία, οι ΜΠΟΥΚ δεν έφαγαν τον πρόλογο όμως και δίνουν φαβορί τον ΑΣΟ και το UNDER 2,5 στο 1,45. Η Λούγκο τα εντός έδρας παιχνίδια της τα φέρνει στα μέτρα της και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Σφιχτό ματς κι εδώ, δύσκολα θα επαναληφθεί το ροντέο της Οσασούνα με την Μαγιόρκα και ποντάρω πάλι να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1,80. Για μεγαλύτερο ρίσκο υπάρχει και το 0-1 ΓΚΟΛ που έφερε η Λούγκο στα 4 από τα 5 παιχνίδια της μέχρι τώρα, με τα 3 από αυτά να έχουν λήξει 0-0.

ΑΛΑΒΕΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ


Προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στο Ρομαρέδα την προηγούμενη αγωνιστική η Αλαβές με αντίπαλο την Σαραγόσα, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έκανε φάσεις, δέχτηκε όμως κόντρα στη ροή του αγώνα το γκολ και μετά δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς. Η Σαμπαντέλ έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Πονφεραντίνα εντός έδρας, κέρδισε με 1-0, σε ένα ματς που περίμενα γκολ είναι η αλήθεια, έκανε όμως την βλακεία ο επιθετικός της Πονφεραντίνα Γιούρι στο 25' να χώσει κουτουλίδι σε αντίπαλο και να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη. Αυτό χάλασε τις ισορροπίες του αγώνα, με την Σαμπαντέλ πάντως να είναι καλή και να φτάνει άνετα στην τελική επικράτηση.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ): Ματς ανάμεσα σε 2 ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, είτε αγωνίζονται εντός, είτε εκτός έδρας. Έχει καλύτερο υλικό η Σαμπαντέλ, αλλά πιο ελαφριά φανέλα και είναι και αρκετά αφελής στην άμυνα τις περισσότερες φορές. Η ουσία είναι ότι βρίσκουν και οι 2 δίχτυα εύκολα και με καλή συχνότητα και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στο διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Τραγικός ο ΟΠΑΠ για ακόμα μια φορά προσφέρει το ίδιο γεγονός στο 1,65 και μετατρέπει το ματς σε ΝΟ-ΒΕΤ.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΟΥΕΛΒΑ


Την έχει κατουρήσει ελέφαντας την Σανταντέρ, αλλιώς δεν εξηγείται η μεγάλη της ατυχία σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Για ακόμα ένα ματς ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 μέσα στην έδρα της Λεγκανές στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε όμως στο δεύτερο και ακόμα χειρότερα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Ουέλβα φέτος έχει αλλάξει στυλ και με πολύ έμφαση στην άμυνα έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη σ' αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές, δεχόμενη μάλιστα μόλις 1 γκολ!

Εκτίμηση (ΑΣΟΣ): Στα χαρτιά δείχνει καλύτερη η Ουέλβα αυτή τη στιγμή, η αλήθεια είναι όμως πως η Ράσινγκ ήταν πολύ άτυχη σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Ναι μεν έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ η Ουέλβα στα 5 παιχνίδια, αλλά με αντιπάλους την Σαραγόσα, την Γιαγκοστέρα και τη Λούγκο, που δεν είναι και από τις ομάδες εκείνες που παράγουν εύκολα φάσεις και πιέζουν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα. Το 1 γκολ το δέχτηκε από την Μαγιόρκα, που έχει καλή επίθεση αλλά είναι τραγική στην άμυνα, γι' αυτό και κατάφερε να την κερδίσει με 1-2. Θα ρισκάρω με τον ΑΣΟ της Ράσινγκ, που παίζει καλή μπάλα και τώρα που γύρισε και ο Κονέ και αγωνίζεται και εντός έδρας, πιστεύω θα φτάσει στην πρώτη της νίκη. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η άμυνα της Ουέλβα στην πίεση, εγώ θα πάω με τους γηπεδούχους πάντως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2